picarella cu ardei capia gogonele si gogosari
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, gogonele in saramura, gogosari marinati, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, gogosari cu sos, gogosari in otet, gogosari bulgaresti, ardei gras pentru iarna conserve, ardei umpluti, cum se face sosul pentru ardei umpluti
... poate servi si cu un ardei iute. Cine nu doreste otet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele si dovleceii se feliaza rondele sau pe lungime, se sareaza si se lasa la scurs o jumatate de ora. Se pun toate legumele pe gratar, dupa care se lasa la racit. Se amesteca legumele coapte cu ulei de masline, un catei de usturoi dat prin razatoare, sare si piper. Se presara deasupra mozzarella fresca rupta cu mâna si frunzele de busuioc. Salata se poate servi si rece, fiind racoritoare în zilele caniculare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproximativ 30 ... foc. Borsul se serveste cu ardei iute si, optional, cu smintina ... boabe, o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors pentru acrit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se taie bastonase. Ardeii capia se curata de se-minte ... taiata bucati mai mici, ardeiul capia si dovlecelul. Se calesc timp ... de lingurita de pasta de ardei iute. - 2 morcovi, telina, 2 cartofi, 1 conopida, 250 g fasole mange-tout, 2 ardei capia, 1 dovlecel, ceapa verde, 2 catei de usturoi, boia iute, ghimbir ras ... g mozzarella, busuioc uscat, pasta de ardei iute. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se lasa la racit. Ardeii capia se curata de se-minte ... condimenteaza si se asaza intr-o tava. Se adauga feliile de ardei capia, feliile de grepfruit, usturoiul si uleiul. Se toarna un pahar ... foc mediu. Pe linga ardeii capia, se mai pot adauga felii de rosii si dovlecei. - 1 kg muschi de porc, 2 ardei capia rosii, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 3 fire de menta, 300 g ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se toaca marunt. Ardeii capia se curata de seminte, se ... sau pudra de nucsoara. - 4 fileuri de peste, 1 fir de praz, 2 ardei ... mic, 100 g boabe de porumb, 2 ardei capia rosii, 500 g rosii, 250 ml vin alb, menta, ulei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vaca, 2-3 felii morcov, o foaie dafin, 15 g ulei, 1 buc. ardei gras sau gogosar, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea in mai multe ape si se pune la inmuiat cateva ore, apoi se fierbe in apa cu sare. Se schimba apa in care fierb de doua, trei ori. Scurgem fasolele, le clatim si le lasam in strecuratoare pana cand tocam ardeiul si prazul. Amestecam toate ingredientele, cu grija sa nu se zdrobeasca boabele de fasole. Condimentam dupa gust cu sare, piper, ulei de masline si otet balsamic. Se orneaza cu verdeata si se serveste cu paine prajita. Pofta mare!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se spala pastravii în 3-4 ape, se sterg cu un prosop absorbant de bucatarie si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si usturoi macinat. Se acopera si se lasa aproximativ o ora la macerat. 2. Se curata fasolea, se rupe si se pune sa fiarba în apa cu sare. 3. Se taie baconul cubulete, rosia si ardeiul la fel si se calesc în putin ulei. Dupa ce s-au rumenit, se condimenteaza cu sare si piper si se dau la rece. Fasolea fideluta fiarta se pune într-un bol, se potriveste cu sare si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se taie toate legumele rondele si se aseaza in 2 straturi. Ceapa taiata rondele, morcovii, apoi ardeii, rosiile, cartofii si orezul...apoi inca un strat la fel.se pune sare, piper, apa, pana sus si se fierbe pe foc 20 de minute, apoi la cuptor inca 30
Reţetă de pe retete.eva.ro
Umple fiecare jumatate de ardei cu crema de brânza. Înfasoara cu bacon si fixeaza cu o scobitoare. Pune pe gratar si lasa pâna când baconul devine crocant.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se spala carnea, se taie cubulete si se lasa sa se scurga, dupa care se pun la înabusit. 2. Se spala ceapa si ardeii si se taie felii subtiri. Se freaca cu sare si se pun peste carnea înabusita. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba în sucul propriu, adaugându-se apa calduta. Se pun si cartofii taiati cubulete si se lasa la foc mic. 3. Se verifica cu o furculita daca s-a fiert carnea si se condimenteaza cu sare, zahar, paprika, piper negru boabe si macinat, iar la sfârsit se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spalam cepele, morcovii si ardeii capia, dupa care ii tocam.Intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pe gratar la copt: rosiile,ardeii si ceapa.Se curata de coaja si se dau prin masina de tocat sau blender.Se curata usturoiul si se adauga peste acestea tocat si el.Se pregateste jumatate de ceasca de apa cu 1 lingura Secretul gustului legume,piper si sarea.Se toarna peste compozitie si se mai adauga si putin cimbru verde sau uscat. se curata peste,se cresteaza si se da cu sare,apoi se frige la gratar.Se pune peste si apoi sosul de saramura lipoveneasca si se serveste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa tocata marunt si morcovul taiat cubulete mici sau dat prin razatoare se calesc pâna se înmoaie putin într-o oala în care ai încins doua linguri cu ulei. Se adauga în oala patru litri de apa, ardeiul, telina si pastârnacul taiate în cubulete. Se lasa la fiert pâna legumele sunt aproape fierte, apoi se adauga cartofii taiati cuburi. Când cartofii sunt aproape fierti se adauga pasta de tomate, sarea si sarea de lamâie, dupa gust. Se mai lasa la fiert câteva minute, apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un wok incingem doua linguri de ulei de masline si sotam ardeii taiati fasiute si ustroiul si ghimbirul taiate cubulete mici. Le lasam pe foc doar atat cat sa isi eliberezele aromele. Taiteii ii fierbem pentru in minut in apa clocotita, ii scoatem si ii trecem prin jet de apa rece. Ii adaugam in wok, amestecam si ii lasam 1 minut pe foc. Adaugam sosul de soia. Omogenizam, adaugam ceapa verde taiata pe diagonala si dam deoparte. Punem in boluri si servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru orez : Intr-o craticioara se pune la fiert apa,pana clocoteste,apoi se adauga orezul si se fierbe pana se inmoaie ,cam 20 min. Dupa ce s-a inmuiat orezul,craticioara se pune sub jet de apa rece ,pentru ca bobul de orez sa se spele de amidon. Se strecoara orezul cu o sita si se caleste usor in putin ulei de masline si se condimenteaza cu piper macinat. Se pastreaza la cald pana in momentul servirii. 2. Pieptul de pui se taie fasii late,cam de 1 cm. Fasiile de pui se pun la marinat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Adaugam in continuare pasta de ardei, suc de rosii si maioneza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem in bolul de salata fasolea rosie la conserva spalata in doua trei ape. Adaugam tonul bucati. Taiem ceapa rosie si ardeiul fasii si le adaugam la salata Asezonam cu sare si piper. Adaugam zeama de lamaie si uleiul de masline extravirgin . Pentru culoare adaugam cateva frunzulite de ceapa verde tocate marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro