Cauta in 21.294 retete
... Bucatile de crap sarat se tin cateva ore in apa rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1,5 kg crap, 100 gr. rosii in bulion, 50 ml Mod de preparare: Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper si cimbru. Se frig pe o plita sau pe un gratar. Dupa ce s-au fript, se asaza pe un platou. Se fierb 300 ml apa cu sare. Uleiul ramas si rosiile in bulion se amesteca cu usturoiul pisat. Apa fiarta se toarna peste peste, apoi se adauga sosul de rosii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Curatam pestele ,il taiem bucati ,il dam prin malai si il prajim in ulei incins,curatam usturoiul ,il tocam cu putina sare si adaugam peste el un pic de apa minerala.Se serveste cald cu mamaliga
Reţetă de pe retete.eva.ro
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma si galbenusurile le amestecam cu zaharul,apa si praful de copt.Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina si amestecam de sus in jos.Punem compozitia in tava,punem si ciresele din care am scos samburii.Coacem prajitura 40 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe ... , citeva felii de lamiie, sare Mod de preparare: Pestele, curatat si ... se lasa pana ce scade Mod de servire Se poate servi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , usturoi, ardei iute, crap, sare, piper, ulei Mod de preparare: Ceapa se curata, se spala ... sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai fiarba 3 min. Mod de servire Se serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... crap de 1 kg, 1 pahar mic cu vin, 1/2 pahar otet de vin ... , sare, piper, foaie de dafin Mod de preparare: Pestele curatat si ... cuptor 1/2 ora sa se rumeneasca Mod de servire Se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg. crap, 1/4 kg. cascaval, 300 gr. unt, sare Mod de preparare: Pestele curatat, spalat si lasat la sare o jumatate de ora, se asaza in tava pe niste betisoare. Se umple burta cu bucati de unt si cascaval ras. Deasupra se pune unt neincalzit si cascaval ras. Se da la cuptor, pana ce pestele este bine patruns si frumos rumenit. Mod de servire Se serveste fierbinte cu unt proaspat deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se curata crapul, dupa care se imparte in felii care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg crap, 2 cepe, 1/2 ceasca orez, 1/2 ceasca stafice, sare, piper, o lingura de vin alb, untdelemn Mod de preparare: Se curata un crap de 1-2 kg si se sareaza ... de vin alb. Se umple crapul de la burta, nu prea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: fileuri de crap 4 rosii 500 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lamaie patrunjel ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 crap cam de 1kg, 1 1/2 lamiie, 1/2 pahar ulei, sare, piper Mod de preparare: Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pana se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. crap, o lingurita ulei, 1 buc. ardei iute, sare Mod de preparare: Crapul curatat si spalat se taie in doua de-a lungul sirei spinarii, se sareaza si se lasa sa se zvinte. Se pune pe gratarul uns cu ulei si incins si se rumeneste pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un castron. Separat, se fierbe apa cu sare si se pune ardeiul taiat marunt. Se toarna fierbinte peste peste. Se acopera castronul cu un capac si se lasa 5-10 minute....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1Se portioneaza pestele si se spala bine cu apa rece ,dupa ce au fost indepartea intestinele,urechile si inotatorele. In 2 l de apa se pune la fiert,ceapa taiata marunt,morcovul taiat marunt,ardeiul feliat ,radacina curatata de patrunjel si telina ,se dau prin razatoare,rosiile oparite se curata de pielita si se taie marint sau se dau prin razatoare.Se fierbe zarzavatul cu un praf de sare cca. 25-30 minute dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute sa clocoteasca,potrivim de sare...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: crap legume dupa preferinta; eu am pus: morocvi, praz, porumb ... cand am primit un ditamai crap proaspat, am inceput sa-l gatesc ... . Acest amestec l-am indesat in crapul condimentat in prealabil. In tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
se curata crapul si se spala bine, apoi se desface in doua si se aseaza in tava. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu sare si ulei pana devine o pasta in care se adauga apoi piper si boia. Se unge pestele cu aceasta pasta, se adauga sucul de rosii, se completeaza cu apa. La cotor se tine aproximativ 1 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crap de 1 1/2 kg, 2 pahare vin rosu, 150 gr. unt, 1 lingura faina ... de dafin, cimbru, sare, piper Mod de preparare: Se curata pestele ... se toarna sosul strecurat. Daca crapul are lapti, acestia nu se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com