Cauta in 21.294 retete
Într-un bol mare, amesteca cu mixerul sau cu un tel laptele de cocos, mierea si extractul de vanilie. Toarna amestecul în aparatul pentru încghetata si seteaza în functie de specificatiile aparatului. Muta înghetata în caserole sigilabile si pune-o la frigider, unde ar trebui sa stea o ora îaninte de servire. Pentru a servi înghetata, taie un ananas pe jumatate si curata pulpa astfel încât sa obtii doua boluri. Ia înghetata cu o cupa speciala si asaza-o în jumatatile de ananas....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se prepara aluatul. Se amesteca drojdia cu putin zahar pana ce devine lichida, se adauga apoi apa calduta. Se adauga cate un pic de faina. Se framanta aluatul bine, dupa care se lasa la crescut. Se spala gutuile si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca gutuile cu zaharul alb si cel vanilat. Se da umplutura deoparte. Cand a crescut aluatul se imparte in doua bucati si se intinde pe masa (se presara putina faina) si se intinde cu sucitorul. Se vor obtine doua bucati de aluat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul si caleste ceapa tocata marunt pâna se înmoaie. Taie apoi dovleceii în forma de cubulete si pune-i în oala peste ceapa. Toarna apa cât sa acopere cubuletele de dovlecel. Adauga vegeta si sare. În cazul în care folosesti concentrat de cumparat, nu mai trebuie sa adaugi sare. Lasa la fiert 15-20 de minute la foc mediu, pâna când dovlecelul e fiert. Ia oala de pe foc si scurge jumatate din apa, apoi lasa supa sa se raceasca. Adauga iaurtul si amesteca bine, dupa care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca faina cu untul la temperatura camerei, praful de copt si zaharul, se adauga galbenusurile de ou usor batute. Daca aluatul este prea solid, putem adauga un pic de lapte. Punem aluatul în folie alimentara 30 minute la pastrare în frigider. Merele curatate de coaja se dau prin razatoare, se încorporeaza în aluat, împreuna cu nucile si stafidele. Se toarna compozitia într-un vas de sticla termorezistenta tapetat. Coaceti pâna la 10 minute la 180 grade Celsius, apoi se reduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt. Se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min.Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Unge cu ulei si tapeteaza cu folie alimentara o forma de terina sau de cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioara a terinei, asa ca ai grija sa arate cât mai bine). 2. Marunteste într-un robot de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Feliile de bacon se prajesc într-o cratita, dupa care se pun pe un prosop de hârtie ca sa absoarba excesul de grasime. În uleiul ramas dupa ce ai prajit baconul se caleste ceapa, apoi se adauga marul, salvia, usturoiul si fulgii de ardei iute. Se lasa 5-7 minute, dupa care se adauga o parte din supa concentrata de pui sau apa, mixând cu blenderul de mâna pâna se omogenizeaza. Se adauga piureul de dovleac, supa/apa ramasa, sare, piper si zahar, amestecând bine cu blenderul de mâna. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune laptele de orez într-un recipient la congelator si lasa-l peste noapte. Pune în blender laptele înghetat cu celelalte ingrediente si mixeaza bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem salota sau ceapa si maslinele in feliute foarte subtiri si le calim in 2-3 linguri ulei de masline pentru 2-3 minute. Adaugam fileurile de ansoa scurse bine de uleiul in care au fost conservate si amestecam pe foc mic inca 2 minute,Scurgem tonul foarte bine si-l desfacem in mici bucatele cu ajutorul unei furculite apoi il aduagam peste mixul de masline si ceapa si-l calim 1-2 minute dupa care adaugam sucul de rosii amestecat cu un polonic din apa in care fierb pastele si patrunjel...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru insiropat: 200 ml suc natural din portocale 3 linguri zahar pentru ... budinca frisca 250 ml suc natural din portocale 3 linguri zahar 1 esenta ... pentru jeleu: 300 ml suc natural din portocale 4 linguri zahar 2 plicuri ... u apa fierbinte ci doar cu aburul, fiindca altfel se branzeste. Turnam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... curata si sanatoasa, din ingrediente naturale, fara nimic fals in ele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Conopida pane este una dintre cele mai delicioase gustari pe care le cunosc! Foarte simplu si usor de facut, rezultatul este cuceritor pentru papile :)) Recomand cu multa caldura sa fierbeti conopida pe aburi, astfel incat floarea sa nu se rupa sau sa deterioreze prin fierbere traditionala. Cand conopida este fiarta, o dati prin ou si o prajiti intr-o tigaie cu ulei incins.... ...si incercati sa va abtineti sa nu o mancati pe toata inainte sa apucati sa o serviti la masa! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ca aparatul de gatit cu aburi este cea mai buna metoda ... ca retetele culinare preparate la aburi nu sunt pe gustul mancaciosului ... a refuzat vehement pestele fiert la abur. Buni mi-a zis atunci: "acuma ... -am fiert la aparatul cu aburi, fierbandu-le insa numai pe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... bucurati-va de un pahar aburind, cu aroma de iarna...si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... v-am zis produsele lor sunt naturale, fara conservanti, gustul fructelor si ... se pastreaza intact iar culoarea e naturala, nu data de fel de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... ! Eu am testat astazi siropul natural din zmeura de padure iar ... frisca lichida 150 ml sirop natural de zmeura de la Bunatati ... 4 linguri zahar brun 4 linguri sirop natural de zmeura de la Bunatati ... si adaugam peste el siropul natural din zmeura de padure . Se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... toate vitaminele, dar si savoarea naturala. Esti libera sa realizezi combinatii ... afli la regim, modul simplu, natural si eficient prin care functioneaza ... mancarurile gatite. Legumele pregatite la abur, de exemplu, sunt delicioase si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro