Cauta in 20.692 retete
... . 2. Amesteca cheddarul cu crema de brânza, pesmetul si mustarul într ... de ceapa si amestecul de brânza. 3. Mai da tava la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai sus. In poza aveti gogosele cu pateu, crema de unt ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... facut cu ochiul. Reteta de gogosele sarate chiar mi-a ramas in ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente (pentru 50 bucati) 200 gr iaurt 2 oua 2 plicuri zahar vanilat 1 esenta vanilie 1 praf copt 300 gr faina Mod de preparare Se bat ouale cu un pliculet de zahar vanilat, pana se topeste zaharul. Se adauga esenta de vanilie, iaurtul, si apoi faina amestecata cu praful de copt. Rezulta un aluat moale, ca o smantana. Se ia din aluat cu lingurita si se pune in uleiul incins. De fiecare data se baga mai intai lingurita in uleiul incins apoi se ia aluatul, ca sa nu se lipeasca. Dupa ce...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
250 gr faina 1 lingurita praf de copt 100 gr zahar 1 lingurita sare 2 oua 160 ml lapte 4 mere verzi mari feliate subtire 2 linguri unt, topit ulei pentru prajit zahar pudra pentru pudrat Amestecati bine faina, praful de copt, zaharul si sarea intr-un bol. Bateti ouale si laptele impreuna si adaugati amestecul de faina, amestecand pana e uniform. Apoi incorporati merele si untul topit. Lasati aluatul sa se odihneasca cel putin 10 min. Luati din aluat cu o lingura si prajiti in ulei fierbinte...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 albusuri de ou, 2 cani faina, 2 lingurite praft de copt, o lingurita zahar, 1/2 lingurita bicarbonat, 1/2 lingurita sare, 4 lingurite unt topit, 2 cani smantana, o ceasca ulei vegetal Mod de preparare: Se bat albusurile. Se amesteca separat faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul, zaharul, untul topit si smantana pana se omogenizeaza. La sfirsit se adauga albusul batut spuma, incet. Se pune o lingura de aluat in putin ulei si se prajeste in ulei. Trebuie sa iasa mingiute. Mod de servire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , carne etc. se pot prepara gogosele neumplute din aceeasi coca mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa se incinga. - Puneti cate 3-4 gogosele deodata sa se prajeasca, vreme ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un aluat elastic. Se face gogosele rotunde de marimea unei nuci ... de caprioara se servesc cu gogosele de cartofi si sosul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se freaca într-un castron brânza cu doua oua, lapte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurgeti de apa. Amestecati ouale, brânza rasa si smânt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat ouale cu iaurtul, apa minerala .Se adauga apoi aceasta compozitie in brânza zdrobita impreuna cu praful de copt . Se întind doua foi in tava bine unsa cu ulei . Se dau deoparte doua foi iar restul se se rup in compozitia de branza si se distribuie in tava .Deasupra se acopera cu cele doua foi care se ung putin cu ulei . Separat batem oul ,smantana si apa minerala ,compozitie pe care o punem peste cele doua foi . Dam la cuptor pentru 40 min la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un strat de crema de brânza. Adauga somon afumat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o compozitie spumoasa. Adauga untul racorit, brânza de vaci bine scursa ... bezea, încorporeaza-le în compozitia de brânza. 5. Unge o tava cu grasime ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se pun cartofii, telina, ceapa, patrunjelul, sarea si piperul. Peste legume se adauga suficienta apa cât sa le acopere. Totul se lasa la fiert pâna când legumele se înmoaie. Mai apoi, se adauga laptele care a fost fiert în prealabil în alt vas. Se fierbe supa pâna când devine cremoasa, dupa care se adauga brânza si sunca. Dupa ce brânza se topeste supa este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca pepenele cu tomatele, menta, ceapa si brânza într-un vas mare de salata. Combina uleiul, otetul, sarea si piperul într-un vas mai mic apoi toarna peste salata si amesteca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Brânza se amesteca cu stafidele,iaurtul, ouale batute usor, vanilia si zaharul. Foile se lasa la dezghetat la temperatura camerei. Se unge o tava cu unt si se aseaza 2 foi, intre care se pune o lingura de unt.Se pun câteva linguri de brânza apoi alte doua foi stropite cu unt. Se alterneaza straturile de foi si brânza astfel ca ultimul sa fie de foi. Se unge cu unt si se coace la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro