retete bulgaresti vinete cu gogosari in romana
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, retete blender, cauta retete, retete usoare de pui, 100 de retete gordon ramsey, retete de prajituri simple si rapide fara coacere, retete de prajituri simple si rapide, castraveti bulgaresti, gogosari marinati, retete de post
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rondelele de vinete se coc pe gratar. Se asambleaza sandvisul punând o felie de vânata, brânza de capra, frunze proaspete de busuioc si o felie de rosie, continuând în felul aceste în functie de câte straturi doresti sa aiba sandvisul. La final presara peste sandvis putin ulei de masline.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se coc vinetele pe foc iute si se curata si se spala la fel de repede pentru a evita inegrirea vinetelor.Se toaca marunt si se face maioneza dintr-un galbenus fiert si un glabenus crud si o lingura de mustar si ulei.Se amesteca maioneza cu vinetele maruntite ,cu ceapa tocata marunt si sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
15 ardei, 4-5 vinete, 1 kg rosii Mod de preparare: Ardeii rosii sunt mai gustosi. Se pot intrebuinta si 2-3 gogosari. Se coc separat ardeii, vinetele si rosiile. Rosiile se coc la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. gogosari, 250 gr.ulei, 250 gr.zahar sau miere, 250 ... Mod de preparare: Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat, se ... incepe sa clocoteasca, se introduc gogosarii. Se fierb 25 de minute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se coc vinetele la foc viu, pe jaratec ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 kg cartofi Mod de preparare: Vinetele se spala, se taie asa ... , se adauga usturoiul pisat si vinetele scurse de ulei. Se coace ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 vinete mari, 2 rosii, 1/2 pahar maioneza, 100 gr. masline, sare, piper, 1 ceapa mica Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata, se lasa sa se scurga, se toaca bine. Se face o maioneza dintr-un galbenus, se acreste cu otet si se amesteca cu vinetele si ceapa tocata. Se sareaza si se pipereaza dupa gust Se orneaza cu felii de rosii si masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg gogosari, 1 l ulei, 2 kg ceapa, 5 kg rosii, 3 capatini usturoi, sare Mod de preparare: Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii, curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la un foc moale pana ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Taiem vinetele pe jumatate in lungime.Scoatem mijlocul ... sa se inmoaie legumele,adaugam vinetele,sare si piper,cai lasam ... tocat.Cu aceasta compozitie umplem vinetele,pe care le punem intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vinete mijlocii, 750 gr. carne macra, 3 cepe mari, 3-4 linguri untura, 3-4 rosii ... Mod de preparare: Se taie vinetele de grosimea unui deget, se ... , pentru ca zeama neagra din vinete sa se scurga. In acest ... , peste rosii un rind de vinete, apoi un rind de carne ... pana cind se asaza toate vinetele si toata carnea. Ultimul rind trebuie sa fie de vinete, peste care se asaza rosii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. vinete, 6 buc. ardei grasi, 500 gr. rosii, o ceapa, o lingurita de ... Mod de preparare: Se coc vinetele ca pentru salata, se curata ... tocate, apoi un rind de vinete si unul de ardei. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . ceapa, 3-4 buc.rosii, 3 buc. patlagele vinete potrivite, o legatura patrunjel Mod de ... la foc mic 1-1 1/2 ore. Patlagelele vinete se curata, se taie bucati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -400 g hrean, 20 boabe de piper, 7-8 kg gogosari. Mod de preparare: Gogosarii se pun in otet, (se adauga la 1 l de otet 2 l de ... piper macinat la 7-8 kg gogosari. Se spala gogosarii si se scurg ... conserva intregi, i se face fiecarui gogosar cite o taietura de 3-4 cm chiar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. vinete, 100 ml. ulei, un galbenus de ou, 1/2 lingurita de mustar, 1 buc. ceapa mica taiata marunt(se poate omite), sare Mod de preparare: Se coc vinetele. Cind sunt coapte, moi in interior, se toaca si se lasa sa se raceasca. Se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Maioneza si ceapa taiata marunt se amesteca cu vinetele tocate si se adauga sare. Mod de servire Se serveste cu felii de piine si cu rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vinete mari, 1 ceapa (dupa plac), 3-4 linguri ulei, un varf cutit piper ... Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata cat sunt fierbinti ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aleg in cantitati egale morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras, fasole verde ... separat si se curata. Morcovii, vinetele si dovleceii se taie in ... ml), se adauga 3 rondele de vinete, 6 de morcov, 3 de dovlecei, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. vinete, 4 buc. ceapa, 150 gr. unt, sare, piper, 2 oua, pesmet Mod de preparare: Se spala vinetele, li se taie cotorul si se imparte fiecare vinata in jumatate, in lungime. Se scoate miezul, se toaca, amestecandu-l apoi cu cepele tocate marunt, sarea, piperul. Aceasta compozitie va fi apoi pusa intr-o tigaie cu unt incins si prajita usor citeva minute. Se umplu apoi vinetele, se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in mult unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si 350-400 gr. de vinete, conservate in congelator Mod de ... sos, se adauga piureul de vinete, decongelat, se adauga sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 vinete (1 kg), 1 galbenus, 150 ml de ulei, o lingurita zeama de lamiie sau otet, 1 catel usturoi, sare Mod de preparare: Din galbenus, zeama de lamiie (otet), si ulei se pregateste maioneza. Se coc vinetele pe jar viu sau pe flacara, se curata si se toaca bine. Cind vinetele tocate s-au racit, se combina cu maioneza, usturoiul pisat si se potriveste de sare. Se pun vinetele pe platou si se decoreaza cu felii de rosii si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com