Cauta in 20.692 retete
Mod de preparare Punem intr-un bol iaurtul, ouale, zaharul si uleiul. Mixam si apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Mestecam bine pana se omogenizeaza compozitia. Taiem capsunile cubulete si le adaugam . Tapetam forma de tort cu hartie de copt si turnam compozitia. Dam la cuptor pana se rumeneste . Lasam sa se raceasca. Pregatim jeleul de capsuni astfel : Taiem bucati capsunile , le punem intr-o craticioara si apoi le amestecam cu zaharul. Le punem pe foc doar pana isi lasa tot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul: Galbenusurile se amesteca cu zaharul (se mixeaza cca 1 minut, nu sa se topeasca zaharul, amestecul tb sa ramana fluid). Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza sa se omogenizeze. Se adauga apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Apoi se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma. Se pune aluatul in tava cu hartie de copt pe fund si pe pereti unsa cu ulei si tapetata cu faina. Coaceti pt cca 25 min in cuptorul bine incins (pana trece testul scobitorii). Lasam sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asculta ce spun eu: Nu este deloc greu! Cand faci cel mai bun jeleu Ca bucatar capeti tupeu INGREDIENTE 400 gr crema vegetala de cocos de la SanoVita 200 ml lapte 100 ml smantana lichida 60 gr zahar 20 gr gelatina 150 ml apa rece 50 gr fulgi de nuca de cocos PLAN DE LUCRU [&] Post-ul JELEU DIN CREMA VEGETALA DIN NUCA DE COCOS apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
MADE BY JANET Reteta am vazut-o pe internet,pe un site polonez.Este o gustare ce merge foarte bine la mese festive,parerea mea! Este pateul ce mie imi place tare mult,gustul picant de la ardei si cel dulce de la boabele de strugure.....este tocmai pe gustul meu! Ingrediente: -1 kg de ficat de pasare -o ceapa potrivit de mare -100 ml vin alb -sare si piper -4-5 ardei iuti mici. pentru jeleul de struguri: -un pachet de gelatina -8 linguri apa -8 linguri vin alb -un ciorchine de struguri negri....
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Nepotica mea Georgiana a implinit 10 ani! Pentru ca prajitura ei preferata e cheesecake-ul, i-am facut un tort mai special. Nu am folosit vesnicul blat de biscuiti, ci un blat pe baza de lapte condensat, care e foarte pufos si aromat. Crema de branza e foarte simpla, fara coacere, iar topingul de coacaze l-am facut cum nu se poate mai simplu: un borcan de 400g gem de coacaze si 1 plic de gelatina. Ce a iesit? Ingrediente pentru blat: - 3 oua - 150 g faina - o cutie de lapte condensat (395 ml...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
MADE BY JANET Ingrediente pentru o tava de 20\28: pentru blatul de biscuite: -150 gr faina -35 gr zahar pudra -4 linguri de amidon -150 gr unt -o lingura de cacao -un strop de sare pentru crusta de portocala: -180 ml suc proaspat de portocale -250 gr zahar -6 oua -coaja rasa de la 2 portocale -100 gr faina pentru jeleul de fructe de padure: -200 gr de zmeura+fragute -un plic de gelatina -100 gr zahar -180 ml de apa Mod de lucru: Pentru inceput,se pregateste blatul de biscuite:se amesteca...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Covor rosu am intins Inaintea simturilor tale Sa fii vedeta lasa-te convins De un cheesecake cu jeleu de portocale. INGREDIENTE pentru blat 300 gr biscuiti (am folosit petit beurre) 150 gr de unt pentru crema 1 400 gr crema de branza 250 gr mascarpone 150 gr ciocolata neagra (peste 50 % cacao) pentru crema 2 [&] Post-ul CHEESECAKE CU JELEU DE PORTOCALE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Punem intr-o craticioara laptele impreuna cu 200 gr zahar si il lasam pe foc pana se dizolva zaharul.Laptele nu trebuie sa fiarba. Punem doua plicuri de gelatina intr-un castronel si adaugam apa rece cat sa o acopere. Lasam sa se hidrateze apoi o punem peste frisca lichida si punem pe foc mestecand continuu ca sa se dizolve gelatina fara a ajunge insa pana la punctul de fierbere. Amestecam apoi frisca cu laptele si adaugam plicul de vanilie bourbon. Turnam lichidul cu grija in pahare, lasand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
