Cauta in 21.292 retete
... daca iese curata, inseamna ca negresa este facuta. O scoti din cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixam albusurile de la cele 6 oua pâna obtinem o spuma tare. Adaugam apoi zaharul si aromele amestecând în continuare. La final punem si galbenusurile frecate. Se poate adauga si cacao în functie de preferinte. Laptele se fierbe, iar când este gata, se adauga compozitia de care am amintit mai sus. Se mai lasa pe foc maxim 3 minute. Imediat dupa aceea se pune în recipientele dorite, se lasa la racit (racirea sa se realizeze cât mai repede), dupa care se baga la congelator. Vom obtine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acasa, va invit sa pregatiti negresa asta. Nu este moale si ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... ?! E suficient sa te gandesti la o negresa, cu miezul ei dens si ... de minute Ingrediente: 500 grame negresa 400 ml frisca indulcita, nebatuta ... batuta pentru servire Preparare: Preparati negresa conform retetei (fara nuci si dulce de leche). [tip]Preparati negresa in tavi intinse pentru a nu iesi prea groasa.[/tip] Lasati negresa sa se raceasca si taiati ... pe foc. Puneti bucatile de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cuptorul se încalzeste la 163 de grade Celsius. Se unge cu ulei tava în care faci prajitura si se pune foaie de copt. Într-un robot de bucatarie se mixeaza toate ingredientele cu exceptia ciocolatei maruntite care se adauga la final. Se toarno compozitia în tava, se niveleaza cu o lingura si se lasa la cuptor 20 de minute. Se lasa la racit înainte de a taia prajitura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , vecina care o stie de la bunica ei si asa mai departe ... circula pe alocuri ca prajitura negresa de post. Vezi aici si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Tava pentru prajitura se unge cu ulei/unt si se tapeteaza cu hârtie pentru copt. Ciocolata si untul se topesc la abur, dupa care se ia amestecul de pe foc si se lasa sa se racoreasca câteva minute. Se adauga zaharul, cacaua si vanilia, amestecând bine cu ajutorul unui tel. Cele trei oua se adauga pe rând, amestecând bine cu telul. la final se pune sarea si faina, amestecând pâna când se omogenizeaza toate ingredientele. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... demult, aveam o impresie gresita despre Negresa, credeam ca este o prajitura amaruie ... m-a servit cu cea mai buna Negresa pe care am mancat-o in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pregatit pentru voi un desert, o negresa sanatoasa si delicioasa ! Se face ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Toate ingredientele pentru blat se amesteca cu telul sau cu mixerul, iar compozitia se pune în tava la foc mediu pentru aproximativ jumatate de ora. Când e facuta, prajituta se crapa fin la suprafata. Pentru glazura, se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc, având grija sa nu se lipeasca si asteptam pâna se topeste zaharul. Se lasa la racit 4, 5 minute si se adauga 2 lg de unt/ margarina. Între timp, blatul se lasa la racit, apoi se taie marginile si bucatile ca pentru servire,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... negresa de post pufoasa si foarte gustoasa. Merisoarele ii dau un ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Un psiholog britanic a concluzionat Ca azi e ,,Blue Monday", deci fii deprimat Altfel, il pui pe om in incurcatura Si-n plus, ai motiv sa mananci prajitura. INGREDIENTE pentru blat 200 g unt la temperatura camerei 8 albusuri 200 g de zahar 200 g faina un plic praf de copt un praf de sare 2 [&] Post-ul NEGRESA CU CREMA DE GALBENUSURI (CHINEZOIACA) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Fiind in cautare de ceva dulce de servit alaturi de cafeaua din weekend, am dat peste reteta acestei brownies cu cafea . pe un site turcesc. Textura acestei prajituri este minunata: umeda la interior, dulce atat cat trebuie si cu o nota finala de aroma de cafea ce desavirseste gustul acestei prajituri. Ingrediente pentru blat: - 4 oua - 300 g zahar tos - 375 g faina - 200 ml ulei - 300 ml lapte - 4 linguri cacao - 1 lingurita praf de copt - 1 lingurita extract de vanilie (optional)...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Cerni faina de doua ori pentru a fi mai afanata. Incalzesti jumatate din cantitatea de lapte si il torni peste faina pentru a o opari. Pana se raceste, pui drojdia intr-o farfurie, peste ea pui putin zahar si lasi sa se inmoaie, dupa care o adaugi la faina, amesteci bine si lasi putin la crescut. Intre timp, separi galbenusurile de albusuri. Albusurile le bati spuma cu zaharul, mirodeniile, sarea si coaja rasa de lamaie, iar galbenusurile le amesteci cu putin ulei. Adaugi galbenusurile peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O prajitura minunata care contine de toate, nuci, rahat, stafide, mirodenii si cacaoa reteta de Sava Laura Aluat: 1 cana de zahar (200 ml) 2 cani de faina 1 mana de nuca sau mai mult 1/2 cana ulei 3 linguri de cacao 1 cana de apa clocotita, apa minerala, suc de rodii sau lapte de soia 1 lgt praf de copt 1-2 maini de stafide esenta de rom si vanilie 1 lgt coaja de portocale si lamaie 4 linguri de gem (eu am pus 1/2 borcan de 200 ) zeama de lamaie 2-3 maini de rahat 1 lgt scortisoara 1/2 lgt...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente 1 cana lapte 1si 1/2 zahar 1 cana faina 200 gr margarina 2-3 linguri cacao 1 praf copt 3 oua Mod de preparare Se pun intr-o cratita pe foc margarina,laptele . zaharul si cacao si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga galbenusurile,faina si praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt se scoate...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Bunica face paine buna. Tare buna. Si desi e de casa, e proaspata ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... multa dragoste. P.S. Cand eram mica, bunica mea mereu ma rasfata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca drojdia cu 2 linguri de faina si 3-4 linguri de apa calduta. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, se lasa la dospit 10 minute. Se cerne faina, se adauga sarea ,drojdia si se amesteca. Se framanta bine pana obtinem un aluat care nu se lipeste da mana. Se lasa la crescut ,la caldura circa o ora. Se fac turtele de forma rotunda , se dau prin faina si se pun la copt intr-o cratita de tuci pe o parte si pe cealalta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecati apa, zaharul si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si cacao si se adauga peste amestecul de mai sus. Amestecati bine cu un tel sau mixer sa nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza nucile pisate si stafidele. Turnati aluatul intr-o tava de cuptor adanca asternuta cu hartie de copt - eu am folosit o tava rotunda de 28 cm diametru. Daca vreti cantitate mai mare de prajitura dublati cantitatea de ingrediente. Puneti tava la cuptor pt 35-40 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro