Cauta in 16.330 retete
Ingredientele pentru blat se amesteca toate direct în tava pentru tort cu peretii detasabili. Se introduce la cuptorul preîncalzit la 180 de grade Celsius si se lasa 25-30 de minute. Se lasa la racit, timp în care se prepara crema pentru ornat. Pentru crema de ciocolata se amesteca frisca lichida cu bucatile de ciocolata si se lasa pe foc pâna când s-a topit ciocolata. Se toarna crema peste blat si se orneaza cu ajutorul unei linguri ca sa arate ca o floare. Se orneaza cu zmeura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu dulceata si cafea este foarte gustoasa si poate fi o prajitura de post pentru cei care tin postul pentru ca nu contine oua sau alte grasimi animale. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... consistenta unei smintani. Se adauca bicarbonatul, sare si piper dupa gust ... , un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu, sare, piper. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... miere, 100 g lapte, 1 varf lingurita bicarbonat, coaja rasa de lamaie, vanilie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dupa gust. Se presara sofranul, bicarbonatul de sodiu, se adauga ouale ... sofran, marar, 1 varf de lingurita bicarbonat de sodiu, sare, piper, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), 3 linguri praf de copt, 1 lingura bicarbonat, 1 lingura sare, 1/2 lingurita scortisoara, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sare. O jumatate de lingurita de bicarbonat stins cu putin lapte, scor ... g zahar tos, 2 oua, zahar vanilinat, bicarbonat, 275 g faina, 200 g nuca de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se adauga laptele cu smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie ... , 110 g unt sau margarina, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamiie sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ouale bine batute (separat), bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie ... pudra, 300 g faina, 2 oua, 1/2 lingurita bicarbonat dizolvat intr-o lingura de zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
: Se face un aluat astfel incat sa se poata turna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina..Dupa coacere se taie blatul cu forma de inimioara, se glazureaza cu cele 2 albusuri batute bine +200 g. zahar tos + 1 lingurita otet sau lamaie, iar pe margine se topeste ciocolata si se fac diferite desene.(o inimioara mai mica sau sageata lui cupidon sau floricele) . Este minunata, incercati-o!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pana se dizolva apoi adaugam,pe rand, celelalte ingrediente si amestecam bine pana obtinem un aluat legat . Acest aluat il impartim in 4 parti egale si coacem foi pe fundul unei tavi unse cu ulei sau margarina . Foile se intind destul de usor pentru ca acest aluat poate fi “carpit” direct pe fundul tavii. Se infaineaza coca ca s-o putem intinde usor cu sucitorul si se baga la cuptorul preincalzit ,la foc mediu, pana capata o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pana nu e prea tarziu... vreau sa va prezint un chec de post care este facut cu sfecla rosie si faina de algarroba. Este foarte bun dar si sanatos, dupa cum veti vedea nu are unt nici margarina, iar de indulcit am ales obtiunea de a-l indulci cu miere, mmm este delicios, secretul este sa se foloseasca sfecla de marime mica, sfecla cu cat este mai mica cu atat este mai dulce. Hasta no es demasiado tarde... quiero presentar este bund cake que es libre de huevos y productos lacteos, en cambio ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate ingredientele, in afara de dulceata de capsuni, se pun intr-un castron si se mixeaza cu mixerul pt aluat pana cand compozitia nu mai este lipicioasa, nu se mai leaga de maini.Se fac bilutele astfel: 2 bile mai mici pt capac si doua bile mai mari pt papanasii propriu-zisi. Cu un deget plin cu faina, se impunge bila mai mare direct in mijloc si se roteste pana obtinem o gaura maricica.Intr-o cratita se incinge uleiul, sa treaca mult peste papanasi. Se pun papanasii la prajit, si sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Merele se curata de coaja, se taie in sferturi si scot samburii, apoi se rad pe razatoarea mare sau cu ajutorul mixerului. Se freaca faina cu untul, apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta un aluat. Se pastreaza albusul de la un ou. Se imparte coca in doua foi. Se aseaza intr-o tava de 25/35 cm prima foaie; se aseaza peste ea merele stoarse bine de suc. Se presara cu zahar si scortisoara. Se aseaza a doua foaie , care se inteapa din loc in loc cu furculita. Se bate albusul ramas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate bunicile stiusa faca haios,o prajitura buna,sfaramicioasa,se topeste in gura de buna ce e! Se framanta cele doua aluaturi, pana devin omogene. Fiecare dintre cele doua aluaturi se presara cu faina, se infoliaza si se dau la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Aluatul cu galbenusuri se intinde intr-o foaie dreptunghiulara de aproximativ 1/2 cm grosime, avand grija sa presaram faina pe masa pentru a nu se lipi foaia de masa. Aluatul cu osanza se imparte in trei parti, iar una...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se amesteca 2 oua cu jumatate de cana de zahar, se adauga smantana, faina si praful de copt si se amesteca. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Branza se amesteca cu 2 oua, jumatate de cana de zahar si gris (optional se pot pune stafide) dupa care se toarna peste blatul din tava. Se da la cuptor la 150 de grade pentru o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat potrivit de moale pentru a putea fi intins pe planseta.Se taie cu paharul.Gogosile se prajesc in baie de ulei.Se pudreaza cu mult zahar vanilinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin unt sau ulei, în cazul în care nu folosesti hârtia pentru briose. Într-un bol se amesteca ouale cu uleiul, cafeaua, laptele batut si vanilia. Într-un bol separat se amesteca toate ingredientele uscate, dupa care se încorporeaza amestecul lichid. Se amesteca cu o spatula pâna când se omogenizeaza bine, dupa care se umplu formele pentru briose. Se lasa la cuptor 18-23 de minute, facând testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate Ingredientele umede Si uscate se pun in bolul robotului MasterChef Gourmet de la Tefal. Se fixeaza paleta de mixat si se seteaza robotul la viteza 3. Intre timp, se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pregateste tava de briose. Compozitia rezultata se pune tava, peste care se Adauga fructele. Fiecare briosa sa umple 3/4, astfel încât sa aiba loc sa creasca. Se seteaza cuptorul la 175 de grade si Se introduce tava pentru 30-35 minute. Briosele sunt gata Când au trecut testul...
Reţetă de pe retete.eva.ro