Cauta in 16.330 retete
... si desfatarea mancatorilor. Reteta de iepure cu rozmarin si usturoi este ... din stralucirea de altadata. Un iepure demn de masa Cezarului. Portii ... minute Ingrediente: 4 pulpe superioare de iepure 1,2 kilograme cartofi 6 catei de usturoi ... putin ulei. Asezati pulpele de iepure in tava. Adaugati cartofii si ... de usturoi printre pulpele de iepure. Presarati rozmarin pe carnea de ... carnea si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... alt tip de carne ... Ingrediente : - 1 iepure taiat in bucati (eu am ... - 20 cl de apa Decupati iepurele in bucati, inlaturati grasimea (pentru ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... otet carnea de la un iepure se spala, se curata de ... apoi se adauga carnea de iepure curatata de zarzavatul de la ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... din toate punctele de vedere. Iepurele are o carne slaba, saraca in ... Ingrediente: 4 pulpe superioare de iepure (sau un iepure mediu, transat in ... privinta timpilor de preparare) pentru carnea de iepure de casa. Pentru iepure vanat este recomandat ca bucatile de canre sa fie marinate ... 10-15 minute. Friptura de iepure cu legume la cuptor se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... care au gustat din carnea iepurilor adusi din nordul Africii. Si ... mot-a-mot din italiana prin iepure ca la tara) este o tocana ... tocata se gateste din orice iepure, dar cel mai bine din carne de iepure vanat, fiert pe indelete alaturi de legume in ... mod ideal, aceasta tocana de iepure se gateste la ceaun sau ... Timp de preparare: 3 ore Ingrediente: 1 iepure mare 6 linguri...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pentru masa de sarbatori! Ingrediente: 1 iepure 1 l vin rosu 500 ml supa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Iepurele are o carne miraculoasa, insuficient exploatata. Mai dulce decat majoritate carnurilor ... cea de oaie, carnea de iepure este usor de transformat intr ... : 120 minute Ingrediente: 1 spate de iepure sau 2 pulpe din spate 1 ceapa ... si spalati bine carnea de iepure. Daca aveti un spate de iepure, taiati-l in doua jumatati. Curatati ceapa, morcovii, telina, usturoiul si ... -un vas termorezistent...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , recunoastem! Buuun. Dar carne de iepure chiar nu am crezut ca ... familia tatalui meu s-au crescut iepuri dintotdeauna. Nu m-a tentat niciodata si ... acum, m-am vazut cu un iepure in mana si nu am ... o bataie de cap. Ingrediente -un iepure portionat (nici prea mare, nici ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... . Aveti nevoie de carne de iepure (stiati ca e cea mai sanatoasa ... foarte frageda. Dar depinde ce iepure aveti. L-am servit cu cartofi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... sa ne simtim mai bine. Iepure cu prune uscate in slow ... cu nuci Ingrediente pentru iepure : bucati de iepure, ceapa, morcovi, unt ... de masline, sare Bucatile de iepure se vor rumeni in tigaie ... . Superputerile acestei retete Carnea de iepure si prunele uscate contin cantitati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Am gatit iepure in fel si chip, la cuptor, cu vin ... mi-a placut cel mai mult 1 iepure de crescatorie de la lidl ... , marar, frunze de telina Portionam iepurele si tocam marunt legumele. Calim ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din carne de vitel, miel, iepure domestic tinar se pregateste la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert cartofii in coaje dupa ce in prealabil s-au spalat si separat se pun la fiert si cele 4 oua. Intre timp se taie gogosarii fideluta si castravetii rondele subtiri si se pun intr-un castron. Cand s-au fiert se adauga in castron si ouale taiate rondele si mai tarziu si cartofii taiati la fel. Dupa ce se adauga sarea, mustarul si iaurtul se amesteca cu grija sa nu se farame prea mult dar sa se omogenizeze bine. Se poate servi calda sau rece. - 1 kg cartofi, 4 oua, 2 gogosari in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe, 1 mar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu, 50 ml otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... hotarat brusc sa impusc doi iepuri dintr-un foc...adica sa ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com