Cauta in 21.294 retete
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ou, 100 gr. peste, 2 lingurite unt, 2 lingurite faina, 5 linguri lapte, 2 felii lamiie, sare Mod de preparare: Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul, galbenusul, sarea, zeama de lamiie, pestele si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putin unt si se fierbe in cuptor la bain-marin, 40 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingura chimen, 1 buc. morcov, 2 linguri faina, 1/2 pahar lapte dulce, verdeata, 1/2 pahar smantana, 1 galbenus Mod de preparare: Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina desfacuta in lapte rece. Se mai fierbe 10 minute. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. macaroane, 400 ml lapte, zahar dupa gust, 1 ou, zahar vanilat, 20 gr. unt, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pana cind tot laptele este absorbit. Mod de servire Se serveste pudrata cu zahar vanilat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... .radacina patrunjel, 2 lingurite unt, 2 pahare lapte, 1 lingurita faina, marar tocat, sare ... faina bine amestecata cu putin lapte si se lasa sa mai ... care se adauga restul de lapte, mararul tocat, lasind sa mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 l apa, 1 litru lapte, 3-4 cartofi mari, 2 linguri unt, patrunjel si marar tocat, sare Mod de preparare: Cartofii curatati si spalati se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sunt pe jumatate fierti se adauga laptele si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pana sunt gata. Se adauga untul si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ; crema: 4 oua, 15 linguri zahar, 1 l lapte, 8 linguri faina, 1 lingura unt, esenta ... , esenta si o cana de lapte. Restul de lapte se pune la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mot frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gris, 7 linguri de zahar, 1/2 litru lapte Mod de preparare: Se pun ... acest caramel. Separat se fierbe laptele cu restul de zahar. Cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. dovlecei, 10 gr. unt, 1/2 buc. morcov, 1/2 lingurita faina, sare, 2-3 linguri lapte Mod de preparare: Morcovul se curata, se taie felii si se fierbe in putina apa. Dovleceii se curata, se taie felii si se fierb separat. Cind dovleceii sunt fierti, li se adauga faina amestecata cu laptele si citeva linguri de zeama in care a fiert morcovul. Se lasa sa dea impreuna citeva clocote, se ia de pe foc si se paseaza. Mod de servire Se serveste cu crutoane si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Luam prazul ,il spalam,taiem partea alba si il punem deoparte. Frunzele oparim 30-40 sec. Le strecuram si punem sub jet de apa rece. Lasam sa se scurga si indreptam fiecare frunza separat pe un prosop de bucatarie si lasam sa se usuce . Pestele il curatam,il spalam bine si il stergem . Pestele il frecam la interior si exterior cu sare,stropim cu suc de lamaie,lasam deoparte. Intre timp preparam umplutura: Spalam si stergem coacazele,stafidele,ienuparul,piperul,busuiocul si patrunjelul- taiem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 pahar zahar, 1/2 pahar unt, 1/2 litru lapte Mod de preparare: Se fierb ... si untul, se amesteca cu lapte, se toarna peste macaroane si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 pahare lapte, 1/2 pahar zahar, 2 linguri amidon, vanilie, coaja de lamiie sau de portocala Mod de preparare: Se fierbe laptele cu zahar, amidonul se amesteca cu lapte rece si se toarna in laptele clocotit, amestecand mereu. Se las sa mai dea citeva clocote la foc mic, amestecand neincetat ca sa nu se prinda pe fundul vasului. Cind este inca cald se adauga vanilia sau coaja de lamiie si apoi se toarna in cesti sau pahare. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. icre, 1 buc. ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamiie, masline Mod de preparare: Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la sfirsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Mod de servire Se garniseste cu masline negre
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1-1,5 l lapte, 100 gr.ciocolata de menaj rasa, 4-5 linguri zahar Mod de preparare: Se pune laptele la fiert; cind clocoteste se adauga ciocolata rasa si zaharul, se amesteca bine si se ia de pe foc. Se serveste in cesti mari, fierbinte sau rece, dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3/4 pahar smantana, 3/4 pahar zahar, 3 pahare lapte, 2 oua, 2 linguri unt Mod de ... , 1/2 lingurita de sare, 1 pahar de lapte rece si se amesteca. Dupa ... adauga in aluat restul de lapte, putin cite putin. Se unge ... , trebuie subtiat aluatul adaugind putin lapte. Brinza de vaci pentru umplutura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca ... verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro