gem este pre gros cum il subtiez
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, gem de coacaze rosii, cum se marineaza slanina in borcane, ce este silitra unde se gaseste, limba de vita cum se curata, reteta gem de visine pentru diabet, cum se prepara carnea de capra, silitra ce este
... sa framantati aluatul e suficient sa il amestecati bine. Daca nu le ... cate o foaie de aluat nu prea groasa. Taiem foaia de aluat ... triunghi de aluat cate o lingura de gem. Nu puneti foarte mult gem (ca mine) fiindca o sa curga la copt. Rulam triunghiurile de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... forme adauga câte o lingurita de gem, dupa care se acopera cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se lege cu faina si, apoi, se sareaza. Daca este prea gros, se dilueaza cu apa, vin sau suc de rosii, dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in sos;se lasa sa fiarba citeva clocote.Daca este prea gros, sosul se dilueaza putin, ca sa aiba consistentaunei smintini subtiri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu apa rece, lasindu-se sa fiarba 2-3 clocote. Daca este prea gros, se dilueaza pana cind devine ca o smantana subtire. Dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in sos;se lasa sa fiarba citeva clocote.Daca este prea gros, sosul se dilueaza putin, ca sa aiba consistentaunei smintini subtiri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face aluatul ca pentru paine si dupa ce a stat la dospit, se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se decupeaza bucatele mici cat pentru un corn. Se umplu cu gem si se ruleaza, apoi se aseaza in tava de copt. Se dau la cuptor pentru 30 de min si apoi se ung cu apa si miere pentru aspect de stralucire. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alt strat de foi unse,gemul de caise si ultimul strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara peste bucatile de pui prafurile de boia, curry si piper, iar mai apoi asaza bucatile într-o tava unsa cu ulei sau cu unt. Amesteca mustarul cu miere si gemul într-un castron. Continutul se toarna peste bucatile pui si se lasa la marinat timp de o ora, dar se poate lasa si peste noapte. Mai apoi, tava cu pui se baga la cuptorul care a fost încalzit în prealabil si se lasa la copt timp de o ora, verificând ocazional puiul sa nu se lipeasca. Se poate servi cu orez,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 lingura miere, 1 cutie mica de iaurt, 200 ml lapte, 100 g gem de capsuni, 1 lingurita de zahar vanilat Mod de preparare: Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat. Mod de servire Se serveste in castronase sau pahare cu capsuni.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Gem de caise cu samburi 1.400 kg caise 375 gr zahar ... foc mic vreo 2 ore, eu il pun pe o table nu direct ... sa nu se prinda sis pre sfarsit se adauga zeama de ... mananaca sau se pun la gem. Se gusta samburii pentru a vedea ... daca sunt mai mici nu prea). Eu am spart samburii cu ... pe un prosop. Se pune gemul in borcane sterilizate si fierbinti ... pana a doua zi. Mie nu...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... . faina, 1 plic praf de copt, gem sau visine Mod de preparare ... , se unge repede cu un gem sau se presara visine fara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1 pliculet zahar vanilat 1 borcan mic gem de gutui 1-2 maini nuca rumenita ... copt varsam aluatul si apoi il nivelam cu o spatula. Dam la ... se inlatura hartia. Umplem cu gemul care este la temperatura camerei ... sa o ungem cu o lingura de gem si o inbracam in nuca. Acest ... pline cu varf dar nici prea scuturate ci potrivite. Rulada putem s-o umplem cu orice fel de gem (caise,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... unt pentru umplutura: 200 gr gem pentru sirop: 200 ml apa ... sa framantati aluatul e suficient sa il amestecati bine. Daca nu le ... cate o foaie de aluat nu prea groasa. Taiem foaia de aluat ... triunghi de aluat cate o lingura de gem. Nu puneti foarte mult gem (ca mine) fiindca o sa curga la copt. Rulam triunghiurile de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Gemul de prune este dulcele universal al copilariei. Fie ca il cheama gem, magiun sau marmelada, borcanul ... ca hotul a scapat basma curata:) Gem de prune cu scortisoara Fie ca il preferati ... intr-o oala mare, cu fundul gros. Se adauga zaharul si se ... acea culoare visiniu albastruie, caracteristica gemului. Dupa ce au inceput sa ... adauga scortisoara, nuca sau...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... ultima suta de metrii cu gemul de mure, nu de alta ... de nota 20! Siiiii e primul gem de mure pe care l-am ... intr-o cratita cu fundul mai gros si se amesteca cu zaharul ... un clocot, apoi am pus gemul in borcane curate, iar la iarna vom profita din plin de gemul asta minunat. Pofta buna ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com