Cauta in 19.009 retete
... orezul ales si spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar dupa ce a fost spintecat si s-au ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mere; 2 lingurite miere; sare; piper. Mod de preparare: 1. Nucile se prajesc ... racit. 2. Merele se curata, se scoate casa semintelor si se taie ... . 4. Andivele se spala rapid cu apa rece si se scoate miezul amar; se taie in suvite si se pun peste salata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din capete si cozi de peste, avind grija sa se scoata osul amar de la capul pestelui. - 1,5 kg peste, 2,5 I apa, 200 g morcovi, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se ... folosi zeama de varza. - 1 kg crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... boabele de piper. Se curata crapul de solzi, se scot urechile si osul amar de la cap, se spinteca si se scot intestinele, dupa ... pentru a fi prajite. - 2 l apa, 1 l bors, 6 crapi, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 morcov, 1 radacina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 2 linguri miere albine 2 linguri unt Mod de preparare Fiindca dezosarea ratei ... mijloc, facem o taietura pana la os. Desfacem cat mai aproape de os carnea si pielea cu mare atentie. Ajungem pe partea opusa, la piept la care de asemeni scoatem osul cu mare grija Pulpele si aripile am preferat sa le ... glazuram rata de cateva ori . Scoatem rata, o lasam cateva minute sa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... usturoi, sare, smantana sau iaurt Mod de preparare: Se poate prepara ... se fierbe pe jumatate. Se scoate carnea pe o farfurie si se ... de rosii curatate, verdeata, vinetele oparite separat(pentru a le scoate gustul amar) si taiate bucati in lungime, un rind de carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa poti decupa si sa scoti sira spinarii fara probleme. Scoate osul sirei si intoarce puiul ... sternul cu sucitorul pana cand osul se zdrobeste. Cresteaza adanc pieptul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carnea. Se scot feliile de carne, se taie bucatele, se scoate osul din mijlocul feliilor. Se pune carnea intr-o cratita. Se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Crapul se curata de intenstine si de solzi, se portioneaza, se ... rosiile, ardeiul si ardeiul iute. Scoate pestele într-o tava si acopera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata crapul, se spala bine si se taie in doua. Se piseaza usturoiul, se adauga sare si se freaca cu ulei pana se obtine o pasta. Se adauga in pasta, piper si boia. Crapul se aseaza in tava (cu pielea in jos), se unge cu pasta obtinuta mai sus, se adauga apoi sucul de rosii si se completeaza cu apa. Se coace apoi la foc potrivit, aproximativ 1 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... primit de la mama soacra 3 crapi mari si frumosi (nu, nu 6 crapi frumosi, cum ar zice Tibi draga :)) ) si i-am facut la ... usora si rapida reteta. Ingrediente: - crap (cate bucati, depinde de cati ... de des. Garnisim de obicei crapul la cuptor cu orez simplu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se curata crapul, se sareaza la exterior si interior si se lasa un sfert de ora. Se asaza apoi într-un vas pentru cuptor în care sa încapa bine. Se adauga ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul, uleiul, foile de dafin, piperul, feliile de rosie si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor, se tine o ora si jumatate. Se unge din când în când cu sosul din tava. Daca scade prea mult înainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trimis la pachet un ditamai crap romanesc, pe care l-am savurat ... preparat aici, iar din restul crapului am facut o reteta pe gustul nostru: crap la cuptor cu multe legume! Se prepara foarte repede ... la pestele nostru. Ingrediente: - un crap (cca 4 kg cu totul, vreo ... cu amestecul asta. Am asezat crapul romanesc peste legume, am turnat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... kg crap, 1/2 kg ciuperci, 1/2 kg ceapa rasa, 2 catei usturoi, 1 lingura faina ... , piper, 1 lingura bulion de rosii Mod de preparare: Se curata pestele ... bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se ... asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 1ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 boabe piper, 1 foaie dafin, 2 linguri zeama ... lamiie, 2 linguri ulei, 2-3 cartofi, sare Mod de preparare: Se curata pestele ... . Dupa ce s-a racit, pestele se scoate din cratita asezindu-l in mijlocul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si ... mult,mai adaugam putina apa calda. Inainte de a servi scoatem usturoiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amarantul se spala bine precum orezul. Daca vrei sa capete o aroma de nuca coapta poti sa-l lasi câteva minute sa se prajeasca într-o tigaie. Apoi se adauga apa sau laptele vegetal, fulgii de cocos si putina sare. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute pâna când absoarbe lichidul si devine lipicios. Poti sa ornezi budinca cremoasa cu nuci coapte, afine si putina miere de albine. Budinca de amarant se poate consuma calda sau rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune laptele la fiert împreuna cu coaja de lamâie si amarantul. Se lasa cratita la foc mic si cu capac. Dupa aproximativ 20 de minute, dupa ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc si se lasa la racit. Când budinca este calduta se amesteca mierea de albine si pudra de ghimbir. Foto: http://healthfoodlover.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele, se taie în bucati, se sareaza si se lasa deoparte pâna se pregateste zarzavatul. Se caleste în ulei ceapa taiata felii, iar când este transparenta se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; când acestea încep sa se înmoaie, se adauga rosiile, mazarea, fasolea verde taiata în bucati si piper. Când sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba înabusit la cuptor. Mâncarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa...
Reţetă de pe retete.eva.ro