Cauta in 20.697 retete
Se taie dovleceii in doua pe lung si se dau apoi in cateva clocote in apa cu sare. Cat se racesc se prepara compozitia formata din branza data pe razatoare, gris, piper, marar si chimenul pisat putin pentru a-i activa aromele. Se gusta de sare si se adauga dupa gust. Umplem corabioarele si le aseazam in tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptor pentru 40-50 min. Cand sunt aproape gata, se mai rade putin cascaval peste ele si se mai lasa 2-3 minute. Se pot servi calde, dar la fel de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. dovlecei, 10 ml ulei, sare Mod de preparare: Se curata dovleceii, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, apoi se scurg. Mod de servire Se servesc cu uleiul crud
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 2 linguri carne de pasare fiarta si tocata, 2 linguri orez fiert, marar, patrunjel, sare, 3-4 linguri suc de rosii, 15 gr. unt Mod de preparare: Se umplu dovleceii cu carnea amestecata cu orez si verdeata si sde dau la cuptor. Cu zece minute inainte de a fi gata, se adauga deasupra sucul de rosii. Mod de servire Se servesc dovleceii calzi, presarati cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. dovlecei tineri, 1/2 kg. rosii, 4 - 5 cepe potrivite, 2 linguri faina, 1 lingurita pasta ... , se aseaza un strat de dovlecei, un strat de ceapa, un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml apa si o lingura vegeta, 4 dovlecei, sare, un ardei rosu gras ... cu ceapa, ardeiul tocat, miezul dovleceilor. Se adauga sare si piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 buc. dovlecei, 2 buc. ceapa, 100 ml ulei, 3 oua tari, sare, piper, 2 linguri marar tocat Mod de preparare: Se prajesc cepele taiate pestisori, se adauga dovleceii rasi si storsi de zeama si se lasa pe foc pana devin aurii. Se lasa sa se raceasca, se combina cu sarea, piperul, mararul tocat si ouale taiate felii rotunde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 morcov, 1 patrunjel, 2 cepe, 1 lingura untura, 3 dovlecei tineri, 1 telina, 1 lingura marar si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 800 g vinete, 800 g rosii, 800 g dovlecei, 3 cepe, 5 catei de usturoi, 1kg ... se pun rosii, vinete si dovlecei ca tiglele pe acoperis. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 15 minute. - 400 g cartofi, 300 g dovlecei, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pe fiecare parte. - 2 vinete mari, 3 dovlecei, 4 rosii carnoase, sare, 200 g brinza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dovlecei mai tineri, sare, 250-300 g maioneza sau alte sosuri cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... masline, 30 g boabe de porumb, 2 dovlecei, 1 lingura de sos pesto, 4 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smintina. - 1 litru apa, 1/2 l lapte, 4 buc. dovlecei (nu prea mari), 2 linguri rase ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dovlecei lungi cca 20 de cm, 2 catei de usturoi, ardei iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 dovlecei , 4 oua, faina cat cuprinde, sare, piper si eventual sunca presata taiata cubulete mici Mod de preparare: Se curata dovleceii si se dau prin razatoarea mare. Se scurg de apa si se amesteca cu ouale si cu faina (atat cat sa fie foarte putin curgator), se condimenteaza dupa gust si (optional se pune sunca presata). Se iau cu lingura si se pun intr-o tigaie incinsa cu ulei si se prajesc ca pirjolutele obisnuite. Mod de servire Se servesc reci sau calde cu iaurt si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dovleceii curatati de coaja se taie in bucati mici si se pun la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si sare, iar cind sint aproape fierti, se adauga rosiile felii, ardeiul, ceapa verde taiata marunt si verdeata. Se poate servi cu ou, smintina si zeama de lamiie. - 6-8 dovlecei tineri, 2 legaturi patrunjel, 2 legaturi marar, 2 cepe, 4 legaturi ceapa verde, 4 rosii, 4 ardei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucatele maslinele, le adaugi peste dovlecei, torni si sosul cu usturoi ... rece pentru 10-15 minute. - 2 dovlecei, 1 catel de usturoi, 1 ceapa, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 buc. dovlecei, ulei, sare, piper Mod de preparare: Dovleceii se spala, se taie cuburi si se calesc in ulei incins. Se presara cu piper si sare si se lasa pe foc pana se rumenesc. Mod de servire Se servesc reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rece, cu paine prajita. - 1 kg dovlecei, 1 iaurt mic, 1 ou, 1 ceapa, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dovlecei de marime mijlocie (cca 1 kg amindoi), un ou, 30 g faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com