retete delicioase pentru bolnavii de ciroza hepatica
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, retete blender, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, cauta retete, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, retete usoare de pui
... la o portie de trufe tavalite delicioase, un desert cremos si savuros ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te ajutam sa prepari un meniu de Paste sanatos si potrivit pentru toate gusturile. Iata 5 retete gustoase pe care le poti prepara repede si cateva trucuri ca sa le faci mai usor digerabile pentru organism. Bucatele traditionale pe care le pregatim cu ocazia Pastelui nu sunt ferite de o cantitate insemnata de grasime si carne, combinatii care de multe ori pot sa cauzeze probleme. Dar cu putina atentie, chiar si persoanele care sufera de anumite afectiuni pot sa isi faca pofta fara sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai important "capitol" din aceste delicioase compilations , cum frumos mi-a scris ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Sigur, este o reteta foarte usoara, insa sunt cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont. Ca ingredinte ai nevoie de 3 kg de fructe, 1 kg de zahar, 3 l de apa, un plic de zahar vanilat. Dupa ce te-ai asigurat ca ai toate ingredientele, urmeaza partea a doua, prepararea . Asadar, pentru inceput scoti samburii fructelor pe care le folosesti (optional) si cureti toate coditele, dupa care le speli si le asezi in borcane, fara sa le presezi. Pasul urmator consta in prepararea siropului, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... plictisitoare. Iti propun cateva retete delicioase de post, impartasite de mama ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza toate ingredientele în blender pâna când obtii o bautura cremoasa si delicioasa. Se garniseste cu frunze proaspete de menta si se consuma cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune într-un bol faina, sarea si untul. Se amesteca cu ajutorul mâinilor pâna când obtii o consistenta nisipoasa. Se face un loc în mijlocul amestecului unde se pun oul si apa. Amesteca bine cu mâna, iar dupa ce apa si oul s-au absorbit strânge aluatul, înveleste-l în folie alimentara si pune-l la frigider o jumatate de ora. Între timp se preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Dupa o jumatate de ora aluatul se întinde între doua foi alimentare cu ajutorul unui sucitor....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pe majoritatea dintre noi instalarea unei boli precum diabetul ne socheaza si ne deruteaza, mai ales in ceea ce priveste viitorul stil de viata pe care va trebui sa-l adoptam. Dintr-o data nu mai avem "unda verde" catre orice tip de mancare, trebuie sa cunoastem ingredientele fiecarui produs pe care il consumam, iar desertul pe care ceilalti membri ai familiei il savureaza fara probleme ramane doar un vis frumos sau trebuie consumat cu moderatie. Cu siguranta, o persoana care sufera de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cred ca este una dintre cele mai reusite retete pe care le-am facut in ultimul timp - placinta este foarte moale, cu aroma placuta de vanilie si un gust asemanator cu crema de zahar ars. Se prepara super simplu si repede, cu ingrediente putine - recomand s-o faceti neaparat! Arata exact ca si placinta cu branza de fapt cred ca poti sa juri sau sa pacalesti pe cineva ca este o placinta cu branza dulce , mai fina ceva ... Pasi de urmat 1.Lasati foile de placinta sa se decongeleze, in acest...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In mijlocul verii, bauturile reci te ajuta sa treci mai usor peste temperaturile foarte ridicate si greu de suportat. Iti prezentam cateva bauturi care te ajuta sa te racoresti, dar intr-un mod sanatos, fiecare dintre ele fiind pe baza de fructe. Shake de banane cu cafea Un shake care te ajuta sa te racoresti si sa te revigorezi in zilele fierbinti de vara. Daca nu acorzi prea mare atentie caloriilor, adauga putina frisca si transforma acest shake intr-un adevarat desert revigorant. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele cat sa fie al dente,se scurg de apa si se pun deoparte! Separat se pune intr-o tigaie mai adanca 2 linguri ulei masline si o capatana de usturoi taiat...se lasa pana ce incepe sa se rumeneasca usturoiul/atentie sa nu se arda! Se pun apoi rosiile pasate peste usturoi..se lasa sa scada.15 minute si apoi se adauga pastele fierte,sare ,piper...si se mai lasa la foc 5minute ,maxim 10 pentru a intra sosul bine in paste!!! Se serveste cu cascaval ras sau parmezan!!! POFTA BUNA!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Quinoa se fierbe la foc mic într-o cantitate dubla de apa, timp de 10 minute. Între timp se calesc în putin ulei ceapa, floretele de broccoli si ardeiul rosu, adaugând si condimentele. Dupa ce quinoa s-a fiert se adauga peste legumele calite si se mai lasa împreuna aproximativ 2 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O sa iubesti aceasta dieta, pentru a iti da posibilitatea sa mananci ceva gustos, sanatos, in catitate apreciabila, dar cu un continut mic de calorii. In plus, regimul este variat, pentru ca oferta combinatiilor posibile este destul de mare. Plecand de la celebra supa de varza, anosta si neplacuta la gust, dieteticienii care lucreaza pentru goodhousekeeping.com au conceput un regim bazat pe supe si ciorbe, extrem de gustoase, bune si pentru o dieta hipocalorica, bune si pentru pranzul sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
8-10 buc. cartofi mari, 200 gr. parizer, 3 felii cascaval, 3 oua, 2 linguri unt, sare, piper Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, doar pe jumatate, apoi se curata coaja, se taie un capacel si se scobesc de miez cu atentie pentru a nu-i perfora. Miezul fierbinte se amesteca bine cu untul si cascavalul ras. Se adauga apoi parizerul tocat, ouale, sarea si piperul. Se omogenizeaza totul foarte bine si apoi se umplu cartofii. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza cartofii umpluti si se dau la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se lasa lintea sa stea la înmuiat câteva ore, apoi se scurge de apa si se clateste cu apa rece. Legumele se curata si se taie julienne. Într-o oala se pune apa la fiert cu putina sare si ulei de masline. Se adauga ceapa tocata, usturoiul, morcovul si lintea. Se fierbe lintea la foc potrivit, aproximativ 40 de minute. Când s-a fiert ceapa se pune si sucul de rosii. Lintea, când este fiarta, trebuie sa aiba aceeasi consistenta ca fasolea. Se condimenteaza cu sare, piper si chimion. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De la o masa copioasa de sarbatori nu pot lipsi prajiturile! Apreciate atat de micutii care sigur vor fi prezenti in casa ta, cat si de catre cei mari, dulciurile ne ajuta sa intram mai usor in atmosfera de vacanta si de relaxare. Ca sa nu mai spunem cat de potrivite sunt dupa un meniu bogat si, de ce sa nu recunoastem, ceva mai greu, asa cum suntem obisnuiti sa mancam cu ocazia fiecarei sarbatori importante... Noi am pregatit pentru tine trei retete de prajituri care au trei caracteristici...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aprind reflectoare in bucatarie. Pentru fani si pentru fane Pe podium defileaza, purtand o farfurie, O delicioasa prajitura cu banane. INGREDIENTE pentru blat 8 albusuri 180 gr faina 150 gr zahar 1 plic praf de copt 1 praf sare (pt batut albusurile) ingrediente pentru crema 8 galbenusuri 800 ml lapte 80 g faina 200 [&] Post-ul PRAJITURA CU BANANE DELICIOASA (BANANENSCHNITTE) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Pregatim aluatul amestecand ingredientele foarte bine oua,faina si cele 2 linguri de apa .Intindem foarte bine aluatul si il impachetam de cateva ori .Eu am folosit masina pentru paste si nu mi-a fost deloc greu.Taiem pastele si le lasam sa se usuce putin pe masa Aici intervin copii mei care vor mereu sa fure pastele nefierte sau se le mai intinda o data :)))Intre timp punem apa la fiert impreuna cu sarea .Cand apa clocoteste adaugam pastele si le fierbem cca 7-8 minute.Le putem incerca ,nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia se pune într-un bol mic cu putin zahar si 5 linguri de lapte si se lasa la crescut. Între timp, faina se pune într-un vas mare, apoi se adauga ouale batute bine. Topim zaharul în lapte, punem aromele si le punem peste faina. La final, adaugam drojdia crescuta si margarina topita si se amesteca pâna se obtine o compozitie omogena. Se lasa coca la crescut pâna i se dubleaza volumul. Când e gata, din compozitia rezultata se întind foi având grosimea de 1 cm. Cu un pahar se fac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toamna este anotimpul conservelor si al muraturilor! Este momentul in care te pregatesti pentru a te bucura si iarna de legumele gustoase din acest sezon. Pana acum nimic deosebit... Problemele apar daca nu ai pus niciodata muraturi si anul acesta te-ai hotarat sa o faci. Iti prezentam cateva retete foarte simple, ideale pentru "incepatoare". Gogosari, castraveti sau gogonele, toate conservate foarte simplu, fara prea mari batai de cap si cu rezultate de-ti lasa gura apa! Un lucru foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro