rinza gaina poza
Pagina 3 din 5
... veche vorba romaneasca spune ca gaina batrana face zama buna, dar ... tanara n-o lasa indiferenta. Borsul de gaina cu smantana si verdeata este ... si smantanile si tarhonul ardelenesc. Gaina si leusteanul sunt bunuri nationale ... : 2-3 ore Ingrediente: 1,5-1,8 kilograme carne de gaina cu os (spate, gat, pulpe ... Preparare: Spalati bine carnea de gaina. Indepartati urmele de pene si ... piper dupa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aici era relax-area :) Marea...calma: ... cu valuri: Pontonul: ...unde erau fotolii-para, ca sa te bucri de briza ... ...tot de pe el puteai intra in apa, pe niste scari: ...de sus de la tobogan: Inca una de la balcon... de unde cred ca am facut sute de poze :)) Balconul: Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... de urmatoarele: - zice titlul ca o gaina dar eu va spun ca ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... preparare: Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Ioan (il veti vedea in poze), care la doar 3 luni se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... putinta. Dar sunt convinsa ca pozele spun mult mai mult decat ... va prezint prima tura de poze, urmand sa mai completez galeria ... , in functie de cum primesc pozele si de la ceilalti fotografi ... . LE - Am adaugat in galerie si pozele facute de Mihai Albu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
300 g carne ,40 g faina ,30 -50 g unt sau untdelemn, 500-600 ml supa in care a fiert carnea cu zarzavat.100 ml smantana sau lapte,patrunjel ,"Vegeta", sare. Mod de preparare: Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita ,ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea ,adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov,telina, patrunjel,o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare .In oala obisnuita sau in oala sub presiune ,zarzavatul fierbe impreuna cu carnea.Cind carnea este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucatareste de zor insusindu-si pozele altora Iata aici cateva exemple: Aici poza furata de la reteta Mayei : http://caietul-cu-retete ... Reteta originala o gasiti aici Aici pozele furate de la reteta mea ... . Reteta originala o gasiti aici Aici poza unei retete furata de pe ... Reteta originala o gasiti aici Aici poza unei retet furata de la ... .Reteta originala o gasiti aici Aici...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
A fost o zi extraordinara azi! Multumesc tuturor celor care au participat si celor care au ajutat la organizarea lui. Lactitalia ne-a asigurat deliciosul mascarpone, domnul Kiss a facut niste sculpturi extraordinare in fructe, echipa de la Creative Circle au facut o treaba grozava cu afisul si foile de prezentare si retete si River Deck care ne-au fost gazda primitoare. Impreuna cu Camelia am pus la punct fiecare detaliu al evenimentului, ne-am stresat pentru fructe si ne-am nenorocit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita, ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea, adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov, telina, patrunjel, o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare. In oala obisnuita sau in oala sub presiune, zarzavatul fierbe impreuna cu carnea. Cind carnea este fiarta, se strecoara supa necesara. Intr-o cratita, faina se infierbinta cu untul topit sau cu untdelemnul la foc mic (nu direct pe flacara) numai un minut (fara sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... face dupa cum vedeti in poze, cred ca sunt destul de ... printre invitati. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: (cam cum vedeti in Poza #1) - trei vinete medii (mai mult ... interiorul cu ajutorul unui cutit (Poza #2) Se maruntesc toate ingredientele si ... ordinea in care se calesc) - Poza #3 Se umplu vinetele si se ... inmoaie vinetele mult prea tare) - Poza #4 Se aseaza feliile de rosii ... apoi cascavalul si putina smantana - Poza #5 Se condimenteaza si se dau ... . Rezultatul final: Tipareste...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... verticala, cam ca si in poze. Amestecam 1 litru de apa, 1 litru ... umpleti borcanul. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... fost o nebunie!! Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... -ou-pesmet. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com