rissoto cu pesto si mazare si salata
Pagina 4 din 5
1. Feliile de tofu se lasa la marinat o ora în amestecul de ulei, sos de soia si condimente. 2. Se încalzeste cuptorul, se asaza în tava, pe foaie de copt si se coace 12 minute. 3. Pentru a prepara pesto se amesteca în blender toate ingredientele, dupa care se toarna peste feliile racite de tofu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca marunt ceapa, pe care o calesti în ulei încins laolalta cu morcovul taiat rondele. Adauga mazarea, toarna apa pâna acoperi amestecul de legume si lasa oala la fiert timp de 10 minute. Când morcovii sunt fierti, taie marunt rosiile decojite si adauga-le. Pune sare si piper dupa gust si lasa oala la fiert înca 10 minute. Când mâncarea este fiarta, presara marar verde, tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru Anul Nou a fost aceasta salata de legume, facuta cu legume ... maruntite la robot) - cartofi - morcovi - mazare - castraveti murati - maioneza - sare si ... . Am pus cartofii, morcovii si mazarea la fiert. Am ras cartofii si morcovii. Am pus mazarea am scurs bine legumele si le ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Într-un vas, amesteca mustarul, otetul, busuiocul, ardeiul si uleiul de masline. Spala ciupercile si taie-le felii. Toarna apoi peste ele amestecul de mustar si lasa-le la marinat timp de aproximativ 15 minute. Pe feliile de pâine prajita întinde foile de salata, apoi câte o lingura din amestecul cu ciuperci si peste o felie de avocado. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un bol mare avocado, bucatile de pui, ceapa si coriandrul. Pune ingredientele pentru vinegreta într-un borcan cu capac. Strânge bine capacul si agita puternic pentru ca ingredientele sa se omogenizeze. Toarna viengreta deasupra salatei, dupa gust, si amesteca cu grija pentru a acoperi toate ingredientele. Poti pastra restul de vinegreta în borcanul închis ermetic, la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa clocoteasca câteva minute. Adauga mazarea si verdeturile (mai putin menta), tocate. Când mazarea este bine fiarta, pune totul într-un blender ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se spala bine si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata fiarta, se spala cu apa calduta si se lasa la racorit. Pentru preparare se foloseste blenderul de mana, in care sunt pasate boabele impreuna cu menta proaspata. Amestecul se subtiaza doar cu ulei de masline si cu zeama de lamaie. Se gusta pe parcursul prepararii, pentru a echilibra aromele. Se serveste pe paine prajita sau alaturi de cartifi copti la grill. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cea mai buna salata pe care am mancat-o in ultima vreme. Ingrediente: salata verde, porumb, praz, fasole rosie, rulouri de hering cu castraveti murati + 2-3 picuri de ulei de masline + otet de mere + condimente Fuchs pt salata. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... am venit cu o idee de mazare facaluita , care se poate face ... vremea asta), cat si cu mazare uscata , de care am folosit eu. Ingrediente: 400-500 gr mazare galbena uscata 1 lingurita mustar 1 lingurita ... sare, piper Mod de preparare: Mazarea se lasa la umflat peste ... cea mai rapida) se pun mazarea, usturoiul, hreanul, mustarul, uleiul si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... jurul furculitei, presaram boabele de mazare si fasiute de somon si ... un wok, puneti pastele, pestele, mazarea si turnati tot sosul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare. Dupa 6 minute se adauga mazarea. Rasturnam totul intr-o strecuratoare peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si o calim in unt. Adaugam mazarea si mai lasam 1 minut. Taiem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem fasolea sau daca n-avem chef de stat dupa ea, luam gata preparata. Taiem maslinele feliute, ceapa pestisori, usturoiul si el tot feliute; tocam patrunjelul, potrivim de sare si piper, turnam putin ulei de masline (4 linguri) si stoarcem lamaia, apoi amestecam. Pregatim patul cu frunze de salata verde si peste asezam salata noastra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb toate legumele în apa cu sare si putin piper, apa fiind necesara doar cât sa le acopere. Cu cât aceasta scade, se mai adauga apa în completare. Separat, acelasi lucru se întâmpla si cu pieptul de pui, care este fiert pe jumatate înainte de a-l adauga în mâncare. Când legumele sunt aproape fierte, se adauga si carnea si se lasa la scazut. Când ajunge la consistenta pe care o doriti, se adauga 2-3 linguri de bulion, si optional marar. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jurul furculitei, presaram boabele de mazare si fasiute de somon si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mazarea a fost lasata sa se decongeleze putin la temperatura camerei intre ... putin dupa care am adaugat mazarea si patrunjelul pe care l-am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... parmezanul. 4. Torni in supa sosul pesto, condimentezi cu sare, dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressing: Amestecam 150 g iaurt slab cu o lingura de mustar bun,o lingura cu zeama de lamaie,o lingura ulei de masline si marar tocat fin. Mod de preparare: Spalam bine legumele si le taiem in fasii lungi,subtiri.Le presaram cu sare(putina),adaugam maslinele si telemeaua de vaca taiata in cubulete. Turnam dressingul si servim minunata salata!:) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro