Cauta in 21.294 retete
Pune la fiert orezul în apa cu sare. Între timp, pune uleiul de masline într-o tigaie si lasa-l pe foc sa se încinga, dupa care adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile. Presara peste ele sare si piper, dupa gust. Când sunt bine calite, adauga rosiile decojite si amesteca pâna când obtii un sos. Când orezul e gata fiert, strecoara-l din apa în care a fiert si toarna peste el sosul. Lasa orezul 5 minute pe foc împreuna cu sosul, dupa care adauga pe deasupra mararul. Masa este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta cu un aer oriental. Un pliaf cu carne si stafide. Un deliciu! Ingrediente si cantitati: 600 g carne de miel (pulpa sau spata), taiate cubulete 300 g orez 3 cepe 1 catel de usturoi 1 lingura bulion 100 g stafide 100 g migdale prajite o legatura de marar ulei de masline sare Mod de preparare: 1. Bucatelele de carne de miel se prajesc in ulei incins. Adauga usturoiul taiat fin si ceapa taiata mare si lasa totul sa se caleasca timp de cateva minute. 2. Adauga orezul si continua calirea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sa faci un pilaf nu e mare lucru si este una dintre ... , tot auzind lumea pomenind de pilaf, mi s-a facut asa o pofta incat ... . Asadar iata cum fac eu pilaful. Ingrediente 1 ceapa 1-2 ardei grasi 2 rosii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pilaful de orez cu piept de pui pare a fi o mancarica clasica ... cam cata apa aveti in oala si sa mai adaugati cam ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Kedgeree este numele uneia dintre cele mai indragite mancaruri englezesti, devenita un adevarat etalon al acesteia. Cu toate acestea, numele si originea kedgeree este indiana. Originalul indian, khichri, are in mare aceleasi ingrediente de baza (orez, oua, peste), un plus de linte, si arome mai multe si mai concentrate. Versiunea adaptata de colonistii britanici, kedgeree, este mai potrivita pentru gusturile insularilor englezi, la fel si pestele care se adauga in reteta in mod traditional:...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la cuptor, la foc mic, pentru ca pilaful sa fiarba incet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amestecam cu mana. Asezam in oala cateva legume apoi carnea si ... deasupra. Turnam vinul si acoperim oala. Dam la cuptor la 200?. Dupa vreo ora scoatem oala, gustam zeama si potrivim de sare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de urmatoarele: - zice titlul ca o gaina dar eu va spun ca ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... la fund. Se pun intr-o oala cu apa sa dea in ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... mararul tocat marunt . Se acopera oala cu un capac si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alba) si o lingurita rasa de sare .In oala obisnuita sau in oala sub presiune ,zarzavatul fierbe impreuna cu carnea.Cind carnea este fiarta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 kg spanac, 4 cescute orez, 4-5 cepe, 6-7 linguri ulei, sare, putin piper Mod de preparare: Spanacul se spala in multe ape pentru a indeparta tot nisipul. Curatat si bine spalat, se opareste. Se inabusa ceapa, se adauga orezul si se inabusa putin, se adauga spanacul si se fierbe cu apa in care a fost oparit socotind cantitatea de orez Se serveste rece. In acelasi fel se procedeaza si cu pilaful de stevie, de loboda si urzici.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
I-am zis asa pentru ca are in el buruieni specifice primaverii, adica: Ingrediente: - carne de pui (da, eu am avut de tara, nimic nu se compara la gust ca puiul de tara !) - ceapa verde - morcov / - loboda rosie (am constatat ca n-a fost nevoie de toata legatura, asa ca am pus doar o mana) - orez - spanac proaspat - sare si 2 felii de lamaie Mod de preparare: Am pus puiul la fiert separat, pentru ca nu stiam cat dureaza sa se fiarba. Am vazut apoi ca a fost cocosel tanar (de-ala de...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se caleste putin ceapa, se adauga apoi morcovul si ardeiul taiate marunt. Se adauga putina apa si apoi orezul si se continua calirea. Se pun apoi ciupercile si se completeaza cu apa. Se pun apoi boabele de piper, piperul macinat si boiaua. Patrunjelul se adauga la sfarsit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... patrunjel Supa de curcan: Intr-o oala mai mica am pus apa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 cana de orez 500 gr ciuperci 2 ardei capia 1 ceapa 1 patrunjel radacina 1 pastarnac pasta de rosii 1 morcov 1 legatura patrunjel verde condimente: curry, boia, piper Fierbem ciupercile in putina apa cu sare, condimente si o foaie de dafin. Taiem ardeii julien, ceapa o tocam marunt si radacinoasele le dam prin razatoare. Calim ceapa, morcovul apoi ardeiul, orezul, radacinoasele, adaugam condimente, bulion, si stingem cu zeama de la ciuperci.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
500 gr. carne de berbec, 1 pahar de orez, 2 cepe, 1 lingura untura Mod de preparare: Carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa taiata marunt. Dupa ce carnea si ceapa s-au prajit, se sting cu apa cat sa le acopere, se pune capacul si se fierb inabusit pana cind carnea este moale. Cind se serveste la masa se pun pe platou bucati de carne impreuna cu zeama in care a fiert, iar deasupra se asaza pilaf fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie bucati, se pune intr-o oala mica, se toarna apa cat ... foc mic 25-30 minute. Pilaful nu trebuie amestecat cu lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Reteta clasica, cel mai bun pilaf 2 pulpe de pui 1 cescuta plina ... lichidul pana la racire. Servim pilaful cu legumele si carnea. Nemaipomenit ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com