imagini cu modul de scoatere a osului amar de la crap
Pagina 2 din 5
... Se ia una bucata crap mare si proaspat se spala, se ... punem in tava, apoi asezam crapul peste ele si punem busuioc ... si asteptam. Dupa 15 minute, scoatem tava si punem si restul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Taie pestele în bucati, stropeste-le cu lamâie si presara sare. Asaza-le într-o tava, toarna 100 ml de ulei si lasa la cuptor sa se patrunda bine. 2.Separat, înabusa ceapa în restul de ulei. Adauga faina dizolvata în 100 ml de apa. 3.Pune rondele de morcov si usturoi, cubulete de rosie si ardeiul iute tocat fin. Toarna pasta de rosii dizolvata într-un litru de apa calduta. 4.Da sosul în câteva clocote, dupa care pune-l peste bucatile de peste si baga la cuptor. Spre final,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bucatile de crap sarat se tin cateva ore in apa rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam pestele ,il taiem bucati ,il dam prin malai si il prajim in ulei incins,curatam usturoiul ,il tocam cu putina sare si adaugam peste el un pic de apa minerala.Se serveste cald cu mamaliga
Reţetă de pe retete.eva.ro
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma si galbenusurile le amestecam cu zaharul,apa si praful de copt.Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina si amestecam de sus in jos.Punem compozitia in tava,punem si ciresele din care am scos samburii.Coacem prajitura 40 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata crapul, dupa care se imparte in felii care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: fileuri de crap 4 rosii 500 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lamaie patrunjel ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1Se portioneaza pestele si se spala bine cu apa rece ,dupa ce au fost indepartea intestinele,urechile si inotatorele. In 2 l de apa se pune la fiert,ceapa taiata marunt,morcovul taiat marunt,ardeiul feliat ,radacina curatata de patrunjel si telina ,se dau prin razatoare,rosiile oparite se curata de pielita si se taie marint sau se dau prin razatoare.Se fierbe zarzavatul cu un praf de sare cca. 25-30 minute dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute sa clocoteasca,potrivim de sare...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: crap legume dupa preferinta; eu am pus: morocvi, praz, porumb ... cand am primit un ditamai crap proaspat, am inceput sa-l gatesc ... . Acest amestec l-am indesat in crapul condimentat in prealabil. In tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
se curata crapul si se spala bine, apoi se desface in doua si se aseaza in tava. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu sare si ulei pana devine o pasta in care se adauga apoi piper si boia. Se unge pestele cu aceasta pasta, se adauga sucul de rosii, se completeaza cu apa. La cotor se tine aproximativ 1 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tabloul pescaresc complet :P, adica crap prajit cu mujdei de usturoi!!!!!!!!!! Ingrediente ... mujdeiului de usturoi ..."la ochi" :P - crap (sau un oricare alt peste ... - sare - piper, boia (optional) - lamai Mod de preparare: Se curata pestele ... mult ca am nimerit un crap (de fapt, l-am ales chiar ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se curata de solzi un crap de 1-1,5 kg, se evis-cereaza ... se toarna peste bucata de crap din tava. Se stropeste pestele ... rosii. Cand s-a rumenit pestele, se scoate din tava si se taie ... si un vin alb sec. - 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, foi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un mod extrem de usor de a prepara pestele. Este o reteta care se preteaza excelent la crap. Ingrediente : un crap de 750 de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se introduce in burta crapului. Pestele se inconjoara cu o ata ... frigerea inca 30 min. Se scoate forma din cuptor, se lasa ... se raceasca, apoi se serveste crapul taiat felii groase, cu umplutura ... cu sosul in care s-a facut. - 1 crap mare, 200 g ciuperci, verdeata tocata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro