imagini cu modul de scoatere a osului amar de la crap
Pagina 4 din 5
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele se spala bine. Legumele le taiem felii. Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele. Pestele il condimentam cu sare si piper si il punem peste stratul de morcovi. In interior punem 2-3 felii de rosii, 1 felie de ceapa si 2 felii de lamaie. Restul legumelor le asezam frumos pe langa peste si deasupra. Stropim cu putin ulei de masline si bagam la cuptor pentru aprox 30 min. Incercati cu o furculita, daca intra usor in carne inseamna ca este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frumoasa. Se serveste cald. - Un crap de 1-1,5 kg, o varza acra de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata crapul (de 1-1,5 kg), se spala si se taie bucati ... ciuperci inabusite sau arpagic inabusit. - 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, 1/4 I vin negru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Dupa ce s-a racit, pestele se scoate din cratita asezindu-l in mijlocul ... presara cu patrunjel tocat. - 1 kg crap, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 boabe piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu atentie, sa nu se rupa. Cand este gata, crapul se scoate pe o farfurie mare si se taie felii. Sosul in ... fierti, stropiti cu unt cald. - 1 crap mijlociu, 3 cepe mari, 1 ceasca ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu garnitura de cartofi fierti. - 1 crap fara cap, 1 ceasca de ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cu felii de lamiie. - 2 kg crap, 1 pahar ulei, 2-3 cepe, usturoi, 1/2 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dupa gust. - 200 g icre de crap, 50 g miez de piine, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crapul, cu solzi, se taie pe spate. Se pune, cu solzii ... mamaliga, salata, mujdei de usturoi. - 1 crap maricel (1-1,5 kg), 2 rosii (sau in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cand in cand vasul). - 1 kg crap, 100 ml ulei, 100 grame ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crapul la protap se poate pregati numai in aer liber, ca ... chiar in mijlocul jaraticului. Un crap mai mare, de circa 3-4 kg ... partile distantate (circa 30 cm). Crapul se unge bine cu untdelemn ... si felii de lamiie. - Peste crap in cantitatea dorita. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... a fiert zarzavatul, pestele curatit. Se scoate pe o farfurie, iar imprejur se ... de frunze de patrunjel. - 1 kg crap, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, foaie de dafin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata crapul, se spala, se scurge bine, se sareaza pe ... din tava. Dupa 3/4 ora -1 ora crapul este gata. Se poate servi cald sau rece. - Un crap de peste 1 kg, 3 cepe, 1 lingura plina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata un crap de 1-1,5 kg, se sareaza pe afara si ... prin apa rece); se asaza crapul in tava, cu burta in ... rosii gros. Se unge bine crapul cu ulei, se da ia ... mai pune putina apa. Se scoate usturoiul inainte de a servi. - Un crap de 1-1,5 kg, 2-3 cepe, cartofi, usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... introduce tava in cuptor. - 1 kg crap, 4 cepe, 125 ml ulei, pasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Cand pestele este fiert, se scoate, iasandu-se capul, care va ... copti, gogosari murati. - 1,5 kg de crap; 1,5 I de apa, 4-5 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pina se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava. - 1 crap cam de 1 kg, 1 1/2 lamiie, 1/2 pahar ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro