Cauta in 21.308 retete
... continuare un preparat realizat din soia. Ingrediente si cantitati: 4 cutii de pateu de soia - cu sau fara arome o canita de orez 2 cepe ... el se pun pateurile de soia, ceapa tocata marunt, usturoiul verde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ciupercile si amesteca pâna ce se înmoaie si încep sa-si lase zeama, timp de cinci minute. Adauga usturoiul pisat si amesteca timp de un minut. Toarna sosul de soia. Lasa pe foc timp de patru minute, pâna ce lichidul se evapora complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multa vreme m-am ferit de soia... nu stiu care e motivul, dar ... credeam eu, ca orice contine soia e automat naspa :)) Intre timp, mi ... , mai ales ca se apropie postul Pastelui si voi fi nevoita ... retetele mele. Pt spaghette cu soia (3-4 portii), avem nevoie de: - 100g ... - sare, piper, ierburi aromate Punem soia la inmuiat in apa rece ... un clocot, 2-3 minute. Apoi strecuram...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... sa acordam, zic, importanta cuvenita Postului Craciunului care dupa parerea mea ... sa pun cateva retete de post , exista deja o categorie pe blog ... , insa voi alege retete de post, total vegetariene sau in care ... pentru a fi valabile si pentru postul ortodox. Anul acesta nu stiu ... masura voi reusi sa tin postul Craciunului, sper macar Miercurea si ... de post Legume...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 5 oua, 100 gr. cascaval de post, 2-3 rosii, 3 legaturi patrunjel, 100 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spala si se toaca marunt.Soia se fierbe putin, apoi se ... calesc impreuna. Apoi se adauga soia, apa , orezul si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei incins. Peste ea adaugam soia, o cana cu apa si legatura ... tocata marunt. Amestecam pana ce soia se umfla. Ungem o tava cu ... de piure, apoi umplutura de soia. Catelul de usutroi se zdrobeste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca uleiul,apa(lapte soia)zaharul.Se adauga faina,stafidele,merele razuite sau tocate,nucile macinate si se amesteca bine toate.Praful de copt se cerne. Se amesteca bine toate ,se tapeteaza 3 tavi de chec cu hartie de copt,se pune compitia in tavi si se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade. Cand sant gata se scot din tava ,se lasa la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezoneaza fileurile de somon cu piper, sare, usturoi. Într-un bol, amesteca sosul de soia, zaharul brun, apa si uleiul, amestecând pâna ce zaharul se dizolva. Pune pestele într-o punga resigilabila împreuna cu amestecul cu sos de soia si lasa-l la frigider cel putin doua ore. Încinge apoi gratarul, unge-l cu putin ulei si asaza fileurile de somon. Lasa-l sa se faca timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pâna când pestele poate fi patruns usor cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... siropul de artar, sosul de soia, usturoiul, sarea si piperul. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se amesteca biscuitii cu untul de cocos/palmier topit si cu zaharul brut, dupa care se preseaza în forma pentru tort. 2. Se mixeaza în robotul de bucatarie bananele, dupa care se adauga untul de arahide, semintele de chia si zeama de lamâie. 3. Se toarna crema peste blatul din biscuiti si se introduce la frigider câteva ore. 4. Se topeste la abur ciocolata fondanta cu multa cacao si se orneaza tortuletul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... clocot se adauga snitelele de soia si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... câteva linguri de sos de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune snitelele de soia sa fiarba in 2 litri de apa ... apoi se trece snitelele de soia prin coca si se pun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facut o varianta de chili de post si am inlocuit carnea tocata cu fulgi de soia ... ce am pregatit granulele de soia, totul merge foarte repede! Ingrediente ... intrepatruns. Am servit chili de post cu nachos. A fost o mancare foarte ... s-a evaporat rapid. Daca nu tineti post, tot ce trebuie sa faceti e sa inlocuiti soia cu 500g carne de vita ... pagina (fara poze) Iti place...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Compozitia Se iau buretii/ciupercile si se toaca marunt, soia se pune la fiert timp de 5 minute apoi se scurge foarte bine de apa, se da ceapa si usturoiul prin razatoarea cea mica, se adauga faina pentru a se lega si condimentele dupa gust. Toate acestea se amesteca bine intr-un bol. Forma Se ia din compozitie cate putin si se da forma preferata piftelutelor. Acestea se pun usor, pentru a nu se desface, in tigaia cu ulei incins. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune spanacul deoparte pentru ca se face la tigaie mai repede decât celelalte verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de 1 minut si jumatate, astfel încât sa fie usor crocante. Pune uleiul si ghimbirul într-o tigaie wok bine încinsa si lasa timp de 30 de secunde. Adauga ceapa si celelalte ingrediente, cu exceptia sarii si a piperului. Prajeste la foc iute, apoi adauga si spanacul. Amesteca pentru ca totul sa fie acoperit de sos si lasa sa scada putin. Adauga sarea si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crestin ar trebui sa tin postul Pastelui macar miercurea si vinerea ... calmi? ). Chit ca nu tinem post, nu vreau sa treaca perioada asta fara mancare de post, cica pentru detoxifiere :)) Asa ca acum ... daca sau nu sa folosesti uleiul in post; cine nu tine postul biblic, ca sa zic asa, poate sa foloseasca ulei vegetal ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com