gourmandine ro gogosi pufoase
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
gogosi, gogosi post apa minerala, gogosi bicarbonat, gogosi rapide drojdie lingura, gogosi dospite, gogosi fara drojdie, gogosi pufoase cu gem, gogosi cu lingura, gogosi pufoase, gogosi cu iaurt
... le pui la prajit în ulei. Gogosile trebuie facute la foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru gogosii deliciosi, cernem faina si facem o gropita la mijloc unde pregatim maiaua din drojdie, lasam la crescut, apoi adaugam restul si framantam, dupa care lasam pana aluatul isi dubleaza volumul. Intindem o foaie cu vergeaua pe care o taiem cu paharul. Lasam gogosile intinse putin pe masa ca sa mai creasca, apoi le prajim in ulei si untura.Dupa ce s-au racit, pudram gogosii deliciosi cu zahar si le servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa fac duminica dupa-amiaza gogosi.Pentru asta am avut nevoie ... si am taiat. Am lasat gogosile deoparte la loc caldut pentru ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
Gogosile in foi sunt o alta amintire dulce din copilarie, o amintire din ... si in zilele de post, gogosile astea va vor cuceri cu ... intrebati de ce se numesc gogosi in foi e pentru ca se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... e mai aerisit, cu atat mai pufoase ies cornurile. Aluatul nu trebuie ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... mai iesi la fel de pufoase) Se lasa aluatul sa stea ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Un ou 85 g faina 185 ml lapte 15 ml ulei Un praf de sare Un plic de zahar vanilat * Multiplicati cantitatile dupa bunul plac! Din cantitatile de mai sus ies 4-5 clatite! * Le amestecati si cu ajutorul unui mixer le omogenizati! Lasati la odihna 10 minute apoi prajiti! Se servesc cu gem sau crema de ciocolata, miere si nuci sau ... zahar ?
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... iti lasa impresia ca faci gogosi, pana si aspectul final, dar ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... . cu ajutorul unui pahar decupam gogosile si le lasam 15-20 ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
O prajitura mai pufoasa ca un nor, Cu parfum de zmeura imbatator& Si-acum un pont pentru extra savoare: Preparati, pentru topping, icing de portocale.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele, se dau pe razatoarea mare si se calesc împreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se da la racit. Pâna se raceste ne ocupam de luat. Într-un castronel punem drojdia sfarâmata cu 2 lingurite de zahar, putina apa calduta si amestecam bine. Pe deasupra punem o lingura de faina si lasam la crescut. Dizolvam zaharul în apa calduta si adaugam peste faina. Apoi punem razatura de la o lamâie, zaharul vanilinat, drojdia crescuta, margarina si le amestecam pâna se omogenizeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura pufoasa Cu fructe de padure Pap juma de tava, ies din casa Si de parc dau zece ture. INGREDIENTE pentru blat 6 oua 220 gr faina 150 gr zahar tos 60 ml ulei 1 plic praf de copt 500 gr fructe de padure proaspete (afine, zmeura, mure) 100 gr fulgi de ciocolata 50 % [&] Post-ul PRAJITURA PUFOASA CU FRUCTE DE PADURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca. Separat, in vasul in care se framanta aluatul, se bat ouale (sau galbenusurile) cu sarea si apoi cu zaharul.Se pune plamadeala, se omogenizeaza si se adauga, alternativ, lapte si faina. Coca trebuie sa fie moale, insa bine framantata (lapte se pune cat cere faina). Cand se desprinde aluatul de pe mana, se adauga untul topit caldut, framantand in continuare. Se lasa sa cresca pana isi dubleaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand este ger de nu iesim din casa Ne dedam la arogante colosale: Savuram prajitura pufoasa Cu insorite fructe tropicale. INGREDIENTE pentru blat 4 oua 150 gr faina 150 gr zahar tos 75 gr unt topit 1 plic praf de copt pentru crema 200 gr crema de branza 250 gr ricotta 100 gr lapte condensat [&] Post-ul PRAJITURA PUFOASA CU FRUCTE TROPICALE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
E important sa #stamacasa, Cred ca avem ceva provizii, Viata-i frumoasa, prajitura e pufoasa, Sa & moara de necaz covizii. INGREDIENTE pentru blat 6 oua 150 gr. de zahar 8 linguri faina jumatate de plic praf de copt 40 ml ulei 30 ml apa Ingrediente pentru crema 250 gr. mascarpone 250 gr. ciocolata alba Pentru [&] Post-ul PRAJITURA PUFOASA CU CREMA ALBA SI FRUCTE DE PADURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
A ta bucatarie O mini brutarie, Vedete astazi sunt Chiflele cu lapte si unt. INGREDIENTE 500 gr faina 50 gr unt la temperatura camerei 160 ml lapte un ou + un galbenus pentru uns pe deasupra un pliculet de drojdie uscata sare ,,un praf" de zahar ou pentru uns pe deasupra PLAN DE LUCRU [&] Post-ul CHIFLE PUFOASE CU LAPTE SI UNT apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Desert rapid si fara pretentii, de duminica tihnita in familie, minciunele un soi de gososi mai sclifosite ca forma sunt facute dintr-un aluat ce aminteste de cel de cozonac. Exista multe retete atribuite acestui preparat care difera in functie de tipul de grasime (unt/margarina sau untura) si agentul de afanare (drojdie sau praf de copt/bicarbonat). Noi va recomandam aluatul cu unt si drojdie. Pentru pufosenie& Portii: 30-40 bucati Timp de preparare: 1 ora (plus 1 ora la dospit) ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Alegerile tocmai ce-au trecut. Unii sunt tristi, altii sunt bucurosi. Campania e gata! Haplea a facut Din iaurt, nu din vorbe, dulci gogosi.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cum este duminica, o noua reteta de paine.De data aceasta este o reteta de paine mexicana, dintr-o serie de reviste mexicane de aluaturi, fuarte bune cand deschizi nu stii care dintre ele s-a le prepari.Reteta asta am facur-o de mai multe ori este simpla de facut si se mananca foarte repede. Como es domingo, una nueva receta de pan. Esta vez es una receta de Mejico, ai una serie de revistas con panes y he elejido esta, bueno la verdad es que la hago muy a menudo, es muy sencilla de hacer, y a...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com