Cauta in 21.294 retete
... ales si spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar dupa ce a fost spintecat si s-au ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amarantul se spala bine precum orezul. Daca vrei sa capete o aroma de nuca coapta poti sa-l lasi câteva minute sa se prajeasca într-o tigaie. Apoi se adauga apa sau laptele vegetal, fulgii de cocos si putina sare. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute pâna când absoarbe lichidul si devine lipicios. Poti sa ornezi budinca cremoasa cu nuci coapte, afine si putina miere de albine. Budinca de amarant se poate consuma calda sau rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... capete si cozi de peste, avind grija sa se scoata osul amar de la capul pestelui. - 1,5 kg peste, 2,5 I apa, 200 g morcovi, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piper. Se curata crapul de solzi, se scot urechile si osul amar de la cap, se spinteca si se scot intestinele, dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piper. Se curata crapul de solzi, se scot urechile si osul amar de la cap, se spinteca si se scot intestinele, dupa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pune laptele la fiert împreuna cu coaja de lamâie si amarantul. Se lasa cratita la foc mic si cu capac. Dupa aproximativ 20 de minute, dupa ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc si se lasa la racit. Când budinca este calduta se amesteca mierea de albine si pudra de ghimbir. Foto: http://healthfoodlover.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma si galbenusurile le amestecam cu zaharul,apa si praful de copt.Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina si amestecam de sus in jos.Punem compozitia in tava,punem si ciresele din care am scos samburii.Coacem prajitura 40 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aleg cirese amare, de buna calitate, care se pot curata ... la congelator. - 1/2 l zeama de cirese amare, 500 ml de apa, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . -1,300kg carne de porc cu os -1 morcov mare -1 ceapa mare -3 maini ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Voi deschide mai multe posturi , despre secretele si cunostintele ( cele mai simple ), care va vor ajuta sa primiti rezultate bune in FOTOGRAFIA CULINARA. Aceste posturi vor fi pentru amatorii de a prepara retete si care doresc sa se impartaseasca si sa expuna POZE CULINARE REUSITE pe blogul sau saitul sau. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Nu pot decat sa ma bucur si sa felicit aparitia site-ului Retete cu poze , marca CevaBun.Ro . Aruncati un ochi pentru ca nu veti regreta, pozele sunt una si una!
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Dulceata de cirese amare, profunda si parfumata, este una dintre cele ... minute Ingrediente: 1,3 kilograme de cirese amare 1 kilogram zahar 1 lamaie Preparare: Spalati ... formarea vacuumului. Dulceata de cirese amare se pastreaza la rece in ... pentru tartine dulci. [note]Ciresele amare se pot inlocui si cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aici era relax-area :) Marea...calma: ... cu valuri: Pontonul: ...unde erau fotolii-para, ca sa te bucri de briza ... ...tot de pe el puteai intra in apa, pe niste scari: ...de sus de la tobogan: Inca una de la balcon... de unde cred ca am facut sute de poze :)) Balconul: Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Visinata, un pseudo-lichior de visine, este probabil cea mai populara bautura de casa, mai usor si mai la indemana de realizat decat vinul sau alte licori alcoolice. Visinata este, de fapt, un macerat alcoolic, pe baza de fructe si zahar. Va puteti produce singuri visinata acasa respectand cateva indicatii simple. Portii: 2-2,5 litri Timp de preparare: 10 saptamani (cu tot cu perioada de macerare) Ingrediente: 3 kilograme visine 1,2 kilograme zahar 600 ml alcool dublu rafinat (87 sau 96 de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/2 l zeama de cirese, 500 ml de apa, 500 g de zahar Mod de preparare: Se aleg cirese amare, de buna calitate, care se pot curata usor de simburi. Se paseaza prin sita sau mixer si sucul obtinut se pune intr-un vas de sticla. Intre timp, se face sirop din zahar si apa si se fierbe pana se leaga ca de dulceata. Peste siropul clocotit se toarna zeama de cirese, se amesteca si se lasa compozitia sa se raceasca. Se pune inghetata in cupe si se aseaza la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com