Cauta in 17.642 retete
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 1/2 kg cartofi, 2 linguri unt, 1/4 kg branza de vaca, 2-3 oua, sare, lapte, smantana Mod de preparare: Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de branza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de branza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smantana si se coace la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamiie, o lingurita dulceata de capsuni Mod de preparare: Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamiie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cind se inmoaie boabele. Mod de servire Se serveste cu dulceata de capsuni
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. macaroane, 400 ml lapte, zahar dupa gust, 1 ou, zahar vanilat, 20 gr. unt, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pana cind tot laptele este absorbit. Mod de servire Se serveste pudrata cu zahar vanilat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mot frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Luam prazul ,il spalam,taiem partea alba si il punem deoparte. Frunzele oparim 30-40 sec. Le strecuram si punem sub jet de apa rece. Lasam sa se scurga si indreptam fiecare frunza separat pe un prosop de bucatarie si lasam sa se usuce . Pestele il curatam,il spalam bine si il stergem . Pestele il frecam la interior si exterior cu sare,stropim cu suc de lamaie,lasam deoparte. Intre timp preparam umplutura: Spalam si stergem coacazele,stafidele,ienuparul,piperul,busuiocul si patrunjelul- taiem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca ... verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 ore in apa ca sa ... -un borcan, alternand bucatile de scrumbie cu felii de ceapa si ... urmatorul sos: se freaca bine laptii intr-un castron, se pune ... lasa 5-6 zile sa se marineze. - 2 scrumbii mijlocii, 2 cepe, 1 morcov mic, boabe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro