Cauta in 20.697 retete
... mic pana-s pastele fierte cum va plac, apoi (daca sosul e prea gros se mai diluaza cu o lingura doua de apa de pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... telul, pâna se obtine un aluat potrivit de gros; daca este prea gros, mai adaugati putina bere. Se trec fielurile de peste prin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... garnitura de orez si salata verde. [tip]Daca sosul este prea gros mai adaugati cateva linguri de apa.[/tip] [tip]Daca doriti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... inguste si condimentat. Cand e prajit, il adaugam peste sosul de mazare ... aromele. SFATUL MEU: Daca sosul e prea subtire - mai adaugati o lingura de faina sau amidon. Daca e prea gros, mai puneti lapte (daca va place mai dulce) sau bulion ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Chiar daca vi se par prea multe condimente, credeti-ma pe ... nevoie sa mai adaug apa, dar daca vi se pare prea gros adaugati apa ( fierbinte) in timpul fierberii. Pappardelle cu Ragu de ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... in care au fost conservati ardeii. Daca nu este prea concentrat, il puteti strecura si folosi la fierberea carnii, in loc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Porniti blenderul si incorporati treptat uleiul (adaugati apa daca este prea gros). Pasati pana obtineti o pasta fina. Asezonati cu sare, piper si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu bufet suedez.Din fericire il puteti prepara cu ceva timp ... de un vin aromat, nu prea vechi, cum ar fi Beaujolais ... obtineti circa 2 cani jumatate de sos suficient de gros. Daca este prea subtire, mai fierbeti-l pe foc. Daca este prea gros, adaugati supa de vita pana obtineti consistenta dorita. Potriviti de ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... si esenta de rom si omogenizam. Daca aluatul va fi prea gros se va subtia cu ... cat sa curga in fir gros din lingura. Compozitia ramasa o aromam ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... obtinem un aluat omogen si il lasam la dospit pana isi ... . Dam in cateva clocote pana obtinem un sos nu foarte gros. Il dam deoparte sa se raceasca. Rasturnam aluatul pe masa de ... cuptor pana se rumeneste frumos. Il putem manca atat cald, caz in care il vom rupe cu mana, cat si rece, taiat ... . Daca aveti ocazia neaparat sa il incercati, e o gustare sanatoasa si are ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... cand carnea este patrunsa si sosul legat. Daca sosul este prea gros, mai adaugati apa. Asezonati cu sare si piper. Tocanita din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca s-a evaporat si urmeaza pasta de rosii. Daca sosul este prea gros mai putem pune din apa de la fiertul pastelor, va ... tot legumele. Daca sosul este prea acid puneti niste zahar. Punem ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ) 1 lingura ulei sare piper macinat gros pentru sos 1 ceapa mica 100 ... de pe foc in momentul adaugarii smantanii. Daca sosul este prea gros, mai adaugati putin lichid (apa sau vin, in functie de gust), daca este prea subtire, mai adaugati smantana dulce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mai da de doua -trei ori in clocot. Daca este prea gros, subtiem sosul cu putin lapte. Tot cald! Somonul afumat il taiem fasiute. Asamblare: Pe o farfurie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din zeama de lamaie, uleiul de masline si mustarul. Daca e prea gros, diluati cu o lingurita de apa. Aranjati frunzele de spanac in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cascaval si sunca (reteta, aici ), insa aluatul mi-a iesit mult prea gros decat limita legal admisa. De aceasta data, insa, am impartit ... ca ceapa sa nu fie prea iute, aspra. Dupa ce este ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... tigaia in care fierbe curcanul in vin. Daca sosul este prea gros, mai subtiati cu putin ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Daca dupa cantitatea data de lapte aveti inca un aluat prea gros, mai puteti adauga cate putin lapte. Intr-o tigaie puneti cate ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... scortisoara si dam in cateva clocote pana obtinem un sirop gros.Il strecuram si il lasam sa se raceasca . Cand s-au rumenit usor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... borcanel inchis etans, pe care il tinem in bucatarie, la temperatura ... o spuma aerata, pentru ca daca batem prea tare albusurile, spuma devine prea tare si se crapa la copt. Migdalele e musai sa fie ... sine), inseamna ca e ok. Daca se turteste prea mult, inseamna ca ... subtire si trebuie sa mai adaugati zahar. Daca amestecul e prea tare, il mai amestecam putin. Punem ... . Mai...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com