Cauta in 20.697 retete
Curatam si feliem fructele.Le punem intr-un bol si adaugam zaharul vanilinat.Punem salata in castronele si o decoram cu frisca vegetala.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestecat bine bine 150 g de pateu cu 50 g de unt si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic (preparat dupa reteta din catalogul de retete) Mod de preparare: Se folosesc pulpele din fata, ficatul, maruntaiele si carnea cazuta din abdomen la transare. Se fierbe sub presiune pana se dezoseaza. Se da de doua ori prin masina de tocat, se adauga trei-patru cepe calite, nu arse, o lingura de boia. Se bate la mixer cu 1-2 pachete de unt, coriandru si nucsoara. Cand este aproape gata, se toarna un paharel de coniac sau de whisky. Intr-o tava de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaie de miel si prapurele de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde multa, sare, piper, miez de franzela inmuiat in lapte Mod de preparare: Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se prajesc sau se fierb in apa clocotita cu sare, iar apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu ceapa inabusita, verdeata toccata marunt, miezul de franzela inmuiat in lapte. Din cele 7 oua, 3 se fierb tare si se toaca, sau se dau prin masina, iar celelalte 4 oua se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ficat de vitel, 250g slanina, 100g unt, sare, piper, aspic (zeama de piftie) Mod de preparare: Ficatul se tine in lapte rece cam 10-12 ore. Se acopera cu felii de slanina si se pune la fiert in baia de apa la cuptor. Dupa doua ore, cind e fiert, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de carne de 2-3 ori, apoi se freaca bine cu o lingura de lemn pana ce se albeste. Se adauga untul frecat spuma, sare, piper, se stropeste cu o picatura de vin si se freaca din nou bine. Pasta obtinuta...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta aceasta am gasit-o in una din cartile Marthei Stewart si am tot plimbat-o dintr-o agenda in alta, fara sa reusesc sa o si pregatesc. Dar, acum ca in sfarsit am reusit, tare mult regret timpul pierdut. Pateul acesta este simplu de facut, usor si foarte gustos. Este o placere sa incepi ziua cu un astfel de mic dejun (se potriveste de minune cu painea prajita), dar este o alternativa grozava si pentru un sandwich putin mai altfel in pachetel sau pentru un aperitiv. Ingrediente 3 oua...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
inima, ficatul si plaminii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 legaturi cu ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, 1 prapur, Mod de preparare: Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sunt gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 500 gr cartofi fierti 250 gr ceapa tocata 3 catei de usturoi 6 lg fulgi de ovaz 7 lg suc de rosi 200 ml apa 5 lg pesmet 1 lingurita cimbru 1/2 lingurita oregano 1 lg seminte de in patrunjel verde sare Mod de preparare: Cartofi fierti se razuie pe razatoarea cea mare.Ceapa tocata,
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
1/2 kg ciuperci, 100g unt, 1/2 lingura otet, 1 ceapa, verdeata, 1 ou, 4 1/2 linguri faina, sare, piper Mod de preparare: Ciupercile taiate felioare subtiri se fierb timp de 10 minute in apa cu otet, se scurg si se inabusa in unt cu ceapa taiata, sare, piper, verdeata, o lingurita de faina si se lasa la fiert in zeama lor 1 ora, pana scade zeama. In acest timp se intinde o foaie groasa de 2 mm, obtinuta din ou, faina, putina sare, o lingurita de unt si o cescuta de apa. Se asaza foaia intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Cind este gata, se rastoarna drobul pe un platou si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea si ficatul si se toaca marunt cu cutitul. Se adauga ouale si bucata de paine si restul ingredientelor. Se pun toate intr-un vas si se baga in cuptor la temperatura medie. Amestecul poate fi invelit intr-o foaie de aluat facuta dintr-un ou, 150 g faina si o lingura de ulei. - 500 g carne de miel si ficat, 2 oua, o felie de paine, 1 lingurita de smantana, 1 legatura de patrunjel taiat marunt, 2 cepe, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam 4-5 cm in diametru. Se ruleaza in folie si se lasa la frigider peste noapte. Se toaca ceapa si mararul si se amesteca cu branza. Aceasta se poate emolia cu lapte, iaurt sau apa daca nu este suficient de moale. Se adauga sare dar e mai sanatos fara. Pentru o masa mai sofisticata se pot umple cu aceasta compozitie rosii sau ardei care se taie felii si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bol mare, amesteca orezul cu vegetalele. Separat, amesteca componentele pentru dressing ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina, zaharul, apa si uleiul (margarina) se mixeaza foarte bine sau se framanta cu mana pana obtinem o coca potrivita. Se lasa la rece 1/2 ora, apoi se intinde o foaie cam de 1 cm grosime. Se aseaza intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt. Desfacem bulionul in putina apa si ungem aluatul. Deasupra asezam toate celelate ingrediente dupa dorinta (mai putin usturoiul). Dam la cuptor pentru cca. 20 de minute. Daca dorim ca pizza noastra sa se caramelizeze usor deasupra, in ultimele 3-4...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sint gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se prajesc sau se fierb in apa clocotita cu sare, iar apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu ceapa inabusita, verdeata toccata marunt, miezul de franzela inmuiat in lapte. Din cele 7 oua, 3 se fierb tare si se toaca, sau se dau prin masina, iar celelalte 4 oua se amesteca bine cu compozitia, se pune sare si piper. Se aranjeaza prapurele intr-o tava unsa cu unt, dupa ce a fost tinut mai intii in apa calduta ca sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. Intr-o cratita unsa cu ulei se asaza prapurul bine spalat in asa fel ca sa acopere fundul, laturile cratitei si sa se reverse peste ele. Se asaza tocatura, se acopera marginile prapurului si se coace la cuptor. Cind este gata, se rastoarna pe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
un blat de tort taiat in doua sau trei, un borcan de piure de castane, frisca vegetala Mod de preparare: Se amesteca piureul cu frisca batuta in prealabil si se intinde amestecul peste foile taiate de blat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca usor si cand sunt fierte se scurg de apa. Se pun pastele intr-un bol, se adauga sosul de ciuperci, cascavalul vegetal ras, se amesteca si se servesc calde. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiata. Pune într-o tigaie margarina vegetala si las-o pe foc sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro