Cauta in 20.697 retete
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 albusuri de ou, 2 cani faina, 2 lingurite praft de copt, o lingurita zahar, 1/2 lingurita bicarbonat, 1/2 lingurita sare, 4 lingurite unt topit, 2 cani smantana, o ceasca ulei vegetal Mod de preparare: Se bat albusurile. Se amesteca separat faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul, zaharul, untul topit si smantana pana se omogenizeaza. La sfirsit se adauga albusul batut spuma, incet. Se pune o lingura de aluat in putin ulei si se prajeste in ulei. Trebuie sa iasa mingiute. Mod de servire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa se incinga. - Puneti cate 3-4 gogosele deodata sa se prajeasca, vreme ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un aluat elastic. Se face gogosele rotunde de marimea unei nuci ... de caprioara se servesc cu gogosele de cartofi si sosul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , carne etc. se pot prepara gogosele neumplute din aceeasi coca mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alb, 1/2 ceasca zeama de carne, gogosele de cartofi, sare, piper Mod ... de pui. Mod de servire Se serveste cu gogosele de cartofi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se serveste la masa cu gogosele de parmezan sau de cas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Se serveste la masa cu gogosele de parmezan sau de cas ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei odata cu zeama de gogo-nele. Se serveste rece, cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei. Se pot face si gogosele sau minciuni din acest aluat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in tigaie sub forma de gogosele. Se prajesc pe ambele parti ... suprapun alternativ felii de dovlecei, gogosele, felii de peste, ardei capia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai sus. In poza aveti gogosele cu pateu, crema de unt ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... facut cu ochiul. Reteta de gogosele sarate chiar mi-a ramas in ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente (pentru 50 bucati) 200 gr iaurt 2 oua 2 plicuri zahar vanilat 1 esenta vanilie 1 praf copt 300 gr faina Mod de preparare Se bat ouale cu un pliculet de zahar vanilat, pana se topeste zaharul. Se adauga esenta de vanilie, iaurtul, si apoi faina amestecata cu praful de copt. Rezulta un aluat moale, ca o smantana. Se ia din aluat cu lingurita si se pune in uleiul incins. De fiecare data se baga mai intai lingurita in uleiul incins apoi se ia aluatul, ca sa nu se lipeasca. Dupa ce...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
250 gr faina 1 lingurita praf de copt 100 gr zahar 1 lingurita sare 2 oua 160 ml lapte 4 mere verzi mari feliate subtire 2 linguri unt, topit ulei pentru prajit zahar pudra pentru pudrat Amestecati bine faina, praful de copt, zaharul si sarea intr-un bol. Bateti ouale si laptele impreuna si adaugati amestecul de faina, amestecand pana e uniform. Apoi incorporati merele si untul topit. Lasati aluatul sa se odihneasca cel putin 10 min. Luati din aluat cu o lingura si prajiti in ulei fierbinte...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... 400 ml frisca lichida Pentru gogosele: 1 cana apa 1/2 cana ulei 200 ... aluat ca sa ne iasa gogosele mici nu ca chiox-urile ... ca sa intre crema printe gogosele si dam la rece de ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... chip. Reteta aceasta (click) de gogosele este combinatia de ingrediente perfecta ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... frumos. Le montam in cupe, 5-6 gogosele , punem peste ele smantana, apoi inca 2-3 gogosele, iar smantana si la final dulceata. Se servesc calzi ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Numite uneori si clatite sau gogosi din flori de salcam, acest desert simplu si delicat, sezonier prin excelenta, este de un rafinament bulversant. Florile de salcam, utilizate atat in industria farmaceutica cat si in cea a parfumurilor, isi imprastie timp de o saptamana pe an aroma naucitoare, innebunind oameni si albine deopotriva. Acest desert reuseste sa surprinda exact momentul de maxima intensitate a acestor flori minune. Un mic dejun rar! Nota: Daca va grabiti, puteti cumpara doi...
Reţetă de pe www.cevabun.ro