icrele de scrumbie si laptii sunt comestibile
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
radu anton roman scrumbie marinata, cum se prepara icrele de chefal, sunt comestibile icrele de salau, cum se curata icrele de pielita, icrele de pastrav se mananca, icre novac comestibile, icre scrumbie, cum se curata icrele, scrumbie marinata, cum se repara icrele de hering taiate
... zahar 1 1/2 lingurita sare 3 oua 3 cani lapte de soia 6 linguri ulei de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare Mod de preparare: Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Mod de servire Se servesc cu salata verde sau de castraveti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pahar lapte, o lingura zahar, 1/2 lingurita amidon, 1/5 baton vanilie Mod de preparare: Se amesteca amidonul cu o lingura de apa rece si se pune la fiert in laptele clocotit, impreuna cu vanilia, 8-10 minute. Se ia de pe foc si se strecoara prin tifon. Mod de servire Se serveste rece sau cald
Reţetă de pe www.retete-bune.com
icre negre, salata de vinete, bagheta Mod de preparare: Se face o salata de vinete obisnuita, se amesteca cu o cantitate de icre negre moi, in functie de gust. Se ung felioarele de paine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute ... zarzavat pentru supa, 1 ceapa rosie, icre, 1 lingura de ulei, 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamaie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cand se inmoaie boabele. Se serveste cu dulceata de capsuni. - 150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamaie, o lingurita dulceata de capsuni. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se indeparteaza osul din scrumbie si se taie coada. Pestele si ouale fierte se macina cu tocatorul de carne. Se amesteca cu smantana si condimentele. - 2 scrumbii mijlocii marinate, 2 oua fierte tari, putina pasta de sardele (dupa preferinta), 1 lingura smantana, sare, 1 varf de cutit de boia, chimen macinat, mustar, capere. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierb 8-10 minute. Se adauga laptele de cocos. Se da in ... sos de soia, 400 ml lapte de cocos (1 cutie), sare dupa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in care a fiert si cu laptele. Se potriveste de sare si ... . - 1,5 kg spanac, 100 g unt, 1/2 litru lapte, 1 lingura faina. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamaie si piperul, se adauga sare, ulei cate putin, iar la sfarsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se garniseste cu masline negre. - 200 g icre, 1 ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamaie, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o lingura de bulion. Intre timp laptele batut se pune pe foc ... este buna. - 800 g - 1 kg spanac, 2 l lapte batut, 1 lingura bulion, 1 lingura faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Scrumbiile se curata (se taie pe burta pentru a se scoate intestinele ... . Se toarna acest sos peste scrumbiile reci si se servesc. - 1 kg scrumbie (2-4 pesti), 100 ml ulei, 1 lamiie, 1 legatura mica de patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 litru lapte, 350g zahar, 8 oua, o esenta oarecare (cafea, cacao, vanilie, ciocolata, zahar ars etc.), 1 lingura amidon Mod de preparare: Se desface amidonul cu putin lapte, se adauga zaharul si esenta dorita si se fierbe. Se ia de pe foc si se rastoarna cite putin peste ouale batute intr-un castron. Se pune din nou la foc mic si se amesteca pana se ingroasa si lingura ramine imbracata. Nu se fierbe. Se strecoara prin sita, se lasa sa se raceasca si se pune...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de ... si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se ... taiata marunt dupa gust. - 200 g icre de crap, 50 g miez de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... min., dupa care se pun scrumbiile intregi si se fierb impreuna ... ciuperci se toarna fierbinte peste scrumbii. Se servesc imediat, cu verdeata tocata deasupra. - 4 scrumbii proaspete, 1/2 l vin alb, 2 morcovi, 1 ceapa, 200 g ciuperci, 1 foaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei, 250 gr. sunca, 1 ceasca lapte, sare Mod de preparare: Cartofii ... se amesteca cu untul si laptele clocotit, se adauga galbenusurile si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com