Cauta in 21.294 retete
... Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si ... mult,mai adaugam putina apa calda. Inainte de a servi scoatem usturoiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amarantul se spala bine precum orezul. Daca vrei sa capete o aroma de nuca coapta poti sa-l lasi câteva minute sa se prajeasca într-o tigaie. Apoi se adauga apa sau laptele vegetal, fulgii de cocos si putina sare. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute pâna când absoarbe lichidul si devine lipicios. Poti sa ornezi budinca cremoasa cu nuci coapte, afine si putina miere de albine. Budinca de amarant se poate consuma calda sau rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trimis la pachet un ditamai crap romanesc, pe care l-am savurat ... preparat aici, iar din restul crapului am facut o reteta pe gustul nostru: crap la cuptor cu multe legume! Se prepara foarte repede ... la pestele nostru. Ingrediente: - un crap (cca 4 kg cu totul, vreo ... cu amestecul asta. Am asezat crapul romanesc peste legume, am turnat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... kg crap, 1/2 kg ciuperci, 1/2 kg ceapa rasa, 2 catei usturoi, 1 lingura faina ... , piper, 1 lingura bulion de rosii Mod de preparare: Se curata pestele ... bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se ... asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 1ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 boabe piper, 1 foaie dafin, 2 linguri zeama ... lamiie, 2 linguri ulei, 2-3 cartofi, sare Mod de preparare: Se curata pestele ... . Dupa ce s-a racit, pestele se scoate din cratita asezindu-l in mijlocul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune laptele la fiert împreuna cu coaja de lamâie si amarantul. Se lasa cratita la foc mic si cu capac. Dupa aproximativ 20 de minute, dupa ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc si se lasa la racit. Când budinca este calduta se amesteca mierea de albine si pudra de ghimbir. Foto: http://healthfoodlover.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele, se taie în bucati, se sareaza si se lasa deoparte pâna se pregateste zarzavatul. Se caleste în ulei ceapa taiata felii, iar când este transparenta se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; când acestea încep sa se înmoaie, se adauga rosiile, mazarea, fasolea verde taiata în bucati si piper. Când sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba înabusit la cuptor. Mâncarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un crap de 1,5 kg, 3 linguri de ulei, un pahar de vin ... , o lingura de bulion de rosii, sare Mod de preparare: Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe ... si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la ... mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul. Mod de servire Garnitura: legume gratinate sau cartofi natur. Bautura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Pentru inceput preparam untul aromat. Frecam un pachet ... se omogenizeaza. Dupa ce curatam crapul de solzi , il taiem pe ... de unt aromat,se unge crapul pe exterior, iar cu cealalta ... pentru 10 minute apoi il scoatem, presaram pesmet si il mai ... . Cand este gata, putem servi crapul si alaturi de sosul delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cind in cind cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg crap, 7-8 cepe, 250 ml ulei, 4 rosii, 1 paharel cu vin, 1 legatura ... rosmarin sau cimbru, 1 lingurita sare Mod de preparare: Se curata solzii ... pestele in forma lui naturala. Mod de servire Se serveste atit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... crap, 2 linguri cu varf de unt, 3-4 buc. rosii, 3 buc. ardei gras ... , cimbru, 1 pahar mic cu vin Mod de preparare: Se curata si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg crap, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, foaie de dafin, 5-6 boabe de piper, 1 radacina de patrunjel, 1/2 kg cartofi, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se fierbe 20-25 minute, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul, pestele curatit. Se scoate pe o farfurie, iar imprejur se asaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau stelute si presarate cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 3 cepe, o lingura pasta de rosii, 3 linguri ulei, 1 pahar vin ... dafin, citeva boabe de piper, sare Mod de preparare: Se curata crapul, se spala, se scurge bine si ... pestele cu zeama din tava. Dupa cca o ora crapul este gata. Mod de servire Se poate servi cald sau rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bine,cand este gata il scoatem din vas il punem pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se ia una bucata crap mare si proaspat se spala, se ... punem in tava, apoi asezam crapul peste ele si punem busuioc ... si asteptam. Dupa 15 minute, scoatem tava si punem si restul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
capul si coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 lingura orez, verdeata Mod de preparare: Se pune apa ... -20 minute). Se adauga verdeata Mod de servire Se poate servi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1.Taie pestele în bucati, stropeste-le cu lamâie si presara sare. Asaza-le într-o tava, toarna 100 ml de ulei si lasa la cuptor sa se patrunda bine. 2.Separat, înabusa ceapa în restul de ulei. Adauga faina dizolvata în 100 ml de apa. 3.Pune rondele de morcov si usturoi, cubulete de rosie si ardeiul iute tocat fin. Toarna pasta de rosii dizolvata într-un litru de apa calduta. 4.Da sosul în câteva clocote, dupa care pune-l peste bucatile de peste si baga la cuptor. Spre final,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. crap, 1 dl ulei, o lingura faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, o lamiie, sare Mod de preparare: Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Se aseaza bucatile pe un platou garnisit cu frunze de patrunjel verde si felii de lamiie. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... felii mari de crap, 1/2 kg morcov, 6 linguri maioneza (din comert sau ... , o lamiie, ulei, sare, vegeta, cimbru Mod de preparare: Pestele se asaza ... peste. Se lasa la racit. Mod de servire Se asaza in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com