Cauta in 21.294 retete
se fierbe fasolea in apa cu sare si putin ulei,dupa care se lasa la scurs si racit,pieptul de pui de fierbe se raceste si se toaca cubulete, separat intr-o tigaie cu putin ulei calim cepele,si ele tocate marunt ,in care punem un praf de sare si putin piper. apoi le lasam sa se raceasca.Dupa toate acestea intr-un vas mai mare punem fasolea, pieptul de pui , ceapa calita ,verdeata tocata marunt si ouale batute si incepi prin a amesteca compozitia si o gusta de sare.Intr-o tava, se pune hirtie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scoate tava si se unge drobul desupra cu un ou batut ... . Se mai lasa inca 10 minute si drobul e gata. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... naturala despre cum poti realiza pateu delicios. Ingrediente: 3 ficatei de pui ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Asculta ce spun eu: Nu este deloc greu! Cand faci cel mai bun jeleu Ca bucatar capeti tupeu INGREDIENTE 400 gr crema vegetala de cocos de la SanoVita 200 ml lapte 100 ml smantana lichida 60 gr zahar 20 gr gelatina 150 ml apa rece 50 gr fulgi de nuca de cocos PLAN DE LUCRU [&] Post-ul JELEU DIN CREMA VEGETALA DIN NUCA DE COCOS apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Inca o reteta rapida pentru avocado, ideala pentru gustari si mic dejun! Ingrediente 1 avocado 1 fir de ceapa verde o jumatate de grapefruit sucul de la o jumatate de lime putina sare Se curata avocado si se da prin robotul de bucatarie impreuna cu ceapa si grapefruitul. Se stoarce peste sucul de la o jumatate de lime si se amesteca bine pentru a impiedica oxidarea. Este un mic dejun tonic si revigorant, modul ideal de a masca graefruitul amar in dieta celor care nu il consuma ca atare. Pofta...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii o pasta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Cind este gata, se rastoarna drobul pe un platou si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ca anul asta pe langa drobul de miel am preparat si un drob de porc in crusta de foietaj. Din pacate nu ... . Asezam jumatate din compozitia de drob si apoi asezam ouale fierte ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pateul de ficat se poate prepara in mai multe feluri : mai fin ca si o pasta - crema, sau mai gros ca si o terina. De obicei, in pateul mai fin utilizam unt , dar in tipul taranesc utilizam carne de porc cu grasime. Ingrediente : - 350 g ficat de pui - 350 g carne de porc cu grasime - 2 linguri de cognac - 1 ou - 2 foi de dafin - 1 lingurita de gelifiant in pudra - sare, piper Macinati ficatul si carnea separat. Amestecati toate ingredientele, asezonati. Pentru 1 kg de carne cu ficat - 16 g...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... . Cum veti vedea este 100% vegetal, fara lactate si fara oua ... a ver es una receta 100% vegetal, sin lactosa y sin huevos (esto ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 kg ficat pui 8 oua 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel sare, piper Fierbem ficateii in apa cu sare apoi ii maruntim la robot. Pastram cativa ficatei pe care ii vom taia cubulete mici. Adaugam verdeturile tocate marunt. Batem ouale cu sarea si piperul si incorporam. Turnam compozitia in tava. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Lasam sa se raceasca apoi taiem felii.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Coca: 300g faina, 200g grasime, 1 ou: Umplutura: maruntaie de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde, sare, piper, miez de franzela inmuiat in lapte Mod de preparare: Se prepara un aluat fraged din faina, grasime si ou. Se intinde o foaie ca de taitei, iar la mijloc se pune compozitia preparata ca la drobul de miel. Se asaza marginile si se coace la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura Delikat. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cand sunt fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare. Maslinele se curata de samburi si se taie feliute. Orezul fiert se amesteca cu ceapa, cartofii, morcovii, telina, maslinele. Se adauga pesmet, 1 cana supa cu Delikat si verdeturile tocate marunt. Se pune boia de ardei, se sareaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fiebe ficatul si apoi se taie cubulete,se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ficatul , ouale si faina,verdeturile tocate marunt si se pun in tava care este acoperita cu hartie de copt, apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin lapte. * painea va face drobul mai pufos Se scurg bine ... . Bateti ultimul ou crud ramas si ungeti drobul cu el. Dati drobul la cuptor, la 180C pentru 50 minute. Cand il scoateti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care l-am facut acum 3 ani: Drob de miel :P ...cu mici diferente ... adauga jumatate din compozitia de drob, oua fierte intregi (cate incap ... pozele de mai sus, langa drobul pozat la lumina chioara a hotei ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 g ceapa, 100 g franzela, 50-80 ml untdelemn, 100 ml smantana (se poate si fara ), 3-4 oua, sare, piper, enibahar, marar, patrunjel, tarhon. Mod de preparare: Maruntaiele de miel se spala la un jet de apa. Ceapa taiata marunt se caleste un minut, in 5-6 linguri de untdelemn, apoi se adauga plaminii taiati in bucati mici, rinichii taiati in jumatate, pe lungime, apoi crestati in 2-3 locuri si bine spalati, o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g ficat de vitel, 500 g ciuperci, 2 cepe, 300 g unt, sare, piper, 1 ou, masline (gogosari), patrunjel Mod de preparare: Se curata, se spala si se taie bucati mari ciupercile. Pe fundul unei cratite se pun doua lingurite de unt, cepele taiate in patru, ciupercile, ficatul taiat bucati mai mari si doua linguri de apa. Se acopera si se fierb incet, scuturind cratita din timp in timp. Cind nu mai ramine apa, se ia de la foc, se lasa sa se raceasca, apoi se da totul prin masina de tocat. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O varianta a "purcelusilor" . Ideea impletiturii am preluat-o de pe site-ul supercook.ru. Aveti nevoie de: 600 g carne tocata de piept de pui 1 ou 1 morcov 1 ceapa 3-4 catei de usturoi sare, piper, cimbru 100 g bacon feliat subtire Legumele se toaca marunt, se adauga la carne, impreuna cu oul si condimentele, si se amesteca bine. Sare se pune foarte putina sau deloc. Din feliile de bacon se face o impletitura patrata. Se pune carnea peste ea, se modeleaza o forma alungita si, dupa ce se ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com