Cauta in 16.330 retete
Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr-un bol, batem putin ouale, cu o furculita. Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam cam 2’, la calit apoi adaugam ciupercile. Amestecam si lasam sa se caleasca cam 15’, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui a fost spalat si scurs bine de apa dupa care l-am tocat la robot.Legumele au fost si ele spalate dupa care au fost tocate marunt sau in cubulete dupa preferinta fiecaruia.Intr-un bol am adaugat carnea peste care am pus ouale amestecam usor cu furculita adaugam ardeiul,morcovul si ceapa codimentam cu sare ,piper eu am adaugat si putin cimbru ,boabele de porumb au fost scurse de zeama si adaugate in compozitie spre final adaugam si patrunjelul tocat fine si le amestecam pana se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 g ficat de pui 2 linguri de ulei 50 ml vin alb sec sau demisec 3 linguri de smantana grasa, fina 2 lingurite de cimbru uscat sare si piper, dupa gust Mod de preparare: Se incinge tigaia cu cele 2 linguri de ulei si se aseaza ficatul de pui, bucata cu bucata. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu cimbrul uscat. Se lasa ficatul sa se faca, pe ambele parti, dupa care se toarna vinul alb peste comozitie, se mai alsa in tigaie pe fc mic, inca 10 minute. Dupa ce compozitia s-a...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
In aceasta saptamana am propus ca tema de gatit (si de gandit) alternative sanatoase pentru sandwichuri, incercand sa adunam cateva idei aici . Incercand sa scapam definitiv de mezeluri din casa, ma vad nevoita sa imi schimb complet perceptia despre ce inseamna un sandwich. Si nu este deloc usor sa te gandesti dimineata de dimineata la ceva practic si sanatos. De aceea sunt foarte curioasa voi ce puneti intr-un sandwich. O varianta tare populara la noi acasa si tare draga mie, este pateul de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 2 vinete 2 legaturi ceapa verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 4 oua 4-5 linguri ulei de masline 1 lingura faina 1 lingura pesmet sare si piper Mod de preparare: Vinetele se spala si se curate de coaja,apoi se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecurataoare.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,apoi se adauga vinetele scurse bine si se calesc cateva minute pana prind putina culoare si se inmoaie.Se lasa sa se raceasca putin,si se amesteca cu ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Se toaca marunt ciupercile,se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei .Se bat ouale cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga faina si praful de copt apoi amestecul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mediu aproximativ 40 minute. POFTA BUNAA!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un pate de ton foarte simplu de facut si cu rezultate excelente pentru tartinele de zi cu zi dar si pentru cele de petrecere  pate de ton. O reteta italiana mai mult decat rapida, usor de asortat cu alte paste tartinabile sau cu alte tipuri de finger food . [readalso] Vezi aici si reteta de: Pate de somon . [/readalso] Reteta: Pate de ton Ingrediente: 200 grame fulgi de ton in ulei (scursi) 100 branza ricotta 50 grame unt la tempertura camerei 10 grame capere in otet 1 varf de cutit boia de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Reteta aceasta am gasit-o in una din cartile Marthei Stewart si am tot plimbat-o dintr-o agenda in alta, fara sa reusesc sa o si pregatesc. Dar, acum ca in sfarsit am reusit, tare mult regret timpul pierdut. Pateul acesta este simplu de facut, usor si foarte gustos. Este o placere sa incepi ziua cu un astfel de mic dejun (se potriveste de minune cu painea prajita), dar este o alternativa grozava si pentru un sandwich putin mai altfel in pachetel sau pentru un aperitiv. Ingrediente 3 oua...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente 500 gr cartofi fierti 250 gr ceapa tocata 3 catei de usturoi 6 lg fulgi de ovaz 7 lg suc de rosi 200 ml apa 5 lg pesmet 1 lingurita cimbru 1/2 lingurita oregano 1 lg seminte de in patrunjel verde sare Mod de preparare: Cartofi fierti se razuie pe razatoarea cea mare.Ceapa tocata,
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
... . Cind este gata, se rastoarna drobul pe un platou si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea si ficatul si se toaca marunt cu cutitul. Se adauga ouale si bucata de paine si restul ingredientelor. Se pun toate intr-un vas si se baga in cuptor la temperatura medie. Amestecul poate fi invelit intr-o foaie de aluat facuta dintr-un ou, 150 g faina si o lingura de ulei. - 500 g carne de miel si ficat, 2 oua, o felie de paine, 1 lingurita de smantana, 1 legatura de patrunjel taiat marunt, 2 cepe, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam 4-5 cm in diametru. Se ruleaza in folie si se lasa la frigider peste noapte. Se toaca ceapa si mararul si se amesteca cu branza. Aceasta se poate emolia cu lapte, iaurt sau apa daca nu este suficient de moale. Se adauga sare dar e mai sanatos fara. Pentru o masa mai sofisticata se pot umple cu aceasta compozitie rosii sau ardei care se taie felii si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bol mare, amesteca orezul cu vegetalele. Separat, amesteca componentele pentru dressing ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina, zaharul, apa si uleiul (margarina) se mixeaza foarte bine sau se framanta cu mana pana obtinem o coca potrivita. Se lasa la rece 1/2 ora, apoi se intinde o foaie cam de 1 cm grosime. Se aseaza intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt. Desfacem bulionul in putina apa si ungem aluatul. Deasupra asezam toate celelate ingrediente dupa dorinta (mai putin usturoiul). Dam la cuptor pentru cca. 20 de minute. Daca dorim ca pizza noastra sa se caramelizeze usor deasupra, in ultimele 3-4...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sint gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se prajesc sau se fierb in apa clocotita cu sare, iar apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu ceapa inabusita, verdeata toccata marunt, miezul de franzela inmuiat in lapte. Din cele 7 oua, 3 se fierb tare si se toaca, sau se dau prin masina, iar celelalte 4 oua se amesteca bine cu compozitia, se pune sare si piper. Se aranjeaza prapurele intr-o tava unsa cu unt, dupa ce a fost tinut mai intii in apa calduta ca sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. Intr-o cratita unsa cu ulei se asaza prapurul bine spalat in asa fel ca sa acopere fundul, laturile cratitei si sa se reverse peste ele. Se asaza tocatura, se acopera marginile prapurului si se coace la cuptor. Cind este gata, se rastoarna pe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatam si feliem fructele.Le punem intr-un bol si adaugam zaharul vanilinat.Punem salata in castronele si o decoram cu frisca vegetala.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestecat bine bine 150 g de pateu cu 50 g de unt si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca usor si cand sunt fierte se scurg de apa. Se pun pastele intr-un bol, se adauga sosul de ciuperci, cascavalul vegetal ras, se amesteca si se servesc calde. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro