Cauta in 21.292 retete
Se pune apa minerala cu zaharul si se amesteca pina se topeste ,se adauga uleiul,gemul,miezul de nuca,apoi faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamiie.Se pune in tava si se da la cuptor timp de 40min si cind se scoate se pune nuca de cocos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 8 linguri zahar 4 linguri cacao 1 pahar ulei 2 lingurite bicarbonat nestins 2 cani de apa 2 cani si jumatate de faina Mod de preparare: Se amesteca foarte bine, apoi se incorporeaza cu 1 borcan gem (sau dulceata) acrisor. Se unge tava. Se poate pune la sfarsit frisca, cand se raceste prajitura, pentru cei care nu tin post. Prajitura cu nuca de cocos Turta dulce Congoleza Tort cu frisca si capsuni
Reţetă de pe retete.eva.ro
blat: 200g ciocolata 200g unt moale 200g zahar 6 oua 1 vanilie 220g faina 1 praf de copt 1 cana nuci taiate bezea: 6 albusuri 200g zahar Ciocolata se taie marunt si se topeste pe baie de aburi. Untul se mixeaza cu zaharul, se adauga pe rand mixand dupa fiecare: ouale, vanilia si ciocolata. Faina cernuta se amesteca cu praful de copt si se pune in compozitia de mai sus. Se amesteca usor cu o paleta. Se toarna compozitia in tava mare tapetata cu hartie de copt. Se coace blatul la 180 de grade...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
pentru tava mare de la aragaz.... blat de cacao: 6 oua, 10 linguri zahar, 6 linguri ulei, 8 linguri faina, 2 linguri cacao, un praf de copt separam ouale, albusurile le batem spuma adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana se topeste tot zaharul incorporam galbenusurile, apoi uleiul, faina, cacaoa si praful de copt turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa bine cu ulei si presarata cu faina coacem timp de 25 de minute la 180grade, facem testul cu scobitoarea.......
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
110 gr unt 110 gr ciocolata dulce-amaruie 2 oua 1/2 lingurita sare 155 gr zahar brun 50 gr zahar alb 1 lingurita esenta de vanilie 56 gr faina Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetati o forma rotunda de 20 cm cu unt si faina sau hartie de copt. Topiti untul si ciocolata la foc mic, amestecand continuu. Luati de pe foc si adaugati sare, zaharul brun, zaharul alb si vanilia. Amestecati si lasati sa se raceasca pana este caldut. Intr-un vas mare, bateti putin ouale, apoi incorporati...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
De cand am incercat prima data aceasta reteta de negresa, a ramas una dintre prajiturile preferate ale familiei. Nu e foarte dulce, nu are crema, este genul de prajitura care nu trebuie sa lipseasca de pe platourile de sarbatori. In plus, din cantitatile date iese o portie foarte generosa (folositi tava de 33 x 23 x 5 cm). Ingrediente: (folosim o cana de 250 ml pentru a cantari ingredientele) - 200g margarina Rama Maestro - 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
pentru blat 8 oua 150g zahar 100ml cafea concentrata 200g unt 180g faina 100g nuci taiate bucatele 1 praf de copt 1 esenta de rom pentru glazura 100g ciocolata 50ml frisca Albusurile le batem spuma tare, adaugam zaharul si continuam sa batem pana ce acesta se topeste. Turnam galbenusurile unul cate unul si amestecam bine, apoi cafeaua, esenta de rom, untul topit. La urma punem faina, praful de copt si nucile, amestecam usor si turnam compozitia de blat in tava de copt unsa cu unt si tapetata...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
300 ml lapte gras 6 lingurite potrivite de gris 3 lingurite potrivite de zahar scortisoara coaja de lamaie si portocala zahar vanilat sau esenta de vanilie gem, dulceata miere su nuci stafide Punem laptele pe foc mic impreuna cu zaharul, esenta si coaja de citrice. Amestecam pana la dizolvarea zaharului. Cand s-a infierbantat turnam in ploaie grisul si amestecam incontinuu. Daca ati pus prea mult gris si vi se pare prea tare mai adaugati lapte cald iar daca iese prea moale puneti gris....
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Bine v-am regasit ! Azi am pregatit pentru voi o varianta a negresei mult mai sanatoasa, fara zahar dar in acelasi timp foarte dulce si gustoasa. ! Achizitioneaza ingredientele pentru aceasta reteta de pe SanoVita si beneficiezi de 15 % reducere adaugand codul *BUCATEPEALESE* ! Ingrediente : 1 ou 110 g banane 50 g unt cocos Sano Vita 20 g karob Sano Vita 50 g ciocolata amaruie 2 linguri miere 250 ml bautura de orez Sano Vita 150 g nuca de cocos 100 g fulgi de ovaz 50 g faina alba Mod de ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Dragilor, aceasta negresa de post este atat de pufoasa, atat de ... , pe care eu am denumit-o negresa :P ...fiindca-mi seamana tare cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ca majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta, am si eu o mare slabiciune pentru ciocolata. Si voi prefera o prajitura cu ciocolata inaintea oricarui desert din lume! :) Si pentru acele zile cand nu avem chef sa construim deserturi elegante din creme de ciocolata, puteti incerca aceste negrese simple, rapide, care se conserva foarte bine si care va vor astampara oricand pofta de ciocolata. Ingrediente 150 gr faina 1/2 lingurita praf de copt 100 gr ciocolata 100 gr unt 150 gr zahar un praf de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Gustul intens de cacao te va cuceri definitiv. Ingrediente si cantitati: 8 patrate mari de ciocolata pentru prajituri 1 ceasca de unt 5 oua 2 cesti cu zahar 1 lingurita esenta de vanilie 1 1/2 ceasca de faina 1 lingurita cu sare 2 cesti cu alune prajite si macinate Mod de preparare: 1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si unge cu ulei o tava, apoi tapeteaz-o cu faina. 2. Topeste ciocolata si untul la flacara mica. Intr-un castron, amesteca, folosind un mixer setat pe viteza crescuta,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care va vorbesc este o negresa cu bezea, negresa pe care mama ... de asa ceva :) Prima mea negresa a fost acceptabila, daca imi dati ... indelete. Si surpriza! Mi-a iesit negresa perfecta si nu e nici o exagerare ... sa ma apuc de lucru. Negresa mea de astazi este mai ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Carnea de miel se pune într-o oala cu doi litri de apa rece si se lasa la o parte 15 minute, ca sa se dizolve substantele hranitoare care vor da gust si aroma ciorbei. În acest timp, zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc doua minute cu doua linguri de ulei într-o oala de 5-6 l, amestecînd mereu. Apoi, se adauga carnea cu apa în care a stat si o lingurita de sare. Se fierbe 50-60 minute, dupa care se adauga orezul. Se amesteca bine, ca sa nu se lipeasca de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laudele pentru negresa cu fructe confiate Nu sunt nicidecum exagerate. Taie prajitura in felii generoase Pentru experiente culinare savuroase. INGREDIENTE pentru blatul de negresa 3 oua 100 ml de lapte 75 gr de unt 100 gr ciocolata 120 gr de zahar 120 gr de faina 1 plic de praf de copt 4 mere 100 gr [&] Post-ul NEGRESA CU MERE SI FRUCTE CONFIATE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
B l a t u l: 6 oua intregi, 180 g zahar, 70 g faina, 3 linguri cacao; C r e m a: 200 g unt, 120 g zahar, 2 linguri cacao; S p u m a: 4 albuse, 200 g zahar, 2 prafuri de vanilie Mod de preparare: Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta. Se face crema din unt, zahar si cacao, frecindu-se bine impreuna, apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O retetea minunata, simpla si gata in 10 minute. Te vei indragosti de ea. Ingredientele sunt pentru opt portii Ingrediente: 200 grame sunculita afumata, 300 grame faina, un plic de praf de copt, patru oua, 150 grame cascaval ras (merge orice branza putin sarata si uscata), sase linguri de ulei, trei linguri de apa, sare piper. Preparare: Incinge cuptorul si unge o tava de chec clasica cu unt si tapeteaz-o cu faina. Taie bucatele sunculita si rumenese-o in putin ulei. Amesteca 300 grame faina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Poate ati observat ca postarile mele din ultima perioada sunt legate de ceva dulce. Si cum se apropie weekendul, azi, tot ceva dulce o sa postez. Ingrediente pentru blat: - 250 g faina - 175 g zahar - 150 g ciocolata neagra - 250 ml lapte - 90 ml ulei vegetal - 1 ou mare - 2 linguri cacao - 1 plic praf de copt Dr. Oetker - 1 lingurita extract de vanilie - sos de afine - inghetata de vanilie cu nuci si stafide Cu cateva ore inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii sau chiar cu o zi ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Cum preparam prajitura: Se pune apa peste o cana si jumatate de zahar si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga faina si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de cacao, sarea, praful de copt stins in otet si se amesteca bine Se unge tava cu ulei, se pune compozitia si se introduce la cuptor pentru o ora la foc potrivit. Cum preparam glazura: In apa punem 5 linguri de cacao ,5 linguri de zaharl, margarina, esenta de rom ,se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topim untul si il lasam sa se racoreasca. Mixam albusurile cu un praf de sare,zaharul vanilat si zaharul ca pentru bezea,apoi adaugam untul si la sfarsit incorporam faina si praful de copt cernute. Punem o parte din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt,iar in compozitia oprita punem lingura de cacao.Omogenizam si punem compozitia cu cacao in tava peste cea alba si cu o furculita facem onduleuri. Presaram deasupra miezul de nuca maruntit si dam la cuptorul incins la 180°...
Reţetă de pe retete.eva.ro