Cauta in 21.294 retete
... centrul Parisului. Elegant si foarte gustos. Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de porc, de aproximativ 1,5 kg, bine curatata de grasime 4-5 catei de ... balsamic) 10 felii de costita, preferabil, afumata, sau sunca grasa si afumata ulei sare piper (iti recomand un amestec proaspat macinat din ... cutit ascutit, desfa bucata de pulpa, astfel incat sa obtii o bucata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 6 portii: 700 g piept de curcan 150g unt 150 g pulpa de porc afumata 2 ml frisca 150 g ardei marinat sare, piper macinat 100 g mazare ... , se bate putin, se sareaza. Pulpa afumata se taie cubulete, ardeii se toaca marunt. Preparare: Cubuletele de pulpa afumata se calesc in unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Proaspeti sau uscati, cruzi sau afumati, carnatii au marea calitate de ... doar imaginatia. Secretul carnatilor de porc consta in ingredientele de calitate ... corecte, matele potrivite si uscarea/afumarea lor corespunzatoare. Exista multe adaosuri ... care abunda in tesut gras (pulpa, burta, ceafa, etc). Proportia de ... % carne). Prin scurgere, uscare si afumare o parte din grasimi se topeste ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... sau dulce), sare, piper, usturoi, cimbru, dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de preparare: Se spala bine ... interioara. Se adauga un strat subtire de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet pe toata suprafata interioara ... 30 minute. Daca nu se afuma, se pudreaza bine buturelul cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o compozitie picanta: slanina proaspata sau afumata, taiata marunt cu marar, patrunjel ... servindu-l la fel. - Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel, ceapa, usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, 1/2 ceasca smantana, 1/2 ceasca zeama de carne, o cantitate ... usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig ... . Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. pulpa de porc, 200 gr. slanina afumata, o cescuta de ulei, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina ... cite o felie subtire de slanina afumata. Se face sul fiecare bucata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa marineze bine in condimente. Pulpele inferioare de pui, cunoscute popular ... , imprumuta din savoarea carnii de porc sarate si uscate. Portii: 4 Timp ... 1 lingura rasa de boia dulce (afumata) 1 lingura rasa cimbru uscat 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
spetele (pulpele din fata) de porc; burta (bletul); ceafa de minzat; condimente: sare ... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat de ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... /brioche-cu-branza-si-salam-afumat-si.html http://adnas54.blogspot ... /2010/04/rulada-de-somon-afumat.html http://easypeasy.ro/2010 ... -milea.blogspot.com/2010/04/pulpa-de-vita-cu-sos-de ... .com/2010/04/friptura-de-porc-cu-sos-de-ciuperci-si ... ://bucatareselevesele.blogspot.com/2010/04/pulpa-de-miel-in-crusta-de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ... mai gustoasa, toba se poate afuma pentru a capata o aroma delicata de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat de ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de porc (100 ml la Kg de ... , dupa care se dau la afumare 2-3 zile, pina cind capata culoare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ori prin masina de tocat carne grasa de la gatul porcului, pulpa si muschi in parti egale. Se adauga bucatile mici de ... se pot de asemenea zvanta si afuma. - 1 kg de carne de porc, 150 g slanina, 1 capatana de usturoi, 30 ... mirodenii pentru carnati, intestine de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masina de tocat. Taie costita afumata in cubulete si amestec-o bine ... scoate vasul cu pateul de porc din tava cu apa, ia ... pateu cu castraveti murati, pline prajita si mustar. - 500 g pulpa de porc, 500 g rasol de porc fara os, 400 g praz, 50 g unt, 2 catei de usturoi, 150 g costita afumata, 2 felii subtiri de bacon, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de conservare a carnii de porc, alaturi de afumare, carnea la garnita (vas de metal pentru transportat ... dincolo de untura. Carnea de porc astfel conservata este ideala pentru ... retete. Reteta de carne de porc si carnati in untura nu ... si rabdare. Reteta: Carne de porc si carnati in untura Ingrediente: carne de porc proaspata (pulpa, spata) carnati proaspeti de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... porc intreg, doar 4.4% sunt muschiuleti, 13,4% antricot, 26% carne superioara (pulpa-spata), 22.6% carne calitatea I (margine ... carne la macelarie. Muschiuletul de porc, antricotul si vrabioara sunt bucatile ... si cele mai multe mezeluri afumate. Antricotul, cotletul si vrabioara sunt ... (tocanuri, in special). Costitele de porc sunt delicioase la gratar sau ... borcan pastrata in grasime de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dispusa la grele incercari. Ciolanul (pulpa inferioara) - se poate frige intreg ... si proaspete. Ceapa, usturoiul, slanina afumata, cimbrul, enibaharul si semintele de ... . Garnituri : Garniturile pentru carnea de porc sunt pe masura generozitatii ei ... adevarat nepotrivite dupa o friptura de porc. Berea, in special neagra, este o bautura traditionala langa o friptura de porc. Dar, probabil, cele...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se asaza pulpa intr-o oala pentru cuptor, (ceramica de fonta Jena ... sa dospeasca 2 ore. Se intoarce pulpa de citeva ori. Dupa acest ... o parte din grasime de pe pulpa, se imparte deasupra si pe ... frunze de patrunjel. - Pentru 8 persoane: 2 Kg pulpa de porc proaspata putin afumata cu soric, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 praz, 2 foi dafin, 5 cuisoare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o zi. Apoi se pune la afumat trei-patru zile, dupa care ... in apa cu putina sare pana cand se inmoaie. - 1 pulpa de porc (5 kg), 400 g sare, 12 g silitra, 10 boabe piper, 2 boabe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si carne (mai putin de porc) peste noapte, pentru a da energie ... ramas aceleasi: felurite carnuri de porc, pui sau vita, carnati chorizo ... ] Portii: 12-14 Timp de preparare: 2-3 ore Ingrediente: 1 ciolan de porc (afumat sau proaspat) 1 kilograme carne de porc (pulpa, spata) 800 grame carne ... masline, nautul si carnea de porc, foile de dafin, 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro