Cauta in 21.294 retete
Ingrediente: 500 g ficat de pui 2 linguri de ulei 50 ml vin alb sec sau demisec 3 linguri de smantana grasa, fina 2 lingurite de cimbru uscat sare si piper, dupa gust Mod de preparare: Se incinge tigaia cu cele 2 linguri de ulei si se aseaza ficatul de pui, bucata cu bucata. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu cimbrul uscat. Se lasa ficatul sa se faca, pe ambele parti, dupa care se toarna vinul alb peste comozitie, se mai alsa in tigaie pe fc mic, inca 10 minute. Dupa ce compozitia s-a...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Un pate de ton foarte simplu de facut si cu rezultate excelente pentru tartinele de zi cu zi dar si pentru cele de petrecere  pate de ton. O reteta italiana mai mult decat rapida, usor de asortat cu alte paste tartinabile sau cu alte tipuri de finger food . [readalso] Vezi aici si reteta de: Pate de somon . [/readalso] Reteta: Pate de ton Ingrediente: 200 grame fulgi de ton in ulei (scursi) 100 branza ricotta 50 grame unt la tempertura camerei 10 grame capere in otet 1 varf de cutit boia de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic (preparat dupa reteta din catalogul de retete) Mod de preparare: Se folosesc pulpele din fata, ficatul, maruntaiele si carnea cazuta din abdomen la transare. Se fierbe sub presiune pana se dezoseaza. Se da de doua ori prin masina de tocat, se adauga trei-patru cepe calite, nu arse, o lingura de boia. Se bate la mixer cu 1-2 pachete de unt, coriandru si nucsoara. Cand este aproape gata, se toarna un paharel de coniac sau de whisky. Intr-o tava de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaie de miel si prapurele de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde multa, sare, piper, miez de franzela inmuiat in lapte Mod de preparare: Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se prajesc sau se fierb in apa clocotita cu sare, iar apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu ceapa inabusita, verdeata toccata marunt, miezul de franzela inmuiat in lapte. Din cele 7 oua, 3 se fierb tare si se toaca, sau se dau prin masina, iar celelalte 4 oua se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ficat de vitel, 250g slanina, 100g unt, sare, piper, aspic (zeama de piftie) Mod de preparare: Ficatul se tine in lapte rece cam 10-12 ore. Se acopera cu felii de slanina si se pune la fiert in baia de apa la cuptor. Dupa doua ore, cind e fiert, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de carne de 2-3 ori, apoi se freaca bine cu o lingura de lemn pana ce se albeste. Se adauga untul frecat spuma, sare, piper, se stropeste cu o picatura de vin si se freaca din nou bine. Pasta obtinuta...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in cuptorul incins si coace drobul, la foc potrivit circa 60 ... 15 minute inainte de a scoate drobul din cuptor, unge-l pe deasupra ... oul ramas, bine batut. Lasa drobul sa se raceasca, apoi taie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Reteta aceasta am gasit-o in una din cartile Marthei Stewart si am tot plimbat-o dintr-o agenda in alta, fara sa reusesc sa o si pregatesc. Dar, acum ca in sfarsit am reusit, tare mult regret timpul pierdut. Pateul acesta este simplu de facut, usor si foarte gustos. Este o placere sa incepi ziua cu un astfel de mic dejun (se potriveste de minune cu painea prajita), dar este o alternativa grozava si pentru un sandwich putin mai altfel in pachetel sau pentru un aperitiv. Ingrediente 3 oua...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
inima, ficatul si plaminii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 legaturi cu ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, 1 prapur, Mod de preparare: Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sunt gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 500 gr cartofi fierti 250 gr ceapa tocata 3 catei de usturoi 6 lg fulgi de ovaz 7 lg suc de rosi 200 ml apa 5 lg pesmet 1 lingurita cimbru 1/2 lingurita oregano 1 lg seminte de in patrunjel verde sare Mod de preparare: Cartofi fierti se razuie pe razatoarea cea mare.Ceapa tocata,
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