am avut asa de multa branza si am vrut sa fac o prajitura dar ca de obicei nu eram decisa ce fel de prajitura. am avut niste idei dar ...ce bine e cu internetul asta. si mi-e mai usor sa caut pe google decat in cele 4 caiete de retete,asa ca am ales poza care mi-a placut mai mult si am inceput procesul de prajiturit. eu am folosit cantitate dubla ca am fost multi la prajitura asta,dar aici dau ingredientele pentru o portie normala. pentru blat: 6 oua,6 linguri de zahar,8 linguri faina(la fel...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Ingrediente pentru blat : 1 ou 50 ml ulei 50 gr zahar 100 gr iaurt 150 gr faina 1 lingurita praf copt 1 praf sare 4-5 capsuni mari pentru panna cotta 500 ml lapte 500 ml frisca lichida 300 gr zahar vanilie 4 plicuri gelatina pentru jeleul de capsuni 1 kg capsuni 150 gr zahar 3 plicuri gelatina pentru decor: cateva capsuni 50 gr ciocolata alba Mod de preparare Punem intr-un bol iaurtul, oul , zaharul si uleiul. Mixam si apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Amestecam bine pana se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
I ngrediente 1/2 l frisca lichida 1/2 litru lapte 1 kg portocale 3 plicuri gelatina(30 gr) 300 gr zahar 1 plic vanilie bourbon 1 plic finesse de portocale Mod de preparare Punem intr-o craticioara laptele impreuna cu 200 gr zahar si il lasam pe foc pana se dizolva zaharul.Laptele nu trebuie sa fiarba. Punem doua plicuri de gelatina intr-un castronel si adaugam apa rece cat sa o acopere. Lasam sa se hidrateze apoi o punem peste frisca lichida si punem pe foc mestecand continuu ca sa se dizolve...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Mod de preparare Sucul de coacaze se da in fiert cu zaharul vamilat si coaja de lamaie. Se dizolva inauntru gelatina.Se inglobeaza vinul Capsunile se pun in cupe de desert taiate in jumatati.Se toarna deasupra suvul cu gelatina si se da la frigider 4 ore. Amidonul se amesteca in 3 linguri de lapre. Se cresteaza batonul de vanilie,se scoate miezul si se incalzesc amandoua cu restul de lapte. Se inglobeaza compozitia cu amidon si se da in fiert. Se inglobeaza lichiorul,se scoate pastaia si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zilele acestea, se poate intampla Iepurasul sa dea buzna-n casa ta: "Ce mai faceti, oameni buni, Aveti cheesecake cu capsuni?"
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Alegeti petalele de trandafir, opariti-le, scurgeti-le de apa. Lasati-le sa se scurga si rasfirati-le pe un servet de bucatarie. Decojiti merele, indepartati-le cotorul, taiati-le in felii subtiri, stropiti-le cu suc de lamaie, sa nu se oxideze. Puneti la fiert sucul de mere, amestecati cu zaharul si gelfixul. apoi puneti compozitia la fiert. Dupa ce da in clocot, mai lasati pe foc inca 3 minute, amestecand mereu. Adaugati petalele de trandafit si feliutele de mere si fierbeti amestecul inca...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tortul este imbracat in frisca. Cele doua inimioare sunt din jeleu rosu (se gaseste la pliculet -Dr. Otker). Am preparat jeleul dupa instructiunile de pe plic si l-am turnat intr-o forma(doua inimioare unite), pe care in prealabil am uns-o cu ulei. Cand s-a intarit jeleul, am pus inimioarele pe tort, apoi am colorat putina frisca(as fi vrut sa obtin culoarea rosie , dar avand doar colorant lichid la vremea aceea, a iesit roz...) si am facut broderia pe tort.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... introduce inapoi in frigider. Pentru jeleu, se decongeleaza fructele, scufundand in ... si se amesteca. Amestecul pentru jeleu se lasa la racit in ... vor forma inimioarele albe, in jeleu. Tortul se refrigereaza pentru cel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit,apoi se aseaza pe o tava rotunda.Se amesteca smantana cu iaurtul si plicul de gelatina dizolvat in suc de ananas.Compozitia se toarna peste biscuitii.Se pune si ananasul taiat cuburi si se acopera cu jeleu.Se da la rece 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tare, se pune si vanilia. Jeleu: gelatina se pune la inmuiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamiie, o lingura cu virf de jeleu de zmeura, coacaze sau peltea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lamiie, o lingura cu virf de jeleu de zmeura, o lingura de iaurt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro