Cauta in 21.294 retete
Ingrediente : 1 kg rosii, cateva fire de busuioc, ulei de masline, sare, piper, o canita de lapte dulce, trei fire de usturoi verde. Preparare : 1. Spala si taie in bucati mari rosiile. Pune-le intr-un blender. Adauga sare si o canita de lapte. Mixeaza totul. Pune supa intr-un vas si las-o la rece. 2. Toaca fin usturoiul, frunzele de busuioc, adauga sare si trei linguri de ulei de masline. Pune totul in blender si adauga o canita de apa. Mixeaza bine in cateva reprize. 3. Amesteca cele doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitia bine si se fac pirjoale in forma de para, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de costisitoare (mai ales cea naturala, fara chimicale), iar vanzarea este ... joace cinstit si sa cultive natural, cand niste bani dati pe ... rand noi, consumatorii, primim produse naturale si mai mult decat atat ... este incurajat sa mentina modul natural de cultivare si sa se ... pe masa doar legume cultivate natural de un mic producator din ... sansa de avea si fructe naturale...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de aceasta data MaNa Magazin Natural ofera un premiu absolut delicios ... paginii de Facebook MaNa Magazin Natural (click aici ) 2. Dati SHARE pe ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... carnea, morcovul si cartoful, astfel pirjoalele sunt mai fragede. Este de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fac painea numai cu drojdie naturala, imi place gustul care il ... refer la painea cu ferment natural si cu o dospire lenta. De ... 60% hidratare: 32 gr drojdie naturala cu 100% hidratare 35 gr ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... ambele parti in untura incinsa. Pirjoalele se fac din carne de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. carne, 1/2 felie franzela, 1/2 albus, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se da carnea cruda prin masina impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu albusul, verdeata si sarea, pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi pe o strecuratoare asezata deasupra unui vas in care fierbe apa. Se tin sa fiarba acoperita 30-40 de minute. Mod de servire Se servesc calde sau reci, cu diferite sosuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dupa o absenta destul de lunga... vin sa va prezint... ce altceva dupa ce v-am prezentat cum ingrijesc eu drojdia naturala ? O reteta de painici cu drojdie naturala, aceste painici cu o crusta crocanta si miez moale. ideale pentru un sandwich sau pentru a o consuma cum dorim noi... Despues de un largo tiempo sin publicar nada... vengo a presentar...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... : Cea mai buna carne pentru pirjoale sunt antricoatele, desi sunt bune ... pentru supa). Piinea alba pentru pirjoale trebuie sa fie veche. Apa ... necesara pentru ca pirjoalele sa fie mustoase. Pirjoalele sunt mai gustoase ... uniforma. Se formeaza cu mina pirjoale in forma lunguiata, se dau ... bine incinsa, la foc potrivit. Pirjoalele se prajesc numai cu putin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Totul a inceput cand Cristi Roman (PapaBun) m-a sfatuit sa incerc extract de vanilie si nu esenta. Dupa ce am cautat la plafar si nu am gasit am zis ca tot prietenul meu Internetul ma va ajuta. Asa am gasit condimentele NOMU (apoi le-am vazut si in revista Good Food). Sunt foarte incantata ca se pot achizitiona si la noi condimente de calitate. De fapt, ceea ce m-a bucurat enorm a fost ca le-am putut comanda on-line si in 2 zile am avut condimentele acasa. Eu mi-am luat extract de vanilie,...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
1/2 kg. ficat de porc, 1 ou, un cartof crud, faina, verdeata, piper, sare Mod de preparare: Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia obtinuta se fac pirjoale mici, care se coc la foc iute. Mod de servire Se servesc cu salata de rosii sau cu cartofi natur.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de minzat, 10 gr. unt, 2-3 buc. cartofi, verdeata, sare Mod de preparare: Se taie carnea felii, se bate pe ambele parti ca sa ramina subtire si se fierbe in aburi pana se fragezeste. Se scoate si se serveste cu cartofi fierti in coaja, curatati si taiati felii. Peste snitel se pun untul si putina verdeata. Mod de servire Se serveste cu salata de sfecla fiarta sau coapta, agrementata cu suc de lamiie sau putin otet diluat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cu un nutritionist tocmai ce-am vorbit M-a rugat sa va transmit: ,,Pentru a-ndulci limonada cu capsune Green Sugar cuburi sunt cele mai bune!" INGREDIENTE zeama de la o lamaie 250 gr capsuni proaspete 500 ml apa Green Sugar cuburi PLAN DE LUCRU limonada cu capsune spalam si pasam capsunile. Amestecam piureul obtinut cu zeama de [&] Post-ul LIMONADA CU CAPSUNE INDULCITA NATURAL apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1. Oua vopsite cu foi de ceapa Ingrediente: 10 oua cojile de la 5-6 cepe 2 linguri otet ulei pentru uns Mod de preparare Alegem oua mai albe. Le degresam cu detergent de vase si apoi le clatim bine cu apa. Curatam cojile de ceapa. Punem ouale intr-un vas, punem peste ele cojile de ceapa, otetul, si completam cu apa cat sa le acopere. Le punem pe foc si dupa ce dau in clocot le mai lasam jumatate de minut. Oprim focul si le mai lasam in apa aproximativ jumatate de ora Le scoatem din apa, ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... : Fierbeti fileurile de somon pe abur sau in apa  cat sa ... peste sunt legumele fierte la abur. Inlocuiti apa cu supa de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... apa sau, mai nou, aburi. Fierberea la aburi este considerata una ... cat si pentru cea la aburi este important sa respectam cateva ... vor fi apetisante deloc. Legume Fierbere la aburi  intregi Fierbere la aburi  bucati Fierbere in apa  intregi Fierbere in apa  bucati cartofi ... in sosuri. Pentru fierberea la aburi, consultati si tabelele cu timpi ... de legume). Pentru a...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
6 oua, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingura pesmet, 1/2 pahar sos alb preparat din lapte, faina, sare si piper Mod de preparare: Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmet dindu-le forma de pirjoale. Se prajesc mingiutele in ulei incins. Mod de servire Se servesc cu un sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g resturi de carne, 100 g costita afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei, sare, piper, sos alb Mod de preparare: Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cat mai legat, se adauga un ou si se amesteca cu carnea tocata, sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca. Cu o lingura inmuiata in apa se ia din aceasta compozitie cantitatea necesara unei chiftele. Se dau prin ou batut si prin pesmet si se prajesc auriu in ulei...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g fasole alba fiarta, 250 g miez de franzela, 1 ceapa, sare, piper, 1 ou, 150 g untdelemn, 1 lingura faina Mod de preparare: Se trece prin sita fasolea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, piinea muiata in apa sau lapte, bine stoarsa, ou, sare si piper. Se fac pirjoale, se dau prin faina si se rumenesc in untdelemn.
Reţetă de pe www.retete-bune.com