gourmandine ro gogosi pufoase
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
gogosi, gogosi post apa minerala, gogosi bicarbonat, gogosi rapide drojdie lingura, gogosi dospite, gogosi fara drojdie, gogosi pufoase cu gem, gogosi cu lingura, gogosi pufoase, gogosi cu iaurt
Nu sunt poet, dar sa stii ca scriu gustos uite: Placinte cu carne in aluat pufos! INGREDIENTE pentru foaia pufoasa 500 g faina 260 ml lapte 30 g drojdie proaspata 50 g unt la temp camerei 2 linguri zahar 1 ou + 1 albus 1 praf de sare ingrediente pentru umplutura 100 gr carne tocata [&] Post-ul PLACINTE PUFOASE CU CARNE DE PUI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Deja imi este dor de vara, Vremea rea ma pune pe butuci, Imi mai indulcesc starea amara Cu briose cu dovleac si nuci. INGREDIENTE pentru briose pufoase 2 oua 75 gr faina 4 linguri ulei de cocos 4 linguri de zahar 200 gr piure de dovleac 3 linguri nuci macinate 1/2 lingurita scortisoara macinata 1/2 [&] Post-ul BRIOSE PUFOASE CU PIURE DE DOVLEAC SI NUCI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Nu sunt clatite cu Ciuc Gen mai pap una si ma duc, Dar sunt cu bere rece Nu ma satur nici cu zece! INGREDIENTE 400 ml bere 200 gr faina 2 oua mai mari o lingura miere PLAN DE LUCRU clatite cu bere se bat ouale intr-un bol si se adauga berea (cu cat mai [&] Post-ul CLATITE CU BERE FOARTE PUFOASE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
29 iulie 2016 Ingrediente pentru aluat: 300 gr faina 3 linguri zahar 1 ou 150 ml smantana sau iaurt un praf de sare 1 pliculet praf de copt 1 lingura ulei 2 pliculete zahar vanilat coaja de lamaie sau portocala Mai avem nevoie de: ulei pentru prajit zahar pudra ciocolata topita Mod de preparare: Intr-un vas incapator cernem faina adugam praful de copt, zaharul, sarea, zaharul vanilat si amestecam. Adaugam si iaurtul, oul si coaja de lamaie amestecam pana se omogenizeaza si obtinem un aluat...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Ingrediente aluat : 700 g faina alba 25 g drojdie proaspata 400 ml apa 1 lingura zahar Sare 3 linguri ulei de masline + 300 g sunca feliata Cca. 300 g cascaval 1 ou batut Mix de seminte Mod de preparare: Intr-un bol amestecam 250 ml apa calduta cu drojdia si zaharul. Lasam deoparte 10 minute Intr-un bol cernem faina, adaugam amestecul de drojdie, uleiul de masline, sarea si restul de apa. Framantam un aluat omogen, elastic pe care il lasam la dospit pentru o ora. Intre timp taiem cascavalul...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Ingrediente: 300 ml apa 400 g faina 650 180 g gris 15 g drojdie proaspata 1 lingurita de sare 2 linguri de ulei de maslina 1 ou 1 lingurita de otet 2 linguri de lapte praf Mod de preparare: Dragelor, eupun toate ingredientele in masina de paine si setez functia de paine alba, de 1 kg, bine rumenita. Sa va explic cele 4 secrete ale acetei paini: 1. oul , leaga 2. uleiu l, da savoare si fragezeste 3. grisul , da acel surplus de gluten, de care are nevoie painea (adica capacitate de absorbtie a...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Ca si Creanga cel hazliu Am amintiri din copilarie Numai ca eu nu le scriu Ti le prezint in farfurie. INGREDIENTE pentru aluat 500 gr faina 250 ml lapte 7 gr drojdie uscata (1 pliculet) 2 linguri zahar 2 oua 40 ml ulei pentru uns deasupra am folosit un galbenus de ou, apoi am presarat [&] Post-ul BATOANE PUFOASE ,,AMINTIRI DIN COPILARIE" apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Aceasta paine e pufoasa ca un cozonac Priviti pozele& cat o mie de cuvinte fac!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cineva se va gasi sa ma ia la rost: Gogosi cu ciocolata-acum in post? Poate lumea sa spuna ce ii vine Sunt asa bune, nu ma pot abtine. INGREDIENTE pentru aluat covrigi pufosi 500 gr faina 260 ml lapte 30 gr drojdie proaspata 50 gr unt la temp camerei 3 linguri zahar 1 ou 1 [&] Post-ul GOGOSI LA CUPTOR CU GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... in jos pe foaie decupind gogosile, rotund se mai lasa sa ... una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , inseamna ca se pot pune gogosile. Se aseaza unele linga altele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... untura fierbinte si se rumenesc gogosile pe o parte si pe alta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ce spun acum ramane batut in cuie: Prajitura cu visine si ciocolata amaruie! Unii deja au exclamat: ,,Doamne, ce zevzec!" De fapt, incercam sa fac un banc sec. INGREDIENTE pentru o tava 35
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... cu adevarat cele mai misto gogosi nemtesti! Danke, meine Liebe! Du ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Ciocolata alba o transformati in sos Presarati din belsug nuca de cocos 100 grame, ca sa fiu precis Imediat e gata desertul de vis.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... platou, cu sosul format si gogosile de cartofi. - Pentru 10 portii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cind incepe sa fiarba, se pune faina incet si se amesteca incontinu, pina se ingroasa. Se da la o parte, se lasa citeva minute sa se raceasca, dupa care se adauga ouale, unul cite unul, mestecind incontinu. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se incepe sa se puna cite o lingura plina din compozitie la prajit. Se prajesc uniform la temperatura normala-medie-pina se fac aurii-maronii. Se scot, se asaza pe platou, se pune miere deasupra si scortisoara. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ambele parti. Cind sint gata, gogosile se scot cu o lingura cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se calesc ciupercile taiate marunt in ulei, cu sare si piper, pina scade toata zeama. Din restul de unt, faina si lapte, se face un sos bechamel, se ia de pe foc si se amesteca cu ciupercile, iar cind este rece se adauga galbenusul. Se intinde pe un fund de lemn presarat cu faina de grosimea unui deget si se fac forme cu paharul trecut prin faina. Se dau prin faina, ou si pesmet si se rumenesc in ulei incins. Se servesc cu orez olandez. - 300 g ciuperci, 50 g unt, 300 g faina, 30 ml lapte, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Se servesc fierbinti, cu cascaval ras pe deasupra. - 1 kg cascaval, 4 albusuri de ou, sare, 2 linguri pesmet, grasime. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro