retete delicioase pentru bolnavii de ciroza hepatica
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, retete blender, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, cauta retete, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, retete usoare de pui
... il amestecam cu bulionul si delicatul si amestecam pana se obtine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
calesti ceapa,pui ciupercile si lasi sa se caleasca putin ompreuna,dupa 10 minute adaugi un pahar de apa calda in care s-a dizolvat un cubulet de delicat legume..se lasa pana nu mia ramane foarte multa apa,dupa care se pune orezul si se adauga apa cat este nevoie pana cand orezul este gata.La sfarsit de adauga putin unt.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul: 5 oua, 3 linguri apa, 7 linguri zahar, 7 linguri faina, 1 varf cutit bicarbonat Mod de preparare: Blatul Se amesteca galbenusuri cu apa si zaharul, se pune bicarbonatul si jumatate din cantitatea de faina. Separat se bate spuma din cele 5 albusuri, se amesteca cu compozitia de mai sus si se presara cealalta jumatate din cantitatea de faina, amestecand incet. Se coace la foc potrivit. Se intoarce tava dupa 20 de minute si se mai lasa inca 20-25 de minute. Crema Batem putin ouale,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 l de apa 300 gr de apa 350-400 cascaval un praf de sare Se face o mamaliga din apa si malai ,spre sfirsitul fiertului se adauga sarea si cascavalu taiat in cuburi mari. Se amesteca astfel incat cascavalul sa se inmoie si sa se intinda. Se serveste pe farfurie cu un cub de unt sau un pic de smatina,se poate folosi si ca garnitura.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
6-8 buc. cartofi mari, 4 oua, o cana cu smantana sau lapte, 5 linguri branza de vaci, 2 linguri telemea rasa, 4 linguri bune cu unt netopit, 2 linguri cu faina, marar verde si sare Mod de preparare: Se curata cartofii si se fierb in apa clocotita si putin sarata. Cind sunt gata, se scot intr-un castron, se paseaza si se amesteca impreuna cu branza de vaci, telemeaua si untul. Se adauga apoi galbenusurile, smantana, laptele, faina si mararul verde. Se omogenizeaza compozitia, apoi se amesteca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata cartofii de coaja, se taie in cubulete ca pentru piure si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt bine patrunsi, se scurg de apa, se trec prin sita si se amesteca cu galbenusurile de ou, smantana si cascavalul ras. Se formeaza cu o lingura cocoloase sau se fac cu cornetul de rozete care se asaza pe tava din aragaz, unsa cu grasime. Se baga in cuptor si se coc 20 de minute, pana se auresc. Se presara, la alegere, cu boia sau cu chimen pisat si se servesc calde. Merg de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb ouale tari (10 min), dupa care se dau printr-un jet de apa rece, se decojesc si se taie in jumatati cat se poate de atent. Din 3 galbenusuri se face maioneza. Restul de galbenusuri se dau prin sita si se amesteca cu branza topita, pateul de ficat, mustarul, o lingurita de smantana, o lingura de maioneza si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust(atentie sa nu se faca o compozitie prea moale). Se face un dressing din smantana si maioneza ramasa care se condimenteaza dupa gust cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mere. Pentru ca sosul este delicios, este de indicat sa nu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Dupa 5- 10 min se adauga delicat si piper dupa gust si ... - 40 min. Placinta va arata asa si este delicioasa. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -20 minute. La final, adaugi delicat si presari verdeata fin tocata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa! Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca mancarea nu e grea si e delicioasa. Pofta mare! Tipareste pagina (fara ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de praga sau sunca presata, delicat, 3 oua, 200 gr. faina Mod ... se adauga 1 ou, piper si delicat dupa gust. Feliile de muschi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se adauga 1 ou, piper si delicat dupa gust. Feliile de muschi ... de praga sau sunca presata, delicat, 3 oua, 200 g faina. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
o varza potrivita, un ou, ulei, sare, piper, delicat Mod de preparare: Se taie varza marunt. Se face maioneza dintr-un ou si se toarna peste varza cruda. Se adauga condimentele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare supa Se pune morcovul la fiert intr-o cana de apa 10 minute,se adauga uleiul si sucul de rosii facut in casa se mai lasa 10 minute se adauga condimentele si taitei si se mai lasa 5 minute ,se trage de pe foc si pe pune patrunjelul . Preparare taitei Am framantat bine oul cu sarea si faina pana am obtinut un aluat neted, omogen si elastic Am infoliat bila de aluat si am lasat-o sa se odihneasa o jumatate de ora. Se intinde foaie subtire si se taie ,se pun la uscat si se folosesc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca , usturoiul se piseaza. Se pun toate peste maioneza si amestecam bine, apoi potrivim de sare si piper Este excelenta daca sta 30 minute la frigider inainte de a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gandit sa ii pregatesc ceva delicios. Pepenele galben este un preferat ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
... poti prepara singura acest desert delicios si racoros! Ingrediente si cantitati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro