gogosi fara drojdie
Pagina 1 din 2
Te-ar mai putea interesa:
prajitura cu lapte fara ou, gogosi, retete de prajituri simple si rapide fara coacere, prajituri simple fara oua si fara lapte, ciocolata fara lapte praf, conservarea ardeilor iuti fara otet, prajituri fara coacere, gogosi post apa minerala, fursecuri fara ou, castraveti murati fara otet
... sa fie fierbinte, si adauga drojdia, dupa care amesteca bine. Apoi ... degetele. Dupa ce ai lipit gogosile, le lasi 10-15 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Drojdia se pune într-un bol mic cu putin zahar si ... peste faina. La final, adaugam drojdia crescuta si margarina topita si ... abundenta bine încins. Se pudreaza gogosile si se servesc calde sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar, 1 lingura ulei, 20 gr. drojdie, 1 lingura lapte, cca. 250 gr ... vanilat si faina. Se dizolva drojdia in laptele indulcit, se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr faina,120 gr unt, 40 gr drojdie, o lingura zahar, o lingurita rom, 1 Mod de preparare: Drojdia, zaharul se freaca sa se lichefiez, se adauga untul, galbenusurile pe rind, romul, coaja rasa de lamiie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca 20 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 2 pahare apa(lapte), 1 1/2 lingura unt, 2 pahare faina, 2-3 linguri zahar(dupa gust), zeama de la 1/2 lamiie, 1 praf de sare, ulei pentru prajit Mod de preparare: Se pune la fiert apa (laptele) cu untul si sarea; cind incepe sa fiarba, se pune faina si in acelasi moment se amesteca repede cu lingura(aceasta operatie se face pe marginea aragazului). Se amesteca pana cind compozitia incepe sa se desprinda de pe cratita. Se lasa sa se raceasca si se adauga zeama de lamiie si 4 oua frecate...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldut. Se ... in jos pe foaie decupind gogosile, rotund se mai lasa sa ... una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute ... de unt, margarina sau grasime, drojdie cit o nuca, 3 galbenusuri, 1/2 litru lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 oua intregi (sau 4 galbenusuri), 30 g drojdie, apox. o cana lapte (cat cere ... Mod de preparare: Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se ... . Mod de servire Se trec gogosile prin zahar pudra sau zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de unt, maragrina sau grasime, drojdie cat o nuca (2lingurite), 3 galbenusuri,1/2 litru ... Mod de preparare: Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in ... in jos pe foaie "decupind" gogosile, rotund se mai lasa sa ... una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300g faina, 150g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40g drojdie, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se framinta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se prajesc in ulei fierbinte Se servesc presarate cu zahar pudra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cartofi mari, 50 gr. drojdie, 200 gr. smantana, 3 galbenusuri, sare, faina ... -un vas, se adauga sarea, drojdia amestecata cu smantana si galbenusurile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra ... se arde uleiul. Se trec gogosile prin zahar pudra sau zahar ... , 2 oua intregi (sau 4 galbenusuri), 30 g drojdie, apox. o cana lapte (cat cere ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se framanta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc presarate cu zahar pudra. - 300 g faina, 150 g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40 g drojdie, 1/2 lingurita sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -un vas apa calduta, zaharul, drojdia, coaja de lamâie, sarea ... . Cu ajutorul unui pahar decupezi gogosile, iar pentru a gauri centrul fiecarei ... -un loc caldut si lasa gogosile la dospit pâna îsi dubleaza volumul. Gogosile se coc 20 minute la foc potrivit, apoi le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -un vas apa calduta, zaharul, drojdia, coaja de lamâie, sarea ... . Cu ajutorul unui pahar decupezi gogosile, iar pentru a gauri centrul fiecarei ... -un loc caldut si lasa gogosile la dospit pâna îsi dubleaza volumul. Gogosile se coc 20 minute la foc potrivit, apoi le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru gogosii deliciosi, cernem faina si facem o gropita la mijloc unde pregatim maiaua din drojdie, lasam la crescut, apoi adaugam restul si framantam, dupa care lasam pana aluatul isi dubleaza volumul. Intindem o foaie cu vergeaua pe care o taiem cu paharul. Lasam gogosile intinse putin pe masa ca sa mai creasca, apoi le prajim in ulei si untura.Dupa ce s-au racit, pudram gogosii deliciosi cu zahar si le servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Dizolvam drojdia in 50 ml apa usor calduta si amestecam cu ... . Dupa ce am format toate gogosile italiene, le acoperim cu un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine faina, sarea, zaharul si drojdia uscata într-un castron, apoi ... le pui la prajit în ulei. Gogosile trebuie facute la foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g zahar 100 g unt moale 1 plic drojdie uscata un praf de sare Punem faina amestecata cu drojdia intr-un vas, iar in centrul ... alimentara si lasam aluatul de gogosi sa dospeasca 90 minute, intr ... rotunde de cca 5-6 cm, decupam gogosile si cu un cerculet mai mic, decupam centrul fiecarei gogosi. Le punem la dospit in tava ... un spatiu de 2-3 cm). Coacem gogosile in cuptorul...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com