Cauta in 22.505 retete
... bate putin. Da crema la rece; - Pune apa la fiert. Cand ... cinci minute. Pune rosiile in sirop si lasa totul pe foc ... -le cu zmeura proaspata, apoi rastoarna peste ele siropul; - Da la rece o ora -doua; - Serveste o rosie umpluta cu zmeura, sirop si doua linguri de crema de branza alaturi. Decoreaza cu menta taiata fin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... consuma atat calde cat si reci, ca fel principal sau, ca ... pot servi intregi sau taiate in doua, stropite cu sirop de menta si o frunzulita ca décor ori taiem fiecare galusca in 8 bucatele pe care le stropim cu sirop si frunzulite de menta maruntita. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
50 g miere, 1/2 l lapte, 1 galbenus, 1/2 baton vanilie, 1 lingurita sirop menta Mod de preparare: Se fierbe laptele, se adauga vanilia si galbenusul. Batem bine pentru a omogeniza oul cu laptele. Se adauga mierea si siropul de menta, apoi mai batem o data, strecuram si servim.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mobila atunci cand intalneste menta sau chiar lamaita. Incercati cateva ... pepene verde. Reteta: Limonada cu menta Ingrediente: 2 lamai 3 linguri zahar brut ... miere) 8-10 frunte de menta apa rece cuburi de gheata (optional ... -le samburii. Spalati frunzele de menta. Puneti intr-un blender 750 ml de apa, lamaile, menta, zaharul si cateva cuburi de gheata ... inalte, decorate...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... foc si se da la rece pentru 3 - 4 ore. Atentie! Frisca nu ... clocot apoi se pune la rece. Se amesteca faina cu praful ... incorporare completa. Se opreste mixerul si se adauga siropul de cacao rece. Se amesteca usor apoi, lingura cu lingura, se ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... mereu continutul din sticla. Se adauga apoi un sirop de zahar rece, facut din 1/2 kg zahar si doua pahare mari ... pune in sticle si se astupa bine Se pastreaza la rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... plece in vacanta... o inghetata cu afine de padure si sirop de menta, amintind totodata si de Provocarea lunii Iunie ! Pentru aromele ... usurel frisca in compozitie, alaturi de 100 ml sirop concentrat de menta. . preparat din menta proaspata sau cumparat de la ...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
... frisca lichida, 1 banana, 200g zahar. Sirop de afine: 300g afine, 200g ... frisca si crema s-a comportat minunat!!!!! Siropul Am lasat afinele sub un ... pana a scazut si s-a transformat in sirop. Ca sa fiu sigura ca ... , am pus o lingura plina de sirop cu afine pe o farfurie si ... . Cand s-a racit complet am pus siropul cu afinele peste crema de ... dat la rece ;-) Apoi am taiat o...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... face un ceai concentrat din menta proaspata; aceasta se fierbe 10 ... se strecoara30-40 frunze de menta se fierb cu 3 l apa cca ... ficatului si stomacului. - Frunze de menta, zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , spardem 5 oua, adaugam frunzele de menta verde in branza, adaugam si ... cu zahar si la sfarsit 10 linguri ochi cu sirop de menta. Amestecam toate ingredientele pana se incorporeaza, dupa care arunci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Migdalele se maruntesc în robotul de bucatarie, dupa care se adauga curmalele si se mixeaza pâna când obtii un aluat lipicios. Se adauga cacaua, untul de migdale, uleiul de cocos si uleiul de menta. Se formeaza bilute mici care se dau prin cacao sau prin fulgi de cocos. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau vin alb, cu patrunjelul, menta si usturoiul, iar mai apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se spala bine si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata fiarta, se spala cu apa calduta si se lasa la racorit. Pentru preparare se foloseste blenderul de mana, in care sunt pasate boabele impreuna cu menta proaspata. Amestecul se subtiaza doar cu ulei de masline si cu zeama de lamaie. Se gusta pe parcursul prepararii, pentru a echilibra aromele. Se serveste pe paine prajita sau alaturi de cartifi copti la grill. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se clateste cu apa rece. Legumele se curata si se ... creme. La final se adauga menta tocata si zeama de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga mazarea, sarea, piperul si uleiul, lasându-se pe foc aproximativ 5 minute. Dupa ce ai oprit focul, se lasa câteva minute la racit, dupa care se toarna ingredientele într-un blender. Se adauga frunzele de menta si untul, dupa care se mixeaza pâna se obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se fierbe 3-4 minute în apa cu sare, iar pentru a-si pastra prospetimea si culoarea se pune rapid în apa cu gheata pentru a opri procesul de gatire. Se pun toate ingredientele în blender si se mixeaza pâna când obtii o crema delicioasa. În functie de consistenta finala dorita poti sa mai adaugi apa. Supa-crema de mazare se consuma cu crutoane si fulgi de ardei iute. Nu se va pastra la frigider. Daca vrei sa faci mai multe portii si sa o pastrezi la frigider trebuie sa o lasi sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune vinul cu zaharul într-o tigaie la fiert, mestecând pâna când zaharul s-a dizolvat. Lasa aproximativ 2 minute la foc si apoi pune-o deoparte. Amesteca pepenele, capsunile, strugurii si menta într-un vas pentru salata. Toarna amestecul cald cu vin peste si amesteca. Acopera-l si lasa-l în frigider la racit aproximativ 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro