drob pateu vegetal
Pagina 3 din 5
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii o pasta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asculta ce spun eu: Nu este deloc greu! Cand faci cel mai bun jeleu Ca bucatar capeti tupeu INGREDIENTE 400 gr crema vegetala de cocos de la SanoVita 200 ml lapte 100 ml smantana lichida 60 gr zahar 20 gr gelatina 150 ml apa rece 50 gr fulgi de nuca de cocos PLAN DE LUCRU [&] Post-ul JELEU DIN CREMA VEGETALA DIN NUCA DE COCOS apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Inca o reteta rapida pentru avocado, ideala pentru gustari si mic dejun! Ingrediente 1 avocado 1 fir de ceapa verde o jumatate de grapefruit sucul de la o jumatate de lime putina sare Se curata avocado si se da prin robotul de bucatarie impreuna cu ceapa si grapefruitul. Se stoarce peste sucul de la o jumatate de lime si se amesteca bine pentru a impiedica oxidarea. Este un mic dejun tonic si revigorant, modul ideal de a masca graefruitul amar in dieta celor care nu il consuma ca atare. Pofta...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ca anul asta pe langa drobul de miel am preparat si un drob de porc in crusta de foietaj. Din pacate nu ... . Asezam jumatate din compozitia de drob si apoi asezam ouale fierte ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pateul de ficat se poate prepara in mai multe feluri : mai fin ca si o pasta - crema, sau mai gros ca si o terina. De obicei, in pateul mai fin utilizam unt , dar in tipul taranesc utilizam carne de porc cu grasime. Ingrediente : - 350 g ficat de pui - 350 g carne de porc cu grasime - 2 linguri de cognac - 1 ou - 2 foi de dafin - 1 lingurita de gelifiant in pudra - sare, piper Macinati ficatul si carnea separat. Amestecati toate ingredientele, asezonati. Pentru 1 kg de carne cu ficat - 16 g...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... . Cum veti vedea este 100% vegetal, fara lactate si fara oua ... a ver es una receta 100% vegetal, sin lactosa y sin huevos (esto ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg ficat pui 8 oua 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel sare, piper Fierbem ficateii in apa cu sare apoi ii maruntim la robot. Pastram cativa ficatei pe care ii vom taia cubulete mici. Adaugam verdeturile tocate marunt. Batem ouale cu sarea si piperul si incorporam. Turnam compozitia in tava. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Lasam sa se raceasca apoi taiem felii.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura Delikat. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cand sunt fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare. Maslinele se curata de samburi si se taie feliute. Orezul fiert se amesteca cu ceapa, cartofii, morcovii, telina, maslinele. Se adauga pesmet, 1 cana supa cu Delikat si verdeturile tocate marunt. Se pune boia de ardei, se sareaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fiebe ficatul si apoi se taie cubulete,se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ficatul , ouale si faina,verdeturile tocate marunt si se pun in tava care este acoperita cu hartie de copt, apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin lapte. * painea va face drobul mai pufos Se scurg bine ... . Bateti ultimul ou crud ramas si ungeti drobul cu el. Dati drobul la cuptor, la 180C pentru 50 minute. Cand il scoateti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care l-am facut acum 3 ani: Drob de miel :P ...cu mici diferente ... adauga jumatate din compozitia de drob, oua fierte intregi (cate incap ... pozele de mai sus, langa drobul pozat la lumina chioara a hotei ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
O varianta a "purcelusilor" . Ideea impletiturii am preluat-o de pe site-ul supercook.ru. Aveti nevoie de: 600 g carne tocata de piept de pui 1 ou 1 morcov 1 ceapa 3-4 catei de usturoi sare, piper, cimbru 100 g bacon feliat subtire Legumele se toaca marunt, se adauga la carne, impreuna cu oul si condimentele, si se amesteca bine. Sare se pune foarte putina sau deloc. Din feliile de bacon se face o impletitura patrata. Se pune carnea peste ea, se modeleaza o forma alungita si, dupa ce se ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
Ingrediente: -400 g ficatei -2 cepe-marime medie -2 catei de usturoi -sare si piper dupa gust -ceva ulei -1 canita (espresso) cu vin alb Se taie ceapa pestisori grosi,si se pune la incins in ceva ulei. Cind ceapa e doar putin aurie,se aduga ustroiul tocat grob,si ficateii. Totul de face la foc rapid.Se invirte destul de des(depinde si de vasul in care faceti) Se condimenteaza dupa gust. Cind scade zeama,pe care o lasa ficateii,se aduga cescuta de vin. Se lasa tot la foc rapid,pina scade. Se...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte. Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine. Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt , se vor toca si pulpele,ceapa si verdeata. Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust. Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei. Se da la cuptorul incins...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În plus, poti sa adaugi frunze proaspete de patrunjel, ardei capia, curry, cimbru sau orice alt condiment preferat. Se pun ingredientele în robotul de bucatarie si se mixeaza bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust. Sarea se pune mai putina decat de obicei, pentru ca baconul e destul de sarat. Din feliile de bacon se face o impletitura patrata.Se pune compozitia de carne pe mijloc, modeland-o si dandu-i o forma usor alungita. Se inveleste cu “paturica” de bacon,apoi se transfera intr-un vas termorezistent sau intr-o forma de chec/cozonac. Se da...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 gr ficat 6 oua fierte 8 oua crude 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel sare, piper Mod de preparare: Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul. Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficat ul de pui il puteti innabusi in putin ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste verdeturi. Batem usor ouale si le punem peste celelalte...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1. Unge cu ulei si tapeteaza cu folie alimentara o forma de terina sau de cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioara a terinei, asa ca ai grija sa arate cât mai bine). 2. Marunteste într-un robot de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta italiana foarte rapida pentru a obtine un pate de somon afumat cu parmezan. Un pate rafinat, ideal pentru tartine sau pentru umplut legume (rosii, castraveti, etc.). Asortati-l cu alte paste tartinabile pe baza de peste sau fructe de mare, dar si cu salate proaspete. [readalso] Vezi aici si reteta video de: Pate din ficat. [/readalso] Reteta: Pate de somon cu parmezan Ingrediente: 100 grame somon afumat 100 grame mascarpone 50 grame parmezan ras 20 ml smantana dulce piper proaspat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro