Cauta in 21.294 retete
... . In aluat se pune somonul afumat taiat cubulete, buchetelele de brocoli ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Framanti un aluat faramicios din faina, sare si untul taiat cubulete. Adaugati treptat putina apa rece si framantati bine pana cand obtineti o compozitie de aluat omogena si consistenta, pe care o inveliti in folie alimentara si o pune-ti la frigider circa 30 de minute. Taiati carnatii in rondele subtiri sau daca aveti carnaciori de bere ii puneti intregi. Amestecati smantana cu ouale si condimentati cu sare, nucsoara si piper. Intinde-ti aluatul in foaie si imbracati o forma de tarta....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/4 kg ciuperci, 200 g costita afumata, 50 g unt, 2 linguri faina, 1 ceasca cu lapte, 2 linguri cascaval ras, sare, salata verde Mod de preparare: Ciupercile curatate si taiate se inabusa impreuna cu costita taiata cuburi. Se amesteca cu un sos alb. Se adauga cascavse gusta de sare. Se rumeneste intr-un graten.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga branza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Circa 200 g cirnat afumat, 700-800 g cartofi, ceapa (100 g) , 50 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 gr. cirnati afumati, 1-2 buc. ceapa, o legatura patrunjel, 2-3 linguri otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piper negru, o bucata de carnat afumat Mod de preparare: Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 peste afumat (cca 150 g), 2 buc. mere acrisoare, 2 cepe potrivite, 200 gr. maioneza, sare dupa gust Mod de preparare: Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, se potrivesc de sare si se amesteca cu maioneza. Mod de servire Se serveste pe un platou cu frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. fasole verde conservata, 200 gr. costita afumata, 1 pahar smantana, 1 buc. ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1/2 lingura faina, sare Mod de preparare: Se pune la fiert costita taiata bucatele, ceapa tocata marunt si radacina de patrunjel. Se adauga fasolea rupta bucatele si se continua fierberea. Se potriveste de sare, iar cind supa este gata, se adauga smantana amestecata cu faina. Dupa un clocot, se da supa la o parte si se adauga verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Se fierbe orezul in 600ml de apa cu doua linguri de ulei timp de 20 de minute. Sau folositi ca si mine, o punga de orez prefiert de 125g, pe care-l lasati in apa fierbinte timp de 8-12 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa se sa raceasca, apoi se amesteca cu ouale batute, cascavalul ras, usturoiul pisat, mararul tocat-eu am avut doar uscat, am pus o lingura- sare si piper, dupa gust. 2. Se amesteca bine compozitia de orez, apoi se formeaza clatite de 10-15 cm diametru, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 g costita afumata nu prea grasa, 30 g grasime, 125 g smantana, 2 oua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o scrumbie afumata de 600-700 gr., 1 buc. lamiie, 3 buc. ceapa potrivita, sare, piper, 2 buc. rosii, patrunjel, 300 gr. maioneza Mod de preparare: Se aleg fileurile, se taie in cuburi mici si se pun in salatiera. Se adauga ceapa taiata fin, se asezoneaza cu zeama de lamiie, se potriveste de sare si piper. Se decoreaza salata cu felii de rosii proaspete, patrunjel verde si se aplica de jur-imprejur o coroana de maioneza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fileuri de hering afumat, 2 fileuri de scrumbie proaspata (congelata), 1 ou, 2 linguri ... cu felii mici de fileu afumat. Fileurile de peste proaspat se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau bulionul. Cind supa este fiarta, se potriveste gustul cu usturoi ... , 1 lingura untdelemn, 100-150 g costita afumata, 2-3 catei usturoi, 100 g cascaval, 40 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne de vaca, 150 g costita afumata, 1 pahar cu vin, cimbru, 2-3 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cirnati afumati, 1-2 cepe, 2 linguri smantana, 1 galbenus de ou, 1 lingura faina, 3-4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
macrou afumat, cartofi, sfecla rosie, morcov, ceapa, maioneza Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun la fiert pastele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Uleiul se pune într-o tigaie sa se încinga. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pâna devine sticloasa. Se adauga smântâna, galbenusul de ou, vinul si putina sare. Se fierbe pâna se înmoaie ceapa si se formeaza un sos. Se amesteca pastele cu sosul si se pun felii de somon. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat si parmezanul. Pastele se servesc cu putin piper proaspat macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. costita afumata, 1/2 kg. ficatei de pui, piper,scobitori Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. taitei, o lingura untura, 250 gr. sunca afumata, 1 pahar smantana, 2 oua, 1 lingura de pesmet, sare Mod de preparare: Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu sunca taiata marunt, galbenusurile, albusurile batute spuma si cu smantana. Se unge o forma cu untura, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se rumeneste la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com