Cauta in 16.218 retete
Punem in vasul robotului de bucatarie biscuitii si ii macinam marunt. Adaugam untul topit si omogenizam. Intr-o forma de tort cu marginile detasabile asezam compozitia si o nivelam cu dosul unei linguri. Dam vasul la frigider pentru cel putin jumatate de ora, timp in care pregatim crema de branza. Batem bine frisca lichida si o dam la rece. Intr-un vas punem branza ricotta (puteti folosi si o crema de branza care va place, gen Filadelfia), coaja rasa de lamaie, zaharul pudra, zaharul vanilat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu untul topit si cacao. Se pune amestecul într-o tava detasabila, se întinde si se introduce în frigider. Se pun foile de gelatina la înmuiat, sucul de portocale pe foc. Se storc foile de apa si se adauga în sucul de portocale caldut. Separat într-un castron se bate crema de brânza cu zaharul pâna devine o compozitie cremoasa, se pune frisca lichida batuta si sucul de portocale cu foile de gelatina. Se amesteca, compozitia se toarna peste blatul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga treptat faina, se amesteca usor si se toarna într-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina (ar fi ideal ca tava sa fie în forma de inima). Se coace la foc potrivit aproximativ 45 de minute. 2. Gelatina se lasa la înmuiat în apa, iar frisca se bate si se pune la frigider. Jumatate din fructe se mixeaza cu iaurtul si zaharul, apoi se adauga gelatina înmuiata si doua treimi din frisca, amestecând usor. 3. Blatul copt si racit se taie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat galbenusurile cu 2 linguri de apa calduta si zahar. Albusurile se bat separat, cu sare. Se amesteca faina impreuna cu amidonul si cacaua si se cern peste albusuri; toate se inglobeaza apoi in crema de galbenusuri. Puneti apoi aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin unt, pentru a nu se lipi. Se coace timp de 40 minute, la foc mediu. Cand e rece aluatul, se scoate din forma si se taie pe 2 locuri si obtinem 3 foi. Se amesteca migdalele macinate cu zahar pudra. Se imparte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o pâna ce am obtinut un jeleu fin, sâmburii ce au ramas în strecuratoare i-am aruncat. Acest jeleu obtinut, l-am pus în cuptorul cu microunde ... toata suprafata. Peste stratul de jeleu, urmeaza cel de-al doilea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 500 ml frisca batuta Pt jeleu: 1 plic gelee rosu Diluam drojdia ... sirop, apoi ungem capacelul cu jeleu. Dupa care cu ajutorul unui ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Turta dulce: Turta dulce rustica: Fursecuri cu stafide: Fursecuri cu coacaze rosii Islere cu crema de ciocolata Fursecuri cu crema de rahat: Trufe de ciocolata: Rafaello: Panna cotta cu jeleu de portocale: Pere umplute in foietaj: Tiramisu la pahar: Fursecuri cu crema de ciocolata: Fursecuri pentru Craciun: Fursecuri vesele:
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pelteaua...ei bine, pelteaua e altceva. Jeleu fin si aromat cum nici ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Crema cocos,jeleu de zmeura si mascarpone cu portocale-2,3 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... puteti face cel mai minunat jeleu de gutui, sau asa cum ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Crema cocos , jeleu de zmeura si mascarpone cu portocale-8 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... Pentru crema si ornat: - 2 linguri jeleu de zmeura - 2 galbenusuri - 50 g. zahar ... cele 3 peste blatul uns cu jeleu. Se aseaza de jur imprejur ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Crema cocos,jeleu de zmeura si mascarpone cu portocale-2,6 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... esenta de rom Pentru decor: jeleu de zmeura sau capsuni frisca ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Crema cocos,jeleu de zmeura si mascarpone cu portocale-2,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... (gogosi ) din aluat dospit pe jeleu de capsuni merg foarte bine ... ou 50g unt moale Pentru jeleu: 500g capsuni 150g zahar 2 lingurite ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
blat simplu insiropat cu suc de ananas, crema de vanilie cu frisca, bucatele de ananas si jeleu de portocale.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Crema de cocos ,jeleu de zmeura si mascarpone cu portocale-4,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Un deliciu dulce suav menit sa ne indulceasca ultimele zile friguroase de iarna! Ingrediente pentru 25-30 de buc.: Pentru umplutura: 200g ciocolata alba, 200g frisca lichida, 200g nuci caju macinate fin, 100g zahar pudra Pentru glazura: 200g ciocolata alba, 150g frisca lichida, 75g unt Pentru aroma si culoare: 300g zmeura, 200g zahar Mod de preparare: Se prepara mai intai un jeleu de zmeura,
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com