jeleu
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
jeleu de visine, tarta fructe jeleu, jeleu din smantana si cacao, jeleu de cirese, jeleu fructe tapioca, jeleu cu lapte, jeleu de mure, jeleu gutui, jeleu de lamaie, jeleu de fructe
... , daca aveti pe undeva, ori jeleu de fructe. Mod de preparare ... deasupra cu un strat de jeleu de fructe peste care se ... se mai adauga putin jeleu. Peste jeleu se prepara un sirop ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : ochi sau viermisori albi din jeleu sau Mod de preparare: Amesteca ... cu un ochi sau viermisori din jeleu. Petrecerea poate sa inceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
350 gr. miere, 1/2 kg. capsuni, 0,400 l apa, gelatina Mod de preparare: Se trec capsunile printr-o sita deasa. Se adauga apa si mierea si se pune la foc, lasind sa dea un clocot, doua. Se masoara cu ceasca si se pune gelatina; la fiecare ceasca, 3 foi de gelatina inmuiata in apa rece. Se amesteca pana se dizolva gelatina, apoi se strecoara printr-o sita deasa, se toarna in forma de jeleu sau in cupe si se lasa la frigider.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 1 pahar de fructe se iau 3/4 pahar zahar, 15 g gelatina Mod de preparare: Fructele proaspete sau congelate se aleg si se spala cu apa rece, se strivesc cu o lingura sau cu un pisalog de lemn, intr-un vas de portelan si se trec printr-o sita de par. Peste fructele stoarse se toarna 2 pahare de apa fierbinte, se pun la foc sa dea un clocot si se strecoara. In zeama obtinuta se pune zahar si gelatina dizolvata. Siropul se tine la foc amestecand mereu, pana incepe sa fiarba. Cind siropul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... linguri cu varf de jeleu de afine, 4 mere ionatane mari, 2 lingurite ... se servesc merele cu garnitura de jeleu pudrate cu zahar vanilat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 ml. vin rosu, 3 linguri jeleu de coacaze, 100 gr. prune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si unt de arahide cu jeleu . Alte arome neobisnuite pentru o reteta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... integrala si cu o umplutura de jeleu cu indulcitori. Iti oferim cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ), in prajituri, ca gem sau jeleu etc. Merii se cultiva in ... , transformate in suc sau juice, jeleu, gem, dulceata sau pot fi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se faca ca un jeleu. Frisca batuta tare se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu vreo 2 kg am facut jeleu, iar din pulpa de la ... in momentul cand punem putina jeleu pe farfurie, daca se intareste ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
2 lamii, 3 - 4 linguri de jeleu de lamiie, 3/4 l ceai, frisca pentru decor Mod de preparare: Se da coaja de lamiie prin razatoare. Se pune jeleul intr-un vas si se toarna deasupra ceai cald. Se amesteca pana ce acesta se dizolva dupa care se raceste. Se pune coaja de lamiie si se amesteca, dupa care se serveste in cesti, cu frisca deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 para, 2 plicuri sau 8 g praf pentru jeleu, 200-300 g frisca. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Pentru lipit si ornat: 200 g jeleu acrisor, circa 3 linguri zahar pudra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vanilat, 1 plic intaritor de frisca. jeleu 20g gelatina, sucul de la ... frisca. crema o impartim in 4. pentru jeleu: stoarcem portocalele, mai completam sucul ... bine apoi un strat de jeleu racit. dam la rece pana ... bine apoi un strat de jeleu racit. dam la rece pana ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... sunt pentru 6 - 8 portii. Ingrediente: Pentru jeleu: 750 ml de vin rosu ... zaharul pudra. Imparte amestecul peste jeleu si presara deasupra pudra de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Minitarte cu jeleu de portocale si capsuni, un storcator de fructe si o provocare
Adauga la favorite
... povesti despre minitartele floricele cu jeleu de fructe, o idee ingenioasa preluata ... dulci il gasiti aici . pentru jeleu: 250 gr suc de portocale ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Un desert usor, dar foarte elegant. Aroma fermecatoare de portocala ii va cuceri pe mesenii tai. Ingredientele sunt pentru sase portii generoase. Ingrediente: opt portocale, 150 grame zahar pudra, 50 ml coniac, sase foi de gelatina. Pentru blat: sase oua, sase linguri de zahar, trei linguri de pesmet de biscuiti clasici si doua linguri de faina, patru-cinci linguri de dulceata de portocale. Preparare: 1. Bate ouale cu zaharul, pana cresc si se albesc, adauga coaja rasa de la o portocala si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Made by Janet Ingrediente pentru 8-10 portii -750 ml vin rosu de foarte buna calitate -150 ml coniac -250 gr zahar -2 plicuri de gelatina -coaja rasa de portocala si lamaie -100 gr fructe de padure Mod de lucru: Gelatina se pune la rehidratat dupa indicatiile de pe plic.Vinul se amesteca cu coniacul,zaharul si coaja de lamaie si portocala si se pune la fiert. Pana incepe vinul sa fiarba se pregatesc formele in care vom face jeleul.Punem fructele pe fundul formelor. Din momentul in care vinul...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
A venit weekend-ul si pe aceasta cale Va recomand un jeleu de portocale
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com