drob de ficat de pork
Pagina 3 din 5
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500-600 gr. ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ... Mod de preparare: Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. rosii, 2 ficati de pasare, miezul de la o felie de franzela, 25 gr. unt, o lingutita verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul cu unt, se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in apa apoi stors si verdeata. Se umplu rosiile golite de miez cu acest amestec. Se toarna peste rosii un sos preparat din miezul rosiilor indepartat si se dau la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g ficat de vaca, porc sau vitel, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare Mod de preparare: Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavalesc prin faina, se scutura bine si se prajesc in ulei incins. Ficatul nu se sareaza decit dupa ce a fost prajit, cu citeva clipe inainte de a fi servit Se serveste cu garnitura de legume asortate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 100 gr.pateu de ficat, 30 gr.unt, sare, salata verde Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata ficatul, se spala si se taie in doua. Se ... , la foc potrivit) bucatile de ficat. Se adauga rosiile si se ... mai lasa sa se infierbante. Ficatul astfel preparat se serveste cu ... fainoase, fierte si scurse. - 300 g ficatei de pui, 4 rosii, 1 catel de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oua, 200 gr.ficat, 2 cepe, 2 legaturi verdeata, 50 gr. unt, 1 lingurita ... marunt, inabusita in unt cu ficatul prajit sau fript la gratar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se arda. Se adauga apoi ficatul taiat felii si condimentele. Se ... cartofi, ca fel doi. - 250 g ficat de pasare, vitel sau porc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
3-4 bucati piept de pui dezosat, ficatei de pasare, felii de costita Mod de preparare: Se taie pe lung pieptul de pui, iar ficateii se taie in doua. Se inveleste pieptul de pui si ficatelul in feliile de costita, se prind cu o scobitoare si se dau la cuptor pana se rumeneste costita.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si reci. - 200 g pate de ficat, un pachet de foi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de paine si se garnisesc cu gogosari. Se servesc imediat ca sa nu-si schimbe culoarea. - Felii de paine, 1 cutie de pate de ficat, 100 g unt, sare, piper, 2 lingurite de vin, 1 gogosar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
inima, ficatul si plaminii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. - 2-3 ficatei de gaina sau 1 ficat de curcan, oua, unt, sare, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro