retete bulgaresti vinete cu gogosari in romana
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, retete blender, cauta retete, retete usoare de pui, 100 de retete gordon ramsey, retete de prajituri simple si rapide fara coacere, retete de prajituri simple si rapide, castraveti bulgaresti, gogosari marinati, retete de post
... Vinetele se taie in felii groase de un centimetru, se presoara ... aseaza in straturi, felii de vinete coapte, patrunjel si usturoi in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Invelim vinetele in folie de aluminu si le coacem la foc ... si mai mestecam.Apoi punem vinetele pasta peste maioneza,adaugam ceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Feliile de vânata se pun în tigaia grill si se întorc de mai multe ori pâna când obtii acele dungi negre care le confera o aroma intensa de fum. Pâna când se fac vinetele se amesteca uleiul cu otetul, usturoiul, patrunjelul, menta, sarea si piperul pentru a obtine un dressing în care se pun vinetele calde. Se amesteca bine împreuna pentru ca vinetele sa absorba toate aromele, dupa care se consuma pe felii de pâine integrala prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga zaharul si otetul. Vinetele se aseaza pe un paltou. Peste vinete, cu ajutorul unui pos se formeaza flori din pireul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se pun pe gratar. Între timp se prepara un dressing din usturoi, sare, piper si o jumatate din semintele de susan pisate în mojar. Apoi se amesteca zeama de lamâie si uleiul pentru a rezulta un dressing cremos. Se amesteca rondelele de vinete cu acest dressing atunci când sunt calde pentru a absorbi toate aromele. Se pot consuma alaturi de o salata cu rosii, ceapa, patrunjel, quinoa, ulei de masline, zeama de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie vinetele felii de grosime medie si se prajesc în ulei ... minute, pâna se rumenesc usor. Vinetele trebuie coapte în mai multe transe ... putin ulei la fiecare tura. Vinetele fripte se pun într-un ... din patrunjelul tocat. Asezati apoi vinetele într-o cratita, presarati sare peste ... cu o lingura si turnati-l peste vinete. Se lasa la fiert la ... , ca sa nu se rupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se coc , se curata bine de coaja si cu un instrument nemetalic se toaca marunt. Se pun intr-un castron, se adauga ulei turnand in fir subtire in timp ce se freaca bine cu o lingura de lemn, invartind intr-un singur sens. Vinetele au capacitatea de a absorbi o cantitate mare de grasime, asa incat vor deveni cremoase. Dupa incorporarea uleiului se adauga ceapa tocata foarte fin, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.Merge de minune cu feliute de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rondelele de vinete se coc pe gratar. Se asambleaza sandvisul punând o felie de vânata, brânza de capra, frunze proaspete de busuioc si o felie de rosie, continuând în felul aceste în functie de câte straturi doresti sa aiba sandvisul. La final presara peste sandvis putin ulei de masline.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se coc vinetele pe foc iute si se curata si se spala la fel de repede pentru a evita inegrirea vinetelor.Se toaca marunt si se face maioneza dintr-un galbenus fiert si un glabenus crud si o lingura de mustar si ulei.Se amesteca maioneza cu vinetele maruntite ,cu ceapa tocata marunt si sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Taiem vinetele pe jumatate in lungime.Scoatem mijlocul ... sa se inmoaie legumele,adaugam vinetele,sare si piper,cai lasam ... tocat.Cu aceasta compozitie umplem vinetele,pe care le punem intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pasta obtinuta se amesteca cu vinetele care au fost tocate in ... se orneaza cu felii de gogosari murati sau patrunjel verde. - 1 kg vinete coapte, 500 g dovleac turcesc, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 2 cepe rosii tocate 2 ardei capia/2 gogosari 3 rosii tocate 3 linguri de unt ... patrunjel Ingrediente pentru piureul de vinete 8 vinete 2 linguri de unt 1/2 lingura ... sare piper Mod de preparare: Vinetele le coci, le decojesti, apoi ... la consistenta unei budinci, adauga vinetele drobite, amesteca 10 minute si ... lasa 10 minute la cuptor. Serveste mielul cu piureul de vinete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gust foarte bun. Ingrediente: Vinete: 1,5 Kg Gogosari: 0,75 Kg. Otet de ... care trebuie sa fie dulce-acrisoara. - Taiem gogosarii feliute. - Feliile de vinete le stoarcem usor ... . - Punem marinata la foc, cand clocoteste oparim gogosarii si la urma vinetele. Trebuie doar sa ... mujdei. - Asezam feliile de vinete, intercalate cu gogosari, in fiecare...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
- se taie ceapa fideluta, se caleste putin impreuna cu usturoiul - se adauga continutul borcanului (e bine sa ai provizii pentru iarna:))-pentru cei care nu au, se taie o vanata felii subtiri, se inabusa impreuna cu ceapa, usturoiul, putina apa, dupa care se adauga sos de rosii, bulion, ce are fiecare, piper) - se mai lasa putin pe foc si gata - piureul-cartofii curatati, taiati mai marunt, sa fiarba repede; dupa ce au fiert, se zdrobesc, impreuna cu putin ulei si sare Sa aveti pofta si in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si bulionul , dar zacusca de vinete le intrece pe toate :)) O ador ... :P Ingrediente pentru o portie: - 10 kg. vinete - 3,5 kg. ardei gras - 3,5 kg. capia sau gogosari - 500 g. morcovi rasi - 3 kg. ceapa ... acelasi lucru cu ardeii si gogosarii (cu diferenta ca pe astia ... : Se adauga ardeii, capia sau gogosarii, trecuti prin masina de tocat ... ce scade bine, se adauga vinetele...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
12 kg de vinete 2 kg ardei galben (cei de umplut de ex) 2 kg gogosari 2 kg ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei ... ,piper,foi de dafin. Vinete,ardeiul galben,gogosari de coc si se curata de coaja se ... proaspat.Adaugam peste ceapa bulionul proaspat dupa care vinetele,ardei si gogosarul(coapte) toate tocate si amestecam bine .Le lasam ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... si se curata de coaja. Vinetele si dovleceii se taie felii ... cite 2 minute pe fiecare parte. - 2 vinete mari, 3 dovlecei, 4 rosii carnoase, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de ciuperci mai mari cati gogosari ai si le pastrezi separat ... ciupercilor le tai felii. Cureti gogosarii de cotoare si seminte, ii ... taiate marunt. Umpli cu aceasta compozitie gogosarii si asezi pe fiecare gogosar o palarie de ciuperca, drept capac si-i asezi frumos in borcane ... le sterilizezi 35 minute. - 5 kg gogosari, 3 kg ciuperci, 2 kg ceapa, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Gogosarii sunt apreciati mai mult murati decat proaspeti. Si daca sunt ... si otet Alegi 4 kilograme de gogosari mari si frumosi pe care ... aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos ... minune cu mancarurile de sezon. Gogosari in sos Pentru 2,5 kilograme de gogosari ai nevoie de 250 grame de zahar, 250ml de ulei ... in clocot de cateva ori. Gogosarii se...
Reţetă de pe retete.eva.ro