Cauta in 21.294 retete
... acesta este prea puternic). Puteti macera busuioc uscat in ulei de ... de litru de ulei. Lasati-l la macerat pentru cel putin trei ... si 300 g de zahar. Lasati amestecul la macerat timp de 15 ... de sare timp de doua ore, inainte de a le utiliza. Intoarceti ... care indulciti-l cat este cald. Lasati-l apoi sa se raceasca. Serviti ... -le in pamantul din ghivecele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si foile de dafin. Am lasat sa clocoteasca 3-4 minute. Am pus ... minute, apoi intr-o patura sa se raceasca incet, cam 20-24 ore. - Ce gust are? Vom afla peste 4 saptamani... De Craciun am ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... cu sare si lasam pentru 1-2 ore. - Pregatim marinata intr-o oala de ... asezam intr-o patura si le lasam la racit incet, cca 24 ore. Le dam la camara, unde este bine sa fie intuneric ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... intinde pe toata suprafata tavii. Lasati biscuitul de migdale sa se ... 12 pahare): -150 g zmeura (am folosit zmeura decongelata, am lasat cateva ore pentru a se decongela si a se scurge de suc, pentru ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... dam la rece pt cateva ore. Scoatem oala cu vreo ora ... . Dam la frigider pentru cateva ore pana isi lasa zeama, timp ... amestecam mereu. Zaharul este suficient, fierbem gemul o ora si spre final ... des pentru a nu se prinde. Nu trebuie sa fierbem gemul cu orele, dupa ce s-au fiert fructele si incepe sa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... un pahar de apa, acoperiti-le si lasati-le sa se macereze la loc racoros, vreme de 12 ore. Varsati fructele macerate intr-un tifon curat si stoarceti-le deasupra ... mica. Cand da in clocot, lasati sa fiarba 10 minute, vreme in care ridicati spuma formata. Varsati siropul in sticle curate, lasati-le sa se raceasca, astupati-le cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de la o lamaie. Le-am lasat sa se zvante putin. Intre timp am pregatit un sirop din zahar si apa. Am ... de scortisoara. Apoi am pus smochinele in sirop si le-am lasat sa fiarba, la foc mic, 30 de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Acoperiti cu o foie in plastic si puneti la rece. Dupa 24 ore, puneti intr-un vas in fonta, perele, smochinele si scortisoara ... cu capacele metalice, intoarcetile si lasatile sa se raceasca, apoi le ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de patrunjel Mod de preparare: Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si ... nu inainte de a o portiona. Se fierbe sosul de tomate in care ... Se serveste cu vin alb, racit la frigider timp de 24 ore
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vanilie 1 fiola esenta rom Se mixeaza untul care a fost lasat cateva ore la temperatura camerei impreuna cu zaharul turnat in ploaie ... bezeaua deasupra dupa care mai lasati prajitura inca 15 min pana ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... inchis ermetic si bagati la frigider pentru 12-14-16-24 ore. Cand aveti chef a doua zi, scoateti bolul, rasturnati minunea pe ... cateva ori. Pentru a face paine, lasati-l acoperit cu un prosopel cam ... praf de zahar si putina apa calduta.... framantati energic si lasati 2 ore la loc caldut. Intr-un bol amestecati unt, la temperatura ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... - sare si piper dupa gust Lasati branza sa se scurga de zer timp de 24 ore, pastrati in frigider. A doua zi, mixati branza pana cand devine ... dupa gust si puneti la rece cateva ore inainte de a servi ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Acest sirop se prepara primavara, cind mugurii de brad au lungimea ... se pun cca 2 l apa).Se fierb cca o ora, pina cind se ... acoperita la rece 48 de ore iar daca este cald, numai 24 ore, ca sa se extraga cit mai bine din muguri sarurile ... va pune zahar ca si siropul de zmeura, in oricare varianta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ) sau faina (daca e prea lipicios). Lasati aluatul deoparte 30 de minute ... susan, piperul si cozile de ceapa verde si lasati-le la macerat, la rece. Daca sosul e prea dens, puteti sa ... un amestec ca de chiftele. Lasati umplutura la odihnit la rece ... . Se prepara sosul si se fierb coltunasii la aburi. Acesti coltunasi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... - sucul de la 1 portocala Pentru sirop: - coaja rasa de la 3 portocale ... se intareste. Desfaceti forma si lasati prajitura sa se raceasca pe ... : Mi-am pregatit ingredientele pentru sirop... am rumenit migdalele, am stors ... : Pentru sirop, se pun ingredientele intr-un vas si se fierb 5 minute, pana cand siropul se leaga. Adaugati ... si apoi turnati siropul:...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... rabdare fiind in principiu un macerat din coaja de lamaie, indulcit ... . Acoperiti coaja lamailor cu alcool (cam 500 ml). Lasati lamaile la macerat intre 10 si ... de zahar sunt topite. Adaugati siropul de zahar racit peste coaja ... restul de alcool si lasati la macerat inca 10-40 de zile. Dupa ce perioada de macerare s-a terminat, strecurati limoncello si turnati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se pun pe foc si se prepara un sirop gros. Se fierbe 5 minute la foc mic. Se ia de pe ... praful de sare. Se adauga siropul de cafea fierbinte ( la viteza ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... se face din legume crude si trebuie neaparat sa o lasati cateva ore sa se raceasca in frigider. Reteta de baza contine ... intr-o oala si, cand acesta fierbe, se scufunda rosiile pentru cateva ... se lasa la rece cateva ore, apoi se serveste ornat cu ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... pura(deci fara sa le fierbem ca la reteta clasica de ... ) ca e prea putin lichid.Se lasa in vas timp de 24 ore amestecandu-se cand si cand si isi vor lasa suficienta ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... cu 1 litru de smantana). Ingrediente sirop: - 100 g zahar - coaja de la ... ) Mai intai pregatim perele si siropul: perele se decojesc, se taie ... . In 500 ml apa se fierbe zaharul, scortisoara, cuisoarele, sucul si ... razuiesc semintele. Se adauga in sirop atat semintele cat si pastaia. Jumatatile de pere se pun si ele in sirop si se fierb 10 minute la ... din sarma. 50 ml de...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com