curatarea fazanului vanat
Pagina 1 din 1
Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa ... cu sosul din tava. - Un fazan, o felie de slanina proaspata, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
un fazan, o felie de slanina proaspata, sare, un paharel de vin alb Mod de preparare: Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa pe dinauntru si pe dinafara, se sareaza si se inveleste cu o patura foarte subtire de slanina proaspata. Se frige la frigare sau la cuptor. Se adauga catre sfarsit putin vin alb. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com