rissoto cu pesto si mazare si salata
Pagina 5 din 5
Fierbem fasolea sau daca n-avem chef de stat dupa ea, luam gata preparata. Taiem maslinele feliute, ceapa pestisori, usturoiul si el tot feliute; tocam patrunjelul, potrivim de sare si piper, turnam putin ulei de masline (4 linguri) si stoarcem lamaia, apoi amestecam. Pregatim patul cu frunze de salata verde si peste asezam salata noastra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-400 g carne ,1/2 kg mazare boabe,1/4 suc de rosii ,50 ml ... ceapa si grasimea de pui.Mazarea tinara fierbe in circa 30 ... pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga imediat,dupa ce ... circa 1/4 l apa cat sa cuprinda mazarea ,se adauga o lingurita de "Vegeta ... cind se inmoaie suficient si carnea si mazarea.Daca se intrebuinteaza ... ,cind carnea este bine fiarta.Mazarea din...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierb toate legumele în apa cu sare si putin piper, apa fiind necesara doar cât sa le acopere. Cu cât aceasta scade, se mai adauga apa în completare. Separat, acelasi lucru se întâmpla si cu pieptul de pui, care este fiert pe jumatate înainte de a-l adauga în mâncare. Când legumele sunt aproape fierte, se adauga si carnea si se lasa la scazut. Când ajunge la consistenta pe care o doriti, se adauga 2-3 linguri de bulion, si optional marar. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jurul furculitei, presaram boabele de mazare si fasiute de somon si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mazarea a fost lasata sa se decongeleze putin la temperatura camerei intre ... putin dupa care am adaugat mazarea si patrunjelul pe care l-am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca marime, 2 cartofi fierti, o lingura mazare fiarta, 1 morcov crud, 4-5 ridichi de ... . Din cartofii fierti taiati cubulete, mazare, morcovul si varza date pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... parmezanul. 4. Torni in supa sosul pesto, condimentezi cu sare, dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressing: Amestecam 150 g iaurt slab cu o lingura de mustar bun,o lingura cu zeama de lamaie,o lingura ulei de masline si marar tocat fin. Mod de preparare: Spalam bine legumele si le taiem in fasii lungi,subtiri.Le presaram cu sare(putina),adaugam maslinele si telemeaua de vaca taiata in cubulete. Turnam dressingul si servim minunata salata!:) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Dupa ce au fiert se taie in bucati ceva mai mari (cuburi/patratele). Se taie legumele si se aseaza in staturi, se adauga sare, uleiul de masline, zeama de lamaie sau otet desfacut cu apa rece. Se mesteca usor sa nu se sfarame ingredientele. Salata se face cu 2-3 ore inainte de a fi servita, ca sa aiba timp sa se patrunda. Pofta mare
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro