Cauta in 21.294 retete
... . Dupa ce am format toate gogosile italiene, le acoperim cu un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le pui la prajit în ulei. Gogosile trebuie facute la foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Merge repede si ies niste gogosi de poveste !!!! Ingrediente 270 ml ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... sa fac duminica dupa-amiaza gogosi.Pentru asta am avut nevoie ... si am taiat. Am lasat gogosile deoparte la loc caldut pentru ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
Gogosile in foi sunt o alta amintire dulce din copilarie, o amintire din ... si in zilele de post, gogosile astea va vor cuceri cu ... intrebati de ce se numesc gogosi in foi e pentru ca se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... e mai aerisit, cu atat mai pufoase ies cornurile. Aluatul nu trebuie ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... mai iesi la fel de pufoase) Se lasa aluatul sa stea ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Un ou 85 g faina 185 ml lapte 15 ml ulei Un praf de sare Un plic de zahar vanilat * Multiplicati cantitatile dupa bunul plac! Din cantitatile de mai sus ies 4-5 clatite! * Le amestecati si cu ajutorul unui mixer le omogenizati! Lasati la odihna 10 minute apoi prajiti! Se servesc cu gem sau crema de ciocolata, miere si nuci sau ... zahar ?
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... iti lasa impresia ca faci gogosi, pana si aspectul final, dar ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... . cu ajutorul unui pahar decupam gogosile si le lasam 15-20 ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... , inseamna ca se pot pune gogosile. Se aseaza unele linga altele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru gogosii deliciosi, cernem faina si facem o gropita la mijloc unde pregatim maiaua din drojdie, lasam la crescut, apoi adaugam restul si framantam, dupa care lasam pana aluatul isi dubleaza volumul. Intindem o foaie cu vergeaua pe care o taiem cu paharul. Lasam gogosile intinse putin pe masa ca sa mai creasca, apoi le prajim in ulei si untura.Dupa ce s-au racit, pudram gogosii deliciosi cu zahar si le servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O prajitura mai pufoasa ca un nor, Cu parfum de zmeura imbatator& Si-acum un pont pentru extra savoare: Preparati, pentru topping, icing de portocale.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele, se dau pe razatoarea mare si se calesc împreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se da la racit. Pâna se raceste ne ocupam de luat. Într-un castronel punem drojdia sfarâmata cu 2 lingurite de zahar, putina apa calduta si amestecam bine. Pe deasupra punem o lingura de faina si lasam la crescut. Dizolvam zaharul în apa calduta si adaugam peste faina. Apoi punem razatura de la o lamâie, zaharul vanilinat, drojdia crescuta, margarina si le amestecam pâna se omogenizeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura pufoasa Cu fructe de padure Pap juma de tava, ies din casa Si de parc dau zece ture. INGREDIENTE pentru blat 6 oua 220 gr faina 150 gr zahar tos 60 ml ulei 1 plic praf de copt 500 gr fructe de padure proaspete (afine, zmeura, mure) 100 gr fulgi de ciocolata 50 % [&] Post-ul PRAJITURA PUFOASA CU FRUCTE DE PADURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca. Separat, in vasul in care se framanta aluatul, se bat ouale (sau galbenusurile) cu sarea si apoi cu zaharul.Se pune plamadeala, se omogenizeaza si se adauga, alternativ, lapte si faina. Coca trebuie sa fie moale, insa bine framantata (lapte se pune cat cere faina). Cand se desprinde aluatul de pe mana, se adauga untul topit caldut, framantand in continuare. Se lasa sa cresca pana isi dubleaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mic si se da drumul gogosilor sa se rumeneasca, se scurg ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ambele parti. Cind sunt gata, gogosile se scot cu o lingura cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cand este ger de nu iesim din casa Ne dedam la arogante colosale: Savuram prajitura pufoasa Cu insorite fructe tropicale. INGREDIENTE pentru blat 4 oua 150 gr faina 150 gr zahar tos 75 gr unt topit 1 plic praf de copt pentru crema 200 gr crema de branza 250 gr ricotta 100 gr lapte condensat [&] Post-ul PRAJITURA PUFOASA CU FRUCTE TROPICALE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com