Cauta in 20.697 retete
Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 ore in apa ca sa ... -un borcan, alternand bucatile de scrumbie cu felii de ceapa si ... urmatorul sos: se freaca bine laptii intr-un castron, se pune ... lasa 5-6 zile sa se marineze. - 2 scrumbii mijlocii, 2 cepe, 1 morcov mic, boabe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
50 g miere, 1/2 l lapte, 1 galbenus, 1/2 baton vanilie, 1 lingurita sirop menta Mod de preparare: Se fierbe laptele, se adauga vanilia si galbenusul. Batem bine pentru a omogeniza oul cu laptele. Se adauga mierea si siropul de menta, apoi mai batem o data, strecuram si servim.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g miere, 1/8 litru lapte, 1 portocala, 1 lingura suc de grapefruit, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune in mixer gheata pisata, se adauga laptele amestecat in prealabil cu mierea, portocala decojita si taiata in bucati, precum si sucul de grapefruit. Se bate 1 minut. Se strecoara si se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de hering afumat, 2 fileuri de scrumbie proaspata (congelata), 1 ou, 2 linguri bune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. miere, 200 ml lapte, 3 mere, 3 lingurite suc de ananas, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se punem gheata si laptele in mixer, se adauga merele curatate de coaja si simburi, taiate in bucati. Se amesteca mierea cu sucul de ananas si se adauga in compozitie. Se bate cu mixerul 2 minute, la turatie mai joasa Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr.icre negre, 200 gr.ulei, 1 felie franzela, 1 lamiie Mod de preparare: Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca pana devin ca o pasta. Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie. Se bat foarte bine si cind sunt gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara. Mod de servire Se orneaza cu felii de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare Mod de preparare: Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Mod de servire Se servesc cu salata verde sau de castraveti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 g icre, 200 g ulei, 1 ceapa, 12 masline, 1 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pana se obtine o spuma. Se amesteca cu zeama de lamiie. Se asaza pe o farfurie, se garnisesc cu masline, iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat. La icrele sarate, nu se mai adauga sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. spanac, 5 gr. unt, 2-3 linguri lapte, sare Mod de preparare: Se curata spanacul, se spala in multe ape reci, apoi se fierbe 10-15 minute in apa clotita cu sare, acoperit. Se strecoara, se da prin sita sau se toaca marunt. Se amesteca cu untul si laptele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3/4 kg fileuri de scrumbie, 1 lingurita sare, 2 linguri pesmet, 2 linguri unt. Marinata: 2 linguri mustar, 2 linguri otet, 1 dl marar tocat, Mod de preparare: Se sareaza fileurile. Se ruleza-le cu partea carnoasa inauntru si se pun intr-o tava unsa cu grasime. Se pregateste marinata si se pune peste rulouri. Se presara pesmet, se pun bucatele de unt deasupra. Se lasa in cuptor la 225
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, o ceasca lapte, 1 ou, 2 linguri unt, sare Mod de preparare: Cartofii curatati se taie cruzi in felii rotunde subtiri, se sareaza si se aseaza intr-o forma unsa. Se bate oul cu laptele si se toarna peste cartofi. Se pun citeva bucatele de unt deasupra si se dau la cuptor fierbinte 30-40 min.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pahar lapte, o lingura zahar, 1/2 lingurita amidon, 1/5 baton vanilie Mod de preparare: Se amesteca amidonul cu o lingura de apa rece si se pune la fiert in laptele clocotit, impreuna cu vanilia, 8-10 minute. Se ia de pe foc si se strecoara prin tifon. Mod de servire Se serveste rece sau cald
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Mod de servire Se pune pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50g miere, 40g ciocolata, 1/4 baton vanilie, 1/2 litru lapte, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune mierea intr-un vas smaltuit, se adauga batonul de vanilie zdrobit, ciocolata rasa, 1 lingura din cantitatea de lapte si se amesteca totul pe abur, pana ce se topeste complet ciocolata. Dupa ce compozitia s-a racit, se toarna deasupra restul de lapte, se amesteca, se pune in mixer in care s-a pus inainte gheata pisata si se mixeaza totul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lamiie, ceapa Mod de preparare: Icrele se pun intr-un castron ... . Cine doreste poate adauga la icre si putin miez de franzela ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o bucata de muschi de vitel, legat in rulou, fara slanina, 1 litru de lapte, 1 fir de cimbru, 5 catei de usturoi, 1 lingura de whisky, Mod de preparare: Se incinge cuptorul la termostat 7 (210
Reţetă de pe www.retete-bune.com
icre negre, salata de vinete, bagheta Mod de preparare: Se face o salata de vinete obisnuita, se amesteca cu o cantitate de icre negre moi, in functie de gust. Se ung felioarele de paine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lingura faina, 1 lingura zahar, 1 galbenus, 2 cesti lapte fierbinte aromat dupa gust cu lamiie, portocala, vanilie sau rom Mod de preparare: Se amesteca totul bine. Se fierbe 15 minute intr-o oala acoperita sau la cuptor fierbinte. Amestecul bine prins se rastoarna pe o farfurie. Mod de servire Se pudreaza cu zahar si se serveste fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. drojdie de bere, 1 pahar lapte, un varf de cutit de ... faina cu drojdia dizolvata in lapte, apoi, treptat, cu celalalte ingrediente ... , se toarna deasupra o ceasca de lapte clocotit, indulcit cu 3 linguri de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com