1/2 kg ciuperci, 100g unt, 1/2 lingura otet, 1 ceapa, verdeata, 1 ou, 4 1/2 linguri faina, sare, piper Mod de preparare: Ciupercile taiate felioare subtiri se fierb timp de 10 minute in apa cu otet, se scurg si se inabusa in unt cu ceapa taiata, sare, piper, verdeata, o lingurita de faina si se lasa la fiert in zeama lor 1 ora, pana scade zeama. In acest timp se intinde o foaie groasa de 2 mm, obtinuta din ou, faina, putina sare, o lingurita de unt si o cescuta de apa. Se asaza foaia intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Cind este gata, se rastoarna drobul pe un platou si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea si ficatul si se toaca marunt cu cutitul. Se adauga ouale si bucata de paine si restul ingredientelor. Se pun toate intr-un vas si se baga in cuptor la temperatura medie. Amestecul poate fi invelit intr-o foaie de aluat facuta dintr-un ou, 150 g faina si o lingura de ulei. - 500 g carne de miel si ficat, 2 oua, o felie de paine, 1 lingurita de smantana, 1 legatura de patrunjel taiat marunt, 2 cepe, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maruntaiele se fierb bine. Apoi se taie in bucati marunte sau, pentru un aspect mai fin, se dau prin masina de tocat. Se taie patrunjelul in bucati mici. Se caleste putina ceapa, peste care se toarna maruntaiele, ceapa verde in bucati mici, patrunjelul, piper, 4-5 oua batute in prealabil. Se pune prapurul in apa calduta pentru a se intinde. Se unge o tava de chec fierbinte si se presara cu pesmet alb. In ea se intinde prapurul si se pune compozitia. Din loc in loc, se aseaza la mijloc cite un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam 4-5 cm in diametru. Se ruleaza in folie si se lasa la frigider peste noapte. Se toaca ceapa si mararul si se amesteca cu branza. Aceasta se poate emolia cu lapte, iaurt sau apa daca nu este suficient de moale. Se adauga sare dar e mai sanatos fara. Pentru o masa mai sofisticata se pot umple cu aceasta compozitie rosii sau ardei care se taie felii si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara un aluat fraged din faina, grasime si ou. Se intinde o foaie ca de taitei, iar la mijloc se pune compozitia preparata ca la drobul de miel. Se aseaza marginile si se coace la cuptor. - Coca: 300 g faina, 200 g grasime, 1 ou. Umplutura: maruntaie de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde, sare, piper, miez de franzela inmuiat in lapte. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bol mare, amesteca orezul cu vegetalele. Separat, amesteca componentele pentru dressing ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe orezul si se strecoara, ceapa se caleste putin in ulei, mararul se toaca fin, ciupercile si gogosarul se taie si ele cit mai marunt. Se amesteca pateul cu cipercile, gogosarul, orezul, mararul cele 3 oua crude, sare si piper dupa gust. Se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina o tava mijlocie de chec, se pune compozitia in tava si daca doriti puteti sa infundati usor in compozitie cele 3 oua fierte si curatate de coaja. Se coace la foc potrivit 15-20 minute, pina cind face o crusta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina, zaharul, apa si uleiul (margarina) se mixeaza foarte bine sau se framanta cu mana pana obtinem o coca potrivita. Se lasa la rece 1/2 ora, apoi se intinde o foaie cam de 1 cm grosime. Se aseaza intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt. Desfacem bulionul in putina apa si ungem aluatul. Deasupra asezam toate celelate ingrediente dupa dorinta (mai putin usturoiul). Dam la cuptor pentru cca. 20 de minute. Daca dorim ca pizza noastra sa se caramelizeze usor deasupra, in ultimele 3-4...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sint gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile, ouale si faina si se pune in tava unsa si presarata cu faina (sau in doua tavi de chec inguste) apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini. Se serveste cald sau rece. - 2 cutii ciuperci taiate, 5 cepe potrivite, 3 oua, 3 linguri faina, marar, patrunjel, delikat, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro