Cauta in 20.697 retete
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam dovleceii si morcovii si ii dam prin razatoare. Intr-un vas de plastic, amestecam ouale cu uleiul si apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt (e bine sa cernem intotdeuan faina amestecata cu praful de copt ca sa fim siguri ca nu ne trezim cu vreun bulgaras de praf de copt in placinta),Amestecam bine pana ce faina este perfect incorporata. Adaugam dovleceii si morcovii rasi ( inainte de a adauga dovleceii ii stoarcem bine ca sa eliminam apa de vegetatie) ceapa data prin...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 dovlecei mici, o lingurita unt, sare, marar verde Mod de preparare: Dovleceii curatati, taiati bucati, se fierb in apa cu sare. Mod de servire Se scurg si se servesc cu untul si mararul verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dovlecei cu diametrul de 5-6 cm,200 g carne,50 g orez,sare,piper ... este de groasa.Jumatatile de dovlecei se umplu cu tacatura (daca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 dovlecei, 1 ceapa, marar si patrunjel, rosii taiate din cutie, 3-4 linguri de ulei Mod de preparare: 1. Se spala dovleceii si se taie cubulete. 2. Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt. 3. Verdeata se spala si ea si se toaca marunt. 4. Se caleste ceapa, apoi verdeata impreuna cu dovleceii. 5. Se adauga rosiile, se amesteca si se lasa cateva minute sa se caleasca si aceastea. 6. Se adauga 3-4 cesti de apa, si se lasa sa fiarba cam 15 min pana se inmoaie dovlecelul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei de masline, cimbru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), o ceapa mica, un ardei, 2 rosii, 2 dovlecei tineri (700-800 g), 1/2 l bors, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei mici, 2 buc. rosii, 5 ml ulei, 1/4 lingurita faina, 2 linguri smantana, marar verde, sare Mod de preparare: Dovleceii, curatati si taiati bucati potrivite, se fierb in apa cu sare. In timpul fierberii, se adauga faina amestecata cu smantana, rosiile curatate si taiate felii. Cind este gata, se adauga mararul verde tocat si uleiul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dovlecei potriviti, 400 gr carne macra, 2-3 cepe, 2 linguri orez, patrunjel si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dovlecei mijlocii,1 ou, 2 linguri faina, 1 lingura verdeata tocata, miez de franzela ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dovlecei potrivit de mari, 2 oua, 150 gr. iaurt, marar, usturoi, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. dovlecei, 100-150 gr. telemea, 100-200 ml smantana, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l lapte, 4 buc. dovlecei (nu prea mari), 2 linguri rase de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dovlecei, 1 ceasca de orez, 1 morcov, 1 ceapa, 3 linguri sos de rosii, 2-3 linguri ... , se adauga orezul, miezul de dovlecei si se stinge cu 3 cesti ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. dovlecei, 2-3 linguri ulei, 2-3 linguri otet sau zeama de lamiie, 3-4 catei ... Mod de preparare: Se aleg dovlecei proaspeti, se spala, se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. dovlecei, 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, o ceapa, orez, sare, verdeata, 2 linguri smantana Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se rade si se fierbe cu ceapa taiata marunt. Cind este aproape fiert se adauga orezul, apoi dovleceii. Dupa ce au fiert, se adauga borsul fierbinte si verdeata multa. Dupa citeva clocote, borsul este gata si se drege cu ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 dovlecei tineri, 4 oua, putin lapte, faina Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja si se rad prin razatoarea mare. Se presara cu putina sare sa nu se mai scurga apa din ei. Ouale se bat, se amesteca cu putin lapte (sifon) si cu faina, sa se faca o compozitie mai groasa decit aceea de clatite. Se adauga dovleceii rasi, cu o lingurita se ia din compozitie si se coace aluatul obtinut in ulei fierbinte. Mod de servire Se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la friptura
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 70 g broccoli, 70 g morcovi, 60 g dovlecei mici, tineri, 100 g unt, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr orez, 2 dovlecei, 1 ceapa, 4 rosii, Mod de preparare: Orezul se curata si se spala. Dovleceii se curata de coaja si se rad prin razatoarea mare. Ceapa se va taia marunt. Ardeiul gras se taie fin. Rosiile se vor taia felii. Orezul se va amesteca cu dovleceii, scoicile, crevetii, ceapa taiata, ardeiul gras, patrunjelul taiat marunt, se adauga margarina, condimentele, rosiile si 600 ml de apa. Se introduce la cuptor 25 minute la foc potrivit. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 dovlecei, 2 cepe, 2 rosii, 5 linguri ulei, 1/2 lamiie, 1 cescuta lapte, masline, sare, piper, 2 felii franzela Mod de preparare: Se curata dovleceii, se taie in patru si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg foarte bine. Se toaca cu un cutit de lemn si se amesteca cu miezul de piine inmuiat in lapte, stors bine si frecat cu ulei, se adauga ceapa rasa, piper, sare si lamaie. Se orneaza cu masline si felii de rosii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com