Cauta in 16.331 retete
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol mare, amesteca cu mixerul sau cu un tel laptele de cocos, mierea si extractul de vanilie. Toarna amestecul în aparatul pentru încghetata si seteaza în functie de specificatiile aparatului. Muta înghetata în caserole sigilabile si pune-o la frigider, unde ar trebui sa stea o ora îaninte de servire. Pentru a servi înghetata, taie un ananas pe jumatate si curata pulpa astfel încât sa obtii doua boluri. Ia înghetata cu o cupa speciala si asaza-o în jumatatile de ananas....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... morcovii. Eu i-am fiert pe aburi pentru a pastra cat mai bine ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... poate folosi in starea ei naturala atat fructul cat si sucul ... puede utilizar en su estado natural o hacer zumos de frutas. Tambien ... fruta asi en su estado natural se puede poner a macerat con ... ) 600 ml suc de portocale natural sucul de la o jumatate de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... intareste foarte repede. - 150 g cafea naturala, 500 g zahar, 200 g nuci macinate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (cca. 700 g in total), 1 iaurt natural, 2 linguri de mustar tare, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -un bol, amestecati 200 g iaurt natural cu boiaua dulce, praful de ... se evapora. Amestecati 50 g iaurt natural cu sucul de lamaie si ... si serviti imediat. - 200 g iaurt natural, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita praf ... , 1 ardei gras rosu, 50 g iaurt natural, 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca varza cu kefirul si se adauga cascavalul taiat felii subtiri sau dat prin razatoare. Se adauga sare dupa gust. Se consuma a doua zi dupa preparare. Este excelenta la fripturi, peste, etc. - 250 g varza acra de la butoi, 1 cutie de kefir (iaurt natural), 100-150 g cascaval afumat, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frisca, 1/2 ceasca esenta de cafea naturala. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 ml vin alb dulce (natural), 20 g unt, 1 varf de cutit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -un bol). - Placintelele: 125 g orez natural, 2 oua, 100 ml lapte, 125 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se prepara aluatul. Se amesteca drojdia cu putin zahar pana ce devine lichida, se adauga apoi apa calduta. Se adauga cate un pic de faina. Se framanta aluatul bine, dupa care se lasa la crescut. Se spala gutuile si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca gutuile cu zaharul alb si cel vanilat. Se da umplutura deoparte. Cand a crescut aluatul se imparte in doua bucati si se intinde pe masa (se presara putina faina) si se intinde cu sucitorul. Se vor obtine doua bucati de aluat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul si caleste ceapa tocata marunt pâna se înmoaie. Taie apoi dovleceii în forma de cubulete si pune-i în oala peste ceapa. Toarna apa cât sa acopere cubuletele de dovlecel. Adauga vegeta si sare. În cazul în care folosesti concentrat de cumparat, nu mai trebuie sa adaugi sare. Lasa la fiert 15-20 de minute la foc mediu, pâna când dovlecelul e fiert. Ia oala de pe foc si scurge jumatate din apa, apoi lasa supa sa se raceasca. Adauga iaurtul si amesteca bine, dupa care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca faina cu untul la temperatura camerei, praful de copt si zaharul, se adauga galbenusurile de ou usor batute. Daca aluatul este prea solid, putem adauga un pic de lapte. Punem aluatul în folie alimentara 30 minute la pastrare în frigider. Merele curatate de coaja se dau prin razatoare, se încorporeaza în aluat, împreuna cu nucile si stafidele. Se toarna compozitia într-un vas de sticla termorezistenta tapetat. Coaceti pâna la 10 minute la 180 grade Celsius, apoi se reduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt. Se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min.Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Unge cu ulei si tapeteaza cu folie alimentara o forma de terina sau de cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioara a terinei, asa ca ai grija sa arate cât mai bine). 2. Marunteste într-un robot de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro