Cauta in 20.697 retete
Se spala si curata foarte bine pestele, se unge cu sare si piper si se aseaza in tava de la cuptor, care a fost unsa in prealabil cu ulei. Dupa 30 minute se scoate din cuptor, se adauga rondelele de rosii, sucul de rosii si cateva rondele de usturoi si se da din nou la cuptor inca 30 de minute. Cuptorul electric - 200 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ... se lasa sa fiarba in cuptor 1 1/2-2 ore. Se intoarce friptura de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ... le inece si dam la cuptor incins pentru o ora . Sunt gata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mica smantana, 7-8 legaturi frunze de vita Mod de preparare: Fulgii sau ... oparesc foarte usor foile de vita. In compozitia racita se adauga ... vin si se introduc la cuptor pentru 15 - 20 minute. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sarmalele apoi se dau la cuptor pana scade apa bine si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se pregateste carnea de vita, se toaca în robot si se caleste în uleiul de masline. 2. Se adauga apa calduta putin câte putin si se scade la foc potrivit. Spre final, se condimenteaza cu sare, piper si salvie uscata. 3. Pasta de masline se pune la sfârsit si se lasa sa se racoreasca. Se adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si se omogenizeaza. 4. Se întinde aluatul, se pune umplutura si se ruleaza. Se unge cu galbenusul batut si se coace la 160°C. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,1 lingurita faina, 1/2 l bors, foi de vita, stevie sau spanac Mod de preparare: Foile de vita, spanac sau stevie se oparesc in apa ... de faina. Se dau la cuptor sa se rumeneasca foarte bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 bucati pulpa de vita, piper, o ceapa , ulei, masline umplute, sare Mod de preparare: Carnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in ulei (de masline). Ceapa se taie joulien; se scoate carnea din tigaie si se caleste ceapa cu maslinele umplute, timp de citeva minute. Se sareaza si se serveste cu carnea.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... limba vita, 4 morcovi, 3 radacini patrunjel, 2 cepe, o telina, taitei sau galuste de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. piept de vita, 2 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... macinata de porc si/sau vita, o ceapa mare, 2 rosii, 4 catei usturoi ... apa. Dovlecelul se lasa in cuptor aprox.30-40 min. Cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. muschi de vita, 4 cepe mari, 3 cutii ciuperci, o legatura patrunjel, 1 pachet ... unt si se baga la cuptorul bine incins, aprox. 10 min. Se scoate din cuptor dupa 10 minute si se pune deasupra ... aluminiu si se da la cuptor, la foc potrivit, 50 de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Trebuie pregatita mai intai umplutura de carne. Ceapa se caleste usor, apoi adaugam ardeiul gras tocat marunt si morcovul ras. Se lasa sa se rumeneasca dupa care se adauga carnea si condimentele. Amestecati constant, iar dupa ce e gata lasati sa se raceasca putin. Intr-o tava unsa se pune un strat de foi de placinta.dupa ce le-ati uns putin se pune peste o treime din umplutura de carne. Inca un strat de foi si iar umplutura si inca o data tot asa pana ajungeti la al patrulea strat de foi. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. carne de vita fiarta bine, 2 buc. ceapa mijlocie, 10 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou ... se aseaza cateva frunze de vita, apoi un strat de felii ... orez pe fiecare frunza de vita si se ruleaza, apoi se ... nou strat de frunze de vita si se toarna apa fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se adauga muschiul de vita taiat in fasii foarte subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1kg. carne de vita de la ceafa, 200 gr. grasime de porc sau de vita, 15 gr. bicarbonat de sodiu 1.5 gr. slitra (salpetru), 2 gr. praf de cimbru (facultativ),3-4 dinti de usturoi, 5 gr. ardei iute, 5 gr. piper negru macinat, 2 gr. piper alb macinat, 1/2 de ceasca zeama de oase, 7-8 gr. sare, 1 gr. zahar. Mod de preparare: Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si cu praful de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com