imagini cu modul de scoatere a osului amar de la crap
Pagina 2 din 5
... Mod de preparare: Pentru inceput preparam untul aromat. Frecam un pachet ... se omogenizeaza. Dupa ce curatam crapul de solzi , il taiem pe ... de unt aromat,se unge crapul pe exterior, iar cu cealalta ... pentru 10 minute apoi il scoatem, presaram pesmet si il mai ... . Cand este gata, putem servi crapul si alaturi de sosul delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cind in cind cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un crap de 1,5 kg, 3 linguri de ulei, un pahar de vin ... , o lingura de bulion de rosii, sare Mod de preparare: Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe ... si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la ... mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul. Mod de servire Garnitura: legume gratinate sau cartofi natur. Bautura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 7-8 cepe, 250 ml ulei, 4 rosii, 1 paharel cu vin, 1 legatura ... rosmarin sau cimbru, 1 lingurita sare Mod de preparare: Se curata solzii ... pestele in forma lui naturala. Mod de servire Se serveste atit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... crap, 2 linguri cu varf de unt, 3-4 buc. rosii, 3 buc. ardei gras ... , cimbru, 1 pahar mic cu vin Mod de preparare: Se curata si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg crap, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, foaie de dafin, 5-6 boabe de piper, 1 radacina de patrunjel, 1/2 kg cartofi, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se fierbe 20-25 minute, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul, pestele curatit. Se scoate pe o farfurie, iar imprejur se asaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau stelute si presarate cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 3 cepe, o lingura pasta de rosii, 3 linguri ulei, 1 pahar vin ... dafin, citeva boabe de piper, sare Mod de preparare: Se curata crapul, se spala, se scurge bine si ... pestele cu zeama din tava. Dupa cca o ora crapul este gata. Mod de servire Se poate servi cald sau rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bine,cand este gata il scoatem din vas il punem pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se ia una bucata crap mare si proaspat se spala, se ... punem in tava, apoi asezam crapul peste ele si punem busuioc ... si asteptam. Dupa 15 minute, scoatem tava si punem si restul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Taie pestele în bucati, stropeste-le cu lamâie si presara sare. Asaza-le într-o tava, toarna 100 ml de ulei si lasa la cuptor sa se patrunda bine. 2.Separat, înabusa ceapa în restul de ulei. Adauga faina dizolvata în 100 ml de apa. 3.Pune rondele de morcov si usturoi, cubulete de rosie si ardeiul iute tocat fin. Toarna pasta de rosii dizolvata într-un litru de apa calduta. 4.Da sosul în câteva clocote, dupa care pune-l peste bucatile de peste si baga la cuptor. Spre final,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. crap, 1 dl ulei, o lingura faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, o lamiie, sare Mod de preparare: Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Se aseaza bucatile pe un platou garnisit cu frunze de patrunjel verde si felii de lamiie. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... felii mari de crap, 1/2 kg morcov, 6 linguri maioneza (din comert sau ... , o lamiie, ulei, sare, vegeta, cimbru Mod de preparare: Pestele se asaza ... peste. Se lasa la racit. Mod de servire Se asaza in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Bucatile de crap sarat se tin cateva ore in apa rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1,5 kg crap, 100 gr. rosii in bulion, 50 ml Mod de preparare: Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper si cimbru. Se frig pe o plita sau pe un gratar. Dupa ce s-au fript, se asaza pe un platou. Se fierb 300 ml apa cu sare. Uleiul ramas si rosiile in bulion se amesteca cu usturoiul pisat. Apa fiarta se toarna peste peste, apoi se adauga sosul de rosii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Curatam pestele ,il taiem bucati ,il dam prin malai si il prajim in ulei incins,curatam usturoiul ,il tocam cu putina sare si adaugam peste el un pic de apa minerala.Se serveste cald cu mamaliga
Reţetă de pe retete.eva.ro
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma si galbenusurile le amestecam cu zaharul,apa si praful de copt.Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina si amestecam de sus in jos.Punem compozitia in tava,punem si ciresele din care am scos samburii.Coacem prajitura 40 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe ... , citeva felii de lamiie, sare Mod de preparare: Pestele, curatat si ... se lasa pana ce scade Mod de servire Se poate servi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , usturoi, ardei iute, crap, sare, piper, ulei Mod de preparare: Ceapa se curata, se spala ... sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai fiarba 3 min. Mod de servire Se serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama
Reţetă de pe www.retete-bune.com