macerarea fazanului
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
tehnici macerarea carni curcan, fezandarea fazanului, tehnici macerarea carne, fezandarea fazanului in pene, cum se face marinarea fazanului, macerarea carnii de caprioara, jumulirea fazanului, prepararea fazanului, macerarea iepurelui ingrediente, curatarea fazanului vanat
... se lasa aproximativ o ora la macerat. 2. Se curata fasolea, se rupe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cald si se lasa la macerat timp de 5 minute. Peste faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un fazan, o felie de slanina proaspata, sare, un paharel de vin alb Mod de preparare: Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa pe dinauntru si pe dinafara, se sareaza si se inveleste cu o patura foarte subtire de slanina proaspata. Se frige la frigare sau la cuptor. Se adauga catre sfarsit putin vin alb. Se stropeste mereu cu sosul din tava.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se acopera pieptul fazanului cu felii de slanina, se pune cu unt intr-o cratita si se introduce in cuptor sa se friga.Cand e aproape fript se pun langa fazan merele curatate si taiate felii, se toarna smantana, se presara sare si piper si se lasa sa mai fiarba acoperit in cuptor. Se serveste cald, cu smantana deasupra si putin marar. - 1 fazan, 1 kg mere, 1/2 ceasca smantana, 2 linguri unt, 100 g slanina, sare, piper. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa ... cu sosul din tava. - Un fazan, o felie de slanina proaspata, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spus: Pate din piept de fazan :)) Avem nevoie de: - piept de ... supa - zarzavaturile din supa de fazan (nu chiar toate, sau cum ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
I NGREDIENTE Sos pt macerat carnea(picanta)By Ama Carne de pui,pulpe,porc(la alegere) 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri de sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute(sau ulei cu chili) sare piper Se toaca marunt usturoiul si amestecati sosul din ingrediente. In acest sos se lasa carnea la macerat o zi/noape. Se pun la prajiti / sau la cuptor. Gustu e foarte bun combinat dulce iute si se face carne foarte fragede.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
o pasare tinara, 1,5 litri sos de tomate, 2 linguri de concentrat de pasare, 1 litru ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel Mod de preparare: Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea (preferabil in ulei de masline), dar nu inainte de a o portiona. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 8 pulpe de pui inferioare 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute (sau ulei si chilli) sare Taiati marunt usturoiul si amestecati sosul din ingredientele de mai sus. In acest sos lasati pulpitele la macerat peste noapte. Le puteti gati a doua zi fie prajite, fie la cuptor. Au un gust foarte bun, combinand dulcele cu iutele si sunt foarte-foarte fragede.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider. Prajesti puiul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente 250 gr cafea boabe 1 l alcool 500 ml apa 500 gr zahar Mod de preparare Punem intr-un vas boabele de cafea si turnam peste ele alcoolul. Lasam la macerat 12 zile timp in care vom agita zilnic . Din apa si zahar facem un sirop gros, ca pentru dulceata. Strecuram alcoolul printr-un tifon si il turnam peste sirop. Lasam 1-2 zile ca sa se "patrunda " apoi il putem servi.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... un tifon si lasati la macerat, la cald sau temperatura camerei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... zaharul si le lasam la macerat pana a doua zi. Punem la ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Atentie , vinul folosit trebuie sa fie sec si de buna calitate. Adaugam o esenta de migdale si siropul de visine si agitam bine de tot continutul. Lasam sa se macereze 15 zile timp in care agitam zilnic sticla. Cand este gata scurgem uleiul de la esenta de migdale ramas deasupra bauturii si strecuram prin tifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... porc...cum a fost posibil? ..prin macerare....and voila! Ingrediente: - 1/2 kg muschiulet ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie. Pofta buna!!!!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si lasam cateva zile la macerat. Agitam zilnic sticla. Zaharul se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... ca se poate pune la macerat in miere, eu nu am pus la macerat in miere, am ales sa-l conserv in forma ... estado natural se puede poner a macerat con miel, yo he decidido ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
1. Pasca cu aluat de cozonac 2. Cozonac cu fructe confiate 3. Cheesecake cu sirop de mure4. Prajitura Imperial 5. Drob din pui si porc 6. Pulpa de miel macerata la cuptor 7. Tocanita de berbecut 8. Rulada din carne tocata 9. Rulada de pui in foitaj 10. Vita la cuptor in bere Post-ul IDEI PENTRU MENIUL DE PASTE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... ; - si 3 andive. Am lasat la macerat puiul taiat fasiute amestecat cu ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com