gem este pre gros cum il subtiez
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, gem de coacaze rosii, cum se marineaza slanina in borcane, ce este silitra unde se gaseste, limba de vita cum se curata, reteta gem de visine pentru diabet, cum se prepara carnea de capra, silitra ce este
... sa framantati aluatul e suficient sa il amestecati bine. Daca nu le ... cate o foaie de aluat nu prea groasa. Taiem foaia de aluat ... triunghi de aluat cate o lingura de gem. Nu puneti foarte mult gem (ca mine) fiindca o sa curga la copt. Rulam triunghiurile de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... forme adauga câte o lingurita de gem, dupa care se acopera cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai adauga faina, daca aluatul e prea moale sau cateva picaturi de lapte daca e prea tare. il lasam la frigider timp de 1 ora. Pregatim umplutura: albusurile ... subtirel, cam de 3-4 mm. apoi il decupam cu ajutorul unei forme ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... si otet in cantitati mici si amestecam energic. Daca amestecul e prea gros se poate adauga apa, la sfarsit amestecul trebuie sa fie ... ml otet) dar mi s-a parut prea acru asa ca am mai ...
Reţetă de pe bucatareasazglobie.blogspot.com
... nucsoara. Asezonati cu sare si piper. [tip]Daca sosul este prea gros, subtiati-l cu putin lapte folosit la inmuierea ciupercilor. Daca are ... taia (pentru ca smantana este prea slaba) , legati sosul cu putina ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cate putin, pana ce se obtine un aluat neted, nu prea gros, care se lasa apoi sa se odihneasca o jumatate de ora ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se lasa sa scada, ca sa nu fie nici prea gros, nici prea subtire. - 1 lingura unt sau untura, 1 lingura faina, 2 cepe, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de ulei, sare si piper dupa gust. Daca piureul este prea gros, se mai poate adauga din apa in care au fiert ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu apa rece, lasindu-se sa fiarba 2-3 clocote. Daca este prea gros, se dilueaza pina cind devine ca o smintina subtire. Dupa ce ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata, se opreste focul si se acopera. Daca sosul este prea gros, se mai adauga apa si se mai fierbe timp de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca sa mai subtiem laptele de cocos care mi s-a parut prea gros. Am repetat reteta cu lapte de soia/vaca si nu ...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
... se lege cu faina si, apoi, se sareaza. Daca este prea gros, se dilueaza cu apa, vin sau suc de rosii, dupa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... potrivim de sare. Nu fierbem prea mult sosul pt ca iese prea gros si se usuca pastele si nu mi-a placut. Avem nevoie ... rulourile si sa nu iasa prea uscate. Am folosit mult ulei ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... sita, se lasa sa mai dea vreo doua clocote. Daca e prea gros, se subtiaza cu putina zeama de carne. Dupa ce s-a luat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in sos;se lasa sa fiarba citeva clocote.Daca este prea gros, sosul se dilueaza putin, ca sa aiba consistentaunei smintini subtiri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face aluatul ca pentru paine si dupa ce a stat la dospit, se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se decupeaza bucatele mici cat pentru un corn. Se umplu cu gem si se ruleaza, apoi se aseaza in tava de copt. Se dau la cuptor pentru 30 de min si apoi se ung cu apa si miere pentru aspect de stralucire. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alt strat de foi unse,gemul de caise si ultimul strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro