Cauta in 20.697 retete
O specialitate de care te vei indragosti. Ingredientele sunt calculate pentru sase portii. Ingrediente: un piept de pui mare, trei-patru gogosi de mozzarella, jumatate de cana de lapte, cateva linguri de pesmet, o cutie de rosii decojite in suc, din conserva (sau patru-cinci rosii mari), ulei, sare piper, verdeata - patrunjel, cimbru verde si putin busuioc pentru aroma specifica (daca nu iti place, il poti inlocui cu cateva fire de menta sau de tarhon proaspat), un catel-doi de usturoi,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuprind, neaparat, toate secretele bucatariei italiene. Exista multe alte bunatati cu ... , precum si o admiratoare a preparatelor autentice italiene, am decis sa vizitez cateva ... intr-o statiune italiana. Inaintea fripturii, italienii servesc ca antreu o salata deosebit ... o sa spun asta vreodata, insa italienii gatesc poate cel mai bun ... o idee despre "fata nevazuta" a bucatariei italiene si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai sus. In poza aveti gogosele cu pateu, crema de unt ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ce am format toate gogosile italiene, le acoperim cu un servet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multi adepti de-a lungul timpului. Italienii sunt adevarati maestri ai gatitului ... de acum 4.000 de ani. Italienii au fost insa cei care ... "al dente", dupa cum spun italienii, insemnand sa fie fragede, insa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facut cu ochiul. Reteta de gogosele sarate chiar mi-a ramas in ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Cantuccini este numele biscuitilor toscani, tari si aromati, uscati si parfumati. Principala caracteristica a acestor biscuiti, care se transforma in pesmeti ce pot fi pastrati timp indelungat, este lipsa untului  si de altfel a oricaror grasimi  din compozitia lor, aspect care le impinge termenul de garantie dincolo de intelegerea noastra. Migdalele sunt cele mai potrivite adaosuri in coca acestor biscuiti, dar completarile sunt limitate doar de imaginatia fiecaruia. Portii : 35-40...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente (pentru 50 bucati) 200 gr iaurt 2 oua 2 plicuri zahar vanilat 1 esenta vanilie 1 praf copt 300 gr faina Mod de preparare Se bat ouale cu un pliculet de zahar vanilat, pana se topeste zaharul. Se adauga esenta de vanilie, iaurtul, si apoi faina amestecata cu praful de copt. Rezulta un aluat moale, ca o smantana. Se ia din aluat cu lingurita si se pune in uleiul incins. De fiecare data se baga mai intai lingurita in uleiul incins apoi se ia aluatul, ca sa nu se lipeasca. Dupa ce...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... mare e vorba despre doi frati italieni care vin in America si ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
250 gr faina 1 lingurita praf de copt 100 gr zahar 1 lingurita sare 2 oua 160 ml lapte 4 mere verzi mari feliate subtire 2 linguri unt, topit ulei pentru prajit zahar pudra pentru pudrat Amestecati bine faina, praful de copt, zaharul si sarea intr-un bol. Bateti ouale si laptele impreuna si adaugati amestecul de faina, amestecand pana e uniform. Apoi incorporati merele si untul topit. Lasati aluatul sa se odihneasca cel putin 10 min. Luati din aluat cu o lingura si prajiti in ulei fierbinte...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 albusuri de ou, 2 cani faina, 2 lingurite praft de copt, o lingurita zahar, 1/2 lingurita bicarbonat, 1/2 lingurita sare, 4 lingurite unt topit, 2 cani smantana, o ceasca ulei vegetal Mod de preparare: Se bat albusurile. Se amesteca separat faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul, zaharul, untul topit si smantana pana se omogenizeaza. La sfirsit se adauga albusul batut spuma, incet. Se pune o lingura de aluat in putin ulei si se prajeste in ulei. Trebuie sa iasa mingiute. Mod de servire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , carne etc. se pot prepara gogosele neumplute din aceeasi coca mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Rosiile taiate pe jumatate se calesc în ulei, peste ele adaugându-se usturoiul taiat, ardeiul maruntit si rozmarinul rupt în crengute mici. Aceste legume se lasa pe foc pâna când rosiile s-au înmuiat, însa în paralel se fierb pastele în apa cu sare. Peste sosul de rosii obsinut se toarna otetul balsamic, smântâna si se farâmiteaza ricotta. Toata aceasta compozitie se amesteca bine cu pastele fierte si se condimenteaza cu sare si cu piper. Pastele se servesc fierbinti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
In perioada 20 - 26 noiembrie, se va desfasura Saptamana Bucatariei Italiene in lume. In acest cadru, la data de 22 noiembrie, ICE - Agentia Italiana pentru Comert Exterior organizeaza, la Athene Palace Hilton, prima editie a evenimentului ,,Degusta Italia". Evenimentul, care include o prezentare cu degustare de vinuri si produse alimentare Made in Italy, [&] Post-ul Saptamana bucatariei italiene in lume apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... sa se incinga. - Puneti cate 3-4 gogosele deodata sa se prajeasca, vreme ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un aluat elastic. Se face gogosele rotunde de marimea unei nuci ... de caprioara se servesc cu gogosele de cartofi si sosul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ,drojdie ,apa ,sare si verdeturi italiene.Il lasam la dospit cca ... 150 ml apa si verdeturi italiene.Apoi lungurita de zahar .Lasam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,drojdie ,apa ,sare si verdeturi italiene.Il lasam la dospit cca ... 150 ml apa si verdeturi italiene.Apoi lungurita de zahar .Lasam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alb, 1/2 ceasca zeama de carne, gogosele de cartofi, sare, piper Mod ... de pui. Mod de servire Se serveste cu gogosele de cartofi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